Tum kardeslerimin gonullerindeki motora, en guzeline sahip olmalari umidiyle yeni aldigim motorumu paylasmak istedim.
Eklenti 2091
Eklenti 2094
Eklenti 2095
Yazdırılabilir Görünüm
Tum kardeslerimin gonullerindeki motora, en guzeline sahip olmalari umidiyle yeni aldigim motorumu paylasmak istedim.
Eklenti 2091
Eklenti 2094
Eklenti 2095
Beklenen resimler geldi :) Erdem Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar
ama biraz daha detaylandıralım kaç model kaç km de kaç tl merak ediyoruz :) :) :)
Abi keşke ben motorumu aldıktan sonra fotoğrafları paylaşsaydın.Kıskançlıktan nazarım değecek :cheesy: Bunlar irilik bakımından RR Spyder dan daha küçük sanırım ? İnşallah güzel günlerde,keyfini doyasıya çıkararak,sıkıntı yaşamadan binmen nasip olur.Allah kaza bela göstermesin.Tekerine taş değmesin,daima düz bassın.O kadar kem gözden sonra bir dua etmesem olmazdı 8)
Evden yazacam tel bana uymuyo :)
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Erdem hocam hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanmak nasip olsun.
Maşallah çok güzel duruyor. Hemen bir nazar lık takalım :)
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. VN800 candır :)
Abi hayırlı olsun. Keyifle, güle güle, esenlikle, güzel günlerde ... kullanman dileğiyle...
[emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Erdem hocam güzel günlerde kullan rabbim kaza bela vermesin. Evladiyelik maşallah[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erdem hocam. Kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah.
Tekerine taş egsozuna ceza gelmesin. [emoji3]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erdem, yeni makinanı güzel günlerde kullanman dileğiyle tekrar hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim! Eksik olmayın.iyiki varsınız.
10 üzerinden 11 hocam maşallah güle güle, güzel günlerde kullanın... :Rockn Roll:
Sağol pasam
Hayırlı uğurlu olsun abi, motorunuz mükemmel!! Kazasız belasız sürüşler dilerim. İyi akşamlar8)
Hayırlı olsun Erdem Hocam, güzel günlerde kullan. Tekerine taş değmesin :)
Hayırlı UGURLU olsun 8)
Sağol kardeşler eksik olmayın. Bu arada ben 800 3 tane var herhalde bizde
Hey masallah
Tekerine tas degimesin 8)
hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin