hakkı Nickli Üyeden Alıntı
bunu düşünecek bişeyi yok Onur. ben bu güne kadar bir çok gezi ve toplantı düzenlemeye çalıştım. ancak görüyorum ki site üyeleri sadece klavye başındalar, bu işi gerçek anlamda benimsememişler. toplantıya gelmeyen, gezilere katılmayan, bir ihtiyacı olduğunda bizimle birlikte parçacıları dolaşmayan üyelerin ben nesine başkanlık yapayım. birkaç arkadaş var sağolsun bizleri yanlız bırakmayıp imkanlarınca yanımızda oldular gerek gezide gerek toplantıda. şimdi bazıları diyecek "ehliyeti bi alayım söz, her geziye toplantıya geleceğim" ama motorsikletli katılımı şart koşmuyoruz. toplantıları merkezi bir yerde yapmaya çalışıyoruz, her şekilde gelinebilir.
bu site birbakıma arkadaşlık sitesi, dostluk sitesi. gezi ve toplantılarımız oldukca keyifli geçiyor. günden güne aramıza yeni arkadaşlar katılıyor. site dışında arkadaşlara ortamdan bahsedince üye olmadıkları halde gezi ve toplantılarımıza katıldılar. bir derdi olduğunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. üyeler toplantıları biraz daha ciddiye almalılar. eğer toplantı gün ve saati konusunda bir problem varsa belirtebilirler. en uygun gün ve saati tespit etmeye çalışırız. ben ilk günden cep numaramı imzama yazdım. sorunu olan, birşeye ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilmem için bana ulaşabilsinler diye. ancak insanlar adını bile yazmıyor üye olurken. bir nik koyup geçiyorlar, ne mail adresi nede başka bişey. gerçi bu herkezin kendi kişisel terciği.
bu hafta toplantı başlığını açtım ve kimseye ne özem lesaz nede mail atmadım. toplantıda sadece 4 üyemiz vardı.
Hakkı, Suat, Serdar ve Orkun. ben Suat abiyle ve Serdar'la zaten sık sık görüşüyorum. ogün aramıza Orkun'da katıldı. diğerleri yine yoktu. hatta başlığa bile yazmamışlar.
yani sonuç olarak; yönetimden bana bu konuda bir teklif geldi. önümüzdeki hafta İstanbulda olacağım. adminimle görüşebilirsem daha net karar verebileceğim. ancak ben herhangi birşeyin, kurumun, grubun yada benzeri bişeylrin bakkanı yada temsilcisi olmak istediğim için değil sadece kendim için toplantı ve gezi yaptım. bu güne kadar yaptıklarımı gelecektede yapmaya devam edeceğim başkan olayım yada olmayayım. üzerime düşen bir görev varsa İzmir üyeleri içi yapılacak birşey varsa ben herzaman ve her koşulda seve seve yaparım.