Rr Ailesinin yeni üyesiyle Ankara festivali yolunda.👍
Yazdırılabilir Görünüm
Rr Ailesinin yeni üyesiyle Ankara festivali yolunda.👍
Zafer Hayırlı olsun maşallah çok temiz güzel makine kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar
Kazasız belasız sevinçle güzelliklerle kullan inşallah. hayırlı olsun :)
Oo zafer çok hızlısın. Yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zafer hayırlı olsun.Kazasız belasız günlerde binersin inşallah.Çok sevindim senin adına.Model,km ve fiyat bilgisini paylaşırsan sevinirim mahsuru yoksa ?
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce motoru gördüm sonra konuyu [emoji16][emoji16][emoji16]
Bu sefer de böyle olsun, hayırlı uğurlu olsun [emoji4][emoji106][emoji106]
Mehmet A.
Maşallah çok güzel hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyiflice kullanman dileğiyle nazar değmesin.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zafer güzel makina gerçekten güle güle kullan. Rabbim kaza bela vermesin. Gurupta 3 tane volisia olduk maşallah diyelim nazar değmesin.[emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi tekrar geçmiş olsun.
İnş nazarı mazar kalmamıştır son olur. Allah beterinden sakınsın sizleri.
Mehmet A.
Çoook çoook geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin inşallah...
Çok temiz makine almışsın maşallah.Allah kaza bela vermesin diyeceğim ama ufak bir sıkıntı yaşamışsın.Allah beterinden korusun.Ben de Volusia ları üçledik diye seviniyordum.Bir problem durumunda bu motoru ne kadar çok kullanan arkadaşımız olursa o denli sağlıklı bir bilgi akışı ve yardımlaşma olur.Inşallah sende ve sonra motorda can sıkacak bir şey yoktur ? Tekrar tekrar geçmiş olsun dostum.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zafer çok geçmiş olsun. Çok şükür hafif atlatmışsın, rabbim daha beterlerinden korusun. Aman dikkat [emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi