2025 Motosiklet Festivalleri Takvimi yayınlanmaya başladı
Herkese iyi bir sezon olsun ....
Eklenti 3455
Yazdırılabilir Görünüm
2025 Motosiklet Festivalleri Takvimi yayınlanmaya başladı
Herkese iyi bir sezon olsun ....
Eklenti 3455
Güncelleme 10.12.2025
Eklenti 3456
2025 MOTOSİKLET FESTİVALLERİ GÜNCELLEMESİ /10 ARALIK/
Gelecek senenin festival tarihleri şekillenmeye devam ediyor.
Öncelikle iptal edilen festivaller var. Onları belirtelim.
Kadirli Motosiklet Kulübü Başkanı Salih Ünal'ın belirttiğine göre, 23/27 Nisan tarihlerinde yapılacağı açıklanan Kadirli Moto Fest iptal edildi ve aynı tarihlerde yapılacak Adıyaman Moto Fest desteklenecek.
17/20 Temmuz tarihlerinde yapılacağı açıklanan Eskişehir Moto Fest'in de iptal edildiği haberi geldi.
16/18 Mayıs tarihlerinde Kadirli SAMOK Motosiklet Kulübü tarafından yapılacağı açıklanan Kadirli SAMOK Moto Fest'te, kulüp başkanı Kaan Batur'un Motosiklet RadyoTv'ye yaptığı açıklama ile iptal edildi.
Son olarak eklenen bir bölgesel motosiklet festivali var. Arsuz Moto Club 2024 Başkanı Cüneyt Solmaz ve Başkan Yardımcısı Ekrem Özdeş'in yaptığı bilgilendirmelerle, Kadirli SAMOK Moto Fest'ten boşalan tarihler olan 16/18 Mayıs tarihlerinde, bölgesel olarak yapılacak Doğu Akdeniz Moto Fest'in düzenleneceği açıklanmıştır.
Camiamız için hayırlı olmasını diliyoruz.
Motobike giriş bileti 690 olmuş, bir yerden bilet düşürmek lazım
Ben uzun zamandır yüksek fiyatlardan dolayı gitmiyorum davetiye denk gelirse giderim yoksa gitmem
Bİzde kendi kampimizi yapariz:)
Geçen sene gittik de çinli moto tanıtım günleri dışında bir işimize yaramamıştı, umarım bu sefer işe yarar :)
Balıkesir festivali göremedim. Bu sene iptal mi? Geçen seneki rezillikten sonra bir düzenleme mi olacak?
8) :Rockn Roll: 8) :Rockn Roll:
Türkiye Motosikklet Festivalleri takviminde güncelleme yapıldı 📢 Ceyhan Motofest ve Vezirköprü Motofest takvime eklendi. 19.03.2025 Hayırlı uğurlu olsun.
Eklenti 3539
Türkiye Motosiklet Festivalleri takviminde güncelleme yapıldı ❗
📢 Alanya Motofest takvime eklendi. Spil Motofest yer değişikliği, Kahramanmaraş Motofest tarih ekleme ve Arsuz Motofest isim değişikliği yapıldı.
Güncelleme tarihi : 25.03.2025 Hayırlı uğurlu olsun.
Eklenti 3540
Türkiye Motosiklet Festivalleri takviminde güncelleme❗
📢 Mut Motofest takvime eklendi. Ceyhan Motofest yer değişikliği yapıldı.
Güncelleme tarihi : 02.04.2025 Hayırlı olsun ...
Eklenti 3546
📢 Gökçeada Motofest takvime eklendi. Güncelleme tarihi : 06.04.2025 Hayırlı uğurlu olsun. …
Eklenti 3548
📢 Tamamlanan etkinlikler işaretlendi, Nerdeyiz Motofest takvime eklendi. Güncelleme tarihi : 21.04.2025
Eklenti 3553
Türkiye Motosiklet Festivalleri takviminde güncelleme❗22. 5. 2025
📢 Mobiex25 Ankara Motosiklet Fuarı, Giresun Motofest ve Demir Boğalar Motofest takvime eklendi.
Eklenti 3577
📢 Türkiye Motosiklet Festivalleri takviminde güncelleme !
📌 Gönen, Gaziantep, Tosya ve Elazığ takvime eklendi. Tamamlanan etkinlikler listeden çıkartıldı. Erbaa Motofest iptal edildi.
Güncelleme tarihi : 01.07.2025
Eklenti 3605
23 - 25 Ağustos Tekirdağ Ergene festivali var istanbuldan varmı giden ? 8) :Rockn Roll:
Cuma akşamı çıkabilir miyim ancak o hafta belli olur abi, son dakika valisiydi bakanıydı birileri gelmezse eğer cuma akşamdan da gelebilirim. Cuma akşam gitme işini sen kaç gibi düşünüyorsun ? Ben normal saatimde 5:15 de çıksam bile eve geçip üstümü değişip eşyaları bağlayıp b.çekmeceye gelmem 8 civarı :D
Tarihler güzelmiş alsında bende gelmeyi çok isterdim ama başka planımla çakışıyor 😬 işten atarlar beni 😅