arkadaslar ılk tanısma yazımda sıze resmımı koyamamıstım. ıste sıze 28 ekım gunu sancez kardesım tarafından cekılen gumusum ve ben . :D
tatar ( merter )
34erf 88
izmit / kocaeli
http://www.postimage.org/aV24AlHi.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaslar ılk tanısma yazımda sıze resmımı koyamamıstım. ıste sıze 28 ekım gunu sancez kardesım tarafından cekılen gumusum ve ben . :D
tatar ( merter )
34erf 88
izmit / kocaeli
http://www.postimage.org/aV24AlHi.jpg
güle güle bin allah kaza bela vermesin rüzgarın ılık yolların açık olsun tekerine taş değmesin.
hocam temennılerıne tesekkur ederım . umarım hepımızın ruzgarları ılık olur . ızmıte yolun duserse beklerım .
34 erf 88
tatar ( merter )
.motorunla bir bütün olmuşsunuz(yakışmışsınız birbirinize). deri ceket, güneş gözlükleri, nazi kaskı çok yakışıyor bu merete.. hayırlı olsun kardeş.kazasız sürüşler dilerim.
Hayrlı olsun kazasız sürüşler darısı olmayanların basına :=)
Allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin
allah kazasız belasız abi ama şu nazi kaskına pek güvenme sağlam bi kask tak ne bizleri ne sevenlerini üzme yaaa....
Mevlam kazalardan belalardan muhafaza eylesin biraderim... tekerine taş değmesin... uğurcuğa katılıyorum sen pek güvenme o nazi kaskına, en yakın zamanda çenesi açılır yada tek parça güzel bi kask al... bu arda hoş geldin dememişin sanırım: hoş gelmişsin sefalar getirmişsin...
evet arkadaslar nazı kaskını degıstırdım . ılk motorsıklet aldıgımda bır hevese kapıldık . maddı konular falan derken sımdı tamamen kapalı sıyah bır kaskım var .hepınıze bol guneslı gunler regal raptor aılesı .
tatar( merter )
34 erf 88
kocaeli
hayırlı olsun kardeşim güzel motor
ben de kocaelinde 5 yıl kaldım üniversite için
arada kocaeli fotolarıda koy özlem gidereyim
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah...
first ladyım tesekkur ederım. ızmıt fotografları hafta ıcı gelecek . ızmırden hakkı hocamada sozum var zaten . arkadaslar fotograflardan once sızıde beklerım buralara .
tatar ( merter )
34 erf 88
izmit / kocaeli
Hoşgeldin genç....
Allah kaza bela vermesin hocam...
güle güle iyi günlerde kazasız belasız günlerde cezasız kullanman dileği ile hayırlı olsun