http://img120.imageshack.us/img120/8...7am4im2.th.jpg
gideriz bu fuara raptorlar değilmi?
gideriz gideriz bol parayla gitmek lazım :)
Yazdırılabilir Görünüm
http://img120.imageshack.us/img120/8...7am4im2.th.jpg
gideriz bu fuara raptorlar değilmi?
gideriz gideriz bol parayla gitmek lazım :)
ebe kardeşim kaç kere gittik tamam gidiliyo bütün motorlar Anca RR nin bedava reklamı oluyo sonrada orda herkes bi tarafa yayılıyo
onun için bende derimki güzel bi organize olur butün sitece beraber gezilir alışlar alacaklar belli olur sonra topluca satıcının tepesine binilir yarı fiyatına alınabilirse alınır hadi hadiiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii matadorlar iş başına sıkı bir organize yapın tatlı bir geziş ve tatlı alışverişler olsun
isabet oldu bu fuar.
tam file koruma alıcakken burada bastırır diğer alıcaklarımıda daha ucuza alırım :)
kasıma epey var ama bencede sımdıden lıste yapalım............
ya ALLA ALLA bu fuarı hiç duymamıştım....geçen yıl niye gitmedik yada duymadık ?
geçen yılda yapıldu motoshowdan 1 ay kadar önce ama kimse pek rağbet etmedi diye duydum.
kasıma kadar alçım çıkmazsa inci hoca beni artçı alırmısın regal davidsonuna :)
Evet gitmek lazım kask mont daha ucuza alınır herhalde aksesuarlarımızı tamamlıyalım
Gitmezmiyiz hemde 40 kişi 1000 motor
tam olarak içeriğine acaba motorla ilgili aradığımız herşeyi bulabileceğimiz bir fuarmı yoksa sadece motosikletlermi sergileniyor??
alırım almasına da nasıl sığacaksın 1:90 lık boyunla ...Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
bu fuara yerli imalatcılar ve yerli ithalatcı türk firmalar katılıyor fakat 2 nci fuarda fiyatlar daha düşük oluyor. geçen senelerde tecrübeAlıntı:
kaanka Nickli Üyeden Alıntı
ozzı abım gecen senekı fuar cok kalabalıktı hatta cok guzel gectı kım dedıyse sallamıs :evil: :evil:Alıntı:
yuksel 2 fuar vardı gecen sene biri avrupa cnr biri lütfü kırdar'da.Alıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
bu lütfü kırdar'da yapılacak olan mini fuar bence cunku cnr kadar büyük değil.
bende hiç gitmedim buna ama bu sene giderim artık.
ama cnr daki en büyük alana sahip.esas şhow orada ama oda ilkbaharda yapılır anca.
ben geçen seneki fuara katılmadım, hatta hatta haberim bile olmadı desem yalan olmaz. çünkü aklımda motor sahibi olmak, virajlarda kontra basmak filan yoktu. ammmmaaaaaaa bu sene iş değişti. ben İstanbul'u hiç bilmiyorum. ev sahipliği yaparsanız ben cumartesi yada pazar sabahı havaalanında olurum, ordan doğru fuara.
elbet bu fuara bizden birileri gider elbet birisi senide alır.Alıntı:
hakkı Nickli Üyeden Alıntı
ben almam ama bende beni alıcak adam arıyorum :P
inci hoca alır ama beni :)
ozzı abım cnr yasılkoeyde super gectı tek teker arıf le oglu cok guzel sovlar yaptılar mankenler desem motordan fazla ılgı gorduler cok satafatlı gectı bayag eglendık ıns gıdecez bırlıkte senın kolun gecmıstır ne zaman kırıyoz alcıyı getıremmı darbelıyı :P :P :P :PAlıntı:
Ozi, ne meleyip duruyon olum "beni de götür İnci Hocam " diye? Ne kasıyon kızı?
Ben ne güne duruyom? Gideriz işte kardeş kardeş, teker havada, kafa kol yerde...
http://img354.imageshack.us/img354/7...392791moh3.jpg
kaçmasszzzszs.. gidelim :x :evil: :P
arkdaşlar o kadar heveslenmeyin gecen sene gittim normalden daha da pahalıydı fuar...
ama güzel olur her durumda ailecek gezmiş oluruz ...
izmirden varmı gelen ..... :P
Hemen fuara davetiye aramaya başlayalım.
öndeki adamınmı yüz ifadesine bakayım arkadakininmi.Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
hem bu golwinf tek teker bana uymaz.iki teker yapılması lazım sağıda kırayım :)
Geçen seneki CNR fuardan görüntüler
http://upload3.postimage.org/289473/Resim365.jpg http://upload3.postimage.org/289509/Resim366.jpg
evet yavv şu davetiye işini kovalayıp işi sağlama alalım...
Kravat mecburimi ya
Mecburi kardeşim bu sene fuara giderken bütün regalciler takım elbise giyip kravat takacak motorlara da öyle binecekler farkımız olsun diğer pis motorculardan. :mrgreen:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
ismail admine gelir davetiye ...Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
olmazsa da ayarlarız para ile girecek değiliz yaa ....
Motojunior girmiyomu fuara bu sene katılımcılara geliyo bilet fazlasıyla
Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
yaw müslüm abi zaten haftanın 5 günü giyiyorum ...
bide parlak tencere naziyi taktın mı süper oluyo ....
deli kacmış yakalayın gibi bakıyo millet ... :mrgreen:
benim daha iyi bi önerim var artçısız gidelim ...
sadece kafamıza kask takalım başka bişey olmasın hehe.... :P :P :P
Tabi tabi sona bütün İstanbul ekipleri peşimizde biz önde kovalamaca :P Ama ne macera olur
Ben Emre Ltd den alırım yine davetiye Erdem Bey kırmaz beni.
benide yazın listeye bende geliyorum
Listemi yapılıyor daha erken bence.
biletleri zaten sponsor dergiler verir.
Bencede şimdiden listeye gerek yok bulabildiğimiz kadar davetiye bulalım fuar haftası liste oluşur zaten
liste belli şimdilik bütün istanbul rr gelecek.
il dışını bilemem.
gün ayarlamak lazım onada çok var daha .
geccccem güssel kardeşim. sponsor şirketler, motor firmaları hatta motor dergilerinde bile verirler davetiyeyi.
önemli olan bulduğumuz yerden 1 değil 1000 tane alabilmek için taciz olayı... 40 kişi 1000 motor gideceğimizi unutmayın.... :x :x :x
geliyoruz dedikya kardeş. siz gününü ayarlayın, ben en iyi ihtimalle pazar günü gelirim.Alıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
ismailim abim haklısın .... havada süper oldumu offff.....Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hakkı Nickli Üyeden Alıntı
izmir hakkık kardeşimizi tek mi göndereceksiniz ....
hakkat yaa.. bu saatde liste yapıyonus soora bakarkene bıkıyos.... :mrgreen:
Ben de motosiklet fuarına gelmeyi düşünüyorum eğer ilkbahardaki daha büyük oluyorsa ona gelirim.Malum iş güç ve mesafe problemi