https://youtu.be/7HedROxjTJs
Yazdırılabilir Görünüm
Bu çinliler motor piyasasını xiaomiye çevirdi. Önce düz sürüm çıkıyor arkasından pro modeli
Bu video yerli türkçe teknik veri açıklama ve sürüş yorumu var ...
https://youtu.be/uprGAWVy10A
Klasik severlerin gözü yaşlı [emoji22] klasik, bol kromlu gelin gibi pırıl pırıl tasarımların suyu mu çıktı ya [emoji22]
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi fuarda normal versiyonunu bayağı kurcaladık, nispeten kaliteli gözükse de benda çinli bir marka. Uzun vadede neler olur bilemiyorsun, yoksa v4 olması ve şekli çok iyi. Egzos sesi de muazzam ama...
Çinli ye gerçekten güvenemiyoruz ama adamlar çok güzel makineler yapmaya başladı ....
Eklenti 3474
"Batman bunu beğendi."
tipine henüz alışamadım bir klasik sever olarak ama özellikleri bayağı hoşmuş
Abi japonda Çinli de çekik gözlü :) chopper severlerin ortak hüznü japon olup yeni modeller çıkmaması mevcut japon modeller 15 20 yaşında buna istinaden parça pahalı işçilik pahalı ve yaşı gereği artık metal yorgunluk oluyor ama çinlilere bakıyoruz adamlar deli gibi motor üretiyor parça desen japona göre daha kolay ucuz bu Çinliler mahvetti bizi
abi seni henüz bezdirmemiş çinliler , bi tam bezdirsin de :D Her ne kadar V twin olmasa da modern bir chopper hissiyatı veren Vulcan S alıyorum bu gün.Çok eski japona da girilmez haklısın ama güncel enjeksiyonlu temiz bir japona kapak atıp hiç değilse bi 5-10 senelik makine arayış sorununu çözmek lazım..
Hadi hayırlı olsun ozaman kazası belasız sürüşlerin olsun ben v twinden vazgecemiyorum o yüzden uygun japon bulsam başımın agirtacagini biliyorum en iyisi uygun çin menşei diye düşünüyorum:) 35 k ya aldığım motorumu sorunsuz bir şekilde biniyorum sorun çıkartıyorum illaki çıkartıyor sorun dediklerimde arada tekliyor tam gaz açınca boğuluyor vsvs ama bunların sorununun nereden olduğunu biliyorum en azından grank yatak sesi yok he olsada sorunmu asla değil çok ucuz maliyetlere yaptira biliyoruz sen yaptirsana bir japon 600 800 Luk makinayı :) tapiki japon 1. Tercihim ama malum ekonomi durumları japon chopper yeni model olmaması herşeye çomak sokuyor