SELAM DOSTLAR İZMİR ÜÇKUYULARDAN NAMIK KURUM TEMMUZ AYINDAN BERİ REGAL-RAPTOR KULLANICISIYIM SİTEYE ANCAK KAYIT OLDUM İZMİR GRUBUYLA TANIŞIP ETKİNLİKLERE KATILMAK İSTİYORUM HEPİNİZE SEVGİLER
Yazdırılabilir Görünüm
SELAM DOSTLAR İZMİR ÜÇKUYULARDAN NAMIK KURUM TEMMUZ AYINDAN BERİ REGAL-RAPTOR KULLANICISIYIM SİTEYE ANCAK KAYIT OLDUM İZMİR GRUBUYLA TANIŞIP ETKİNLİKLERE KATILMAK İSTİYORUM HEPİNİZE SEVGİLER
Aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle rüzgarınız bol olsun
Hoşgeldin Namık...
vay abi hoşgeldin...izmir yakında izstanbulu yakalarsa şaşırmayın ey 34...bomba gibi geliyoruz...
hoşgeldiniz....izmir çoğalıyor... bütün yaz nerelerdeydinizz.... :mrgreen:
aramıza hoşgeldin kardeş.
hoş keldin Namık Abi. gezi ve toplantılarımızada sizide görmek isterim. regaliniz hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela vermesin.
Namık kardeşim hoşgeldin.Kazasız sürüşler dilerim.İzmir'in neresindensin?
Sağlıcakla kal.
hosgeldınız...
butun yaz gezmekten sanırım sıtenın varlıgını yenı farklettınız. 8)
hakkı arkadasımız yakında yenı bır gezı duzenler de tanısırsınız...
selam aramıza hoş geldin umarım en az bizler kadar aktif bir üye olur ve gezi ve toplantılara katılarak bizi ve ortamı şereflendirirsin ilk toplantıda görüşmek üzere.
Ne işin var bu pis motorcuların arasında.
Namık hoşgeldin kardeşim.
Seneye 2. Regal buluşmasını orta bir yerde yapacağız ve İstanbul dan onlarca motor, İzmir den onlarca motor ve Ankara dan onlarca motor gür gür gür yollarda vay be.
Hoşgeldiniz,keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.Karaburun gezisinde buluşmak dileğiyle.
hoş geldin....
Hoş geldiniz...
hoşgeldiniz.
hoş geldiniz ilk buluşmada sizide aramızda görmek isteriz.
hosgeldınız dostum :D :D
Hoş geldin...
Hos geldiniz.susuzdede deyim yakiniz.toplantida gorusmek uzre...
hoş geldin dostum...
hoşgeldiniz ,
hoşgeldin dostum yahu bu izmirde bir kıpraşma var
Hoşgeldiniz Namık bey
Evet sevgili Site Şerifim , bu gidişle İzmir rahat rahat İstanbul'u solluyacak. ( Sevgili Hando Sitemizin Şerifi oluyor Namık bey , gerçi kendisine şimdilik yıldız veremiyos , ama o gönüllerin şerifi )
hey gidi izmir beaaaaa.... hoş gelmişsin sefalar getirmişsin Namık abi..
hoş geldiniz,izmirden katılım artıyor,bu bizi sevindiriyor...toplantılarda aramızda görmekten seviniriz.ben fazla yaşlı görünüyordum gençlerin arasında 8)
Hoşgeldiniz aramıza.
aramıza hoşgeldin
izmirli katılımcıları görmek sevindirici
TÜM İZMİR İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER İLK GEZİ VEYA TOPLANTIDA GÖRÜŞMEK ÜZERE
Namık abi aramıza hoşgeldin