selam.ben istanbul\maltepeden hülya.30 yaşındayım ve bir çocuk annesiyim.ailece motorcuyuz.15 senedir pilyon modunda dolaşmaktan sıkıldım.inşallah seneye bir motor da ben alıcam.sizinle iyi vakit geçirmek dilağiyle.
Yazdırılabilir Görünüm
selam.ben istanbul\maltepeden hülya.30 yaşındayım ve bir çocuk annesiyim.ailece motorcuyuz.15 senedir pilyon modunda dolaşmaktan sıkıldım.inşallah seneye bir motor da ben alıcam.sizinle iyi vakit geçirmek dilağiyle.
Hoşgeldiniz... Negüzel ailece motor seviyorsunuz demek. Umarım enkısa zamanda dilediğiniz motorun sahibi olursunuz.
Hülya kardeş, aramıza hoşgeldiniz. Siz seneye motor alana kadar sabredemezsiniz, çünkü sitemizin gezi ve etkinlikleri sizi daha erken motor almaya sevkedecektir.
hoşgeldiniz. seneye kalmadan motorunuza kavuşmanızı diliyorum.
hoş geldiniz. bayan kullanıcıların artması beni oldukca sevindiriyor. çünkü sizlerin eşim için birer örnek teşkil ettiğinizi düşünüyorum.
Aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle
Hoşgeldiniz Hülya hanım
Hoşgeldiniz... sizi de aramızda görmek çok güzel motora gönül vermiş bir aile olarak.. bol keyfli paylaşımlar :)
hoş geldiniz....
aramıza hoşgeldiniz. motorunuzla gezilerimize katıldığınız günleri de görürüz inşallah 8)
hos geldınız...
en kısa zamanda motorunuza kavusmanız dılegıyle...
Hoş geldiniz...
Aramıza hoşgeldiniz...
arkadaşalr içtenliğine çok teşekkür ederim.valla böyle karşılanacağımı bilmiyordum.tekrar teşekkürler :D
Hoş geldin Hülya...
Motor kullanmak pilyonluktan hakikaten çok farklı. Umarım en kısa sürede bunu yaşarsın...
hoş geldiniz...
bkz. Ben :PAlıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
hoş geldiniz.
alırsınız alırsınız seneyi bekliyemezsiniz ailece gazlayın birbirinizi.:)
hosgeldınız hulya hanım umarım en kısa zamanda tanısırız ve sıde pınyonlugunuzu regalle atarsınız :D :D :D
çok farklı olduğunu zaten çok iyi biliyorum da ben kendi motorumu kullanmanın nasıl bişey olduğunu merak ediyorum.Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
hülya kardeş hoş geldin siteye aramızada iki teker katılırsın inşallah.....
hülya kardeşim! hoş geldin...sefalar getirdin...
inşallah seninde bir motorun olur ...kazasız belasız sürüşler
hülya hanım hoş geldiniz
hoşgeldiniiiiz...
mrs simsek hoşgeldiniz sitemize aramıza dostluğumuza
umarım en kısa zamanda bir motor sahibi olursunuz ve artcı olmaktan kurtulursunuz.
bilmeyen arkadaşlar için (mesela ben:mrgreen:) : PİLYON
sadece motosiklet değil; aynı zamanda uçak, yamaç paraşütü, bisiklet, at vb. iki kişilik binilebilen araçlarda arkaya oturan kişiye verilen isim anlamında kullanılan pillion ın dilimize yamultulmuş hali
aramıza hoş geldiniz inşallah en kısa zamanda gönlünüzdeki motorsiklete kavuşursunuz
Burası R&R kardeşliği işte insanı mutlu ediyor bu site darısı diğerlerinin başınaAlıntı:
mrs-simsek Nickli Üyeden Alıntı
:) :) :) :)