http://img115.imageshack.us/img115/3...20060288mp.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/502...20060297rt.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/494...20060305lc.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
Alper bu tek şekil mi depo üstü koruma için?
Eğer deri ise ve hatta toplu olarak alınacaksa ben istiyorum.
Genellikle farklı dizaynlarda var ama hepsi üç aşağı beş yukarı birbirine benziyor onlarıda burdan paylaşıcam toplu yaptırmak için liste yapıcam senide eklerim kardeşim.Alıntı:
caser Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle bekliyorum ve ekle lütfen. Ama tek şartım var deri olacak .
İstersen hemen bir liste işine girelim.
caser--1 Adet
valla çanta istiyenleri liste yapalım isteyenler burdan mesaj atsın listeyide ayarlarız.
aidikut = 1
caser = 1
biliyorum kardeşim hata yok depo üstü koruma için konusuyom bende resimlerde var zaten ama senin dizlikler yüzünden deponun yan tarafı çiziliyormus depo üstü koruma sadece deponun ustunu korur unutma yanlar çizilmemesi için senin fula depoyu deri kaplatman lazımAlıntı:
Çok kliteli ve hoş durmuş gerçekten...
selam arkadaşlar...bende şöyle bir depo örtüsü yaptım...
http://img166.imageshack.us/img166/945/pict0058kf1.jpg
Kardeşim sende regal alınca yaparız senin motorunada böyle güzellikler :)Alıntı:
MaRaNtZz Nickli Üyeden Alıntı
bu depo korumasından ben de mutlaka istiyorum. beni de haberdar edin
1- aidikurtAlıntı:
madasret Nickli Üyeden Alıntı
2-caser
3-madasret
Yanlız arkadaşlar sizlere ulaşabilmem için Regal Raptor FanClub'a üye olmanız gerekmektedir.
Anlamadım ki şimdi...
"Regal Raptor FanClub'' ne ola?
Hadi bir kaç kişi daha olalım da alalım artık........
Başlıklardan Regal Raptor FanClub Üyeler kısmına girdiğinde üye olmak için yapman gerekenler yazıyor.Alıntı:
Orda Excell formatında bir dosya hazıladım bunu indirip içindeki bilgileri eksiksiz olarak doldurmanız gerekiyor.
sonra içindeki bilgileri esiksiz doldurduktan sonra dosyaya kaydedin ve aidikurt@gmail.com adresine gönderin.Hepsi bu artık database kayıtlı tam bir üye olacaksın.
depo üstü şeysinden bende istiyorum..
Kendinmi yaptın aynı benim yukardaki verdiğim gibi gayet iyi kaaça mallettin?Alıntı:
nmurataydin Nickli Üyeden Alıntı
Bunlarda orhanay adlı regalci dostumuzun depo üstü koruması
http://img400.imageshack.us/img400/5035/img10365wq.jpg
http://img337.imageshack.us/img337/3640/img10373ne.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/8909/img10389ua.jpg
bu depo üstü korumalarının fiyatları nedir acaba??
Arkadaşlar ilk sayfadaki depo korumayı yapan arkadaşla (Bahri) irtibattayım. Kendisi Balıkesir' de olduğunu söyledi. Toplu alım olursa 30 YTL'den yapıp göndermeyi teklif etti. bana göre teklif harika. Hatta belki de güven sorun olabilir diye ödeme ve teslimat gibi iki ayrı konuyu dile getirdim.
Kendisi ben yapar gönderirim ödemeyi siz sonra yaparsınız dedi ve ben utandım açıkçası.
Evet derim ki liste oluşturalım. Konuşalım (Bir ara buluşabiliriz de -Gizli bahçe yada herhangi bir yerde),
30 YTL+ Kargo ücreti/kişi adedi+havale bedeli/kişi adedi=Maliyet denklemini çözelim.
caser=1 Adet
arkadaşlar ben aslen balıkesirliyim, orada akrabalarım arkadaşlarım var, ara sıra ben de gidiyorum, icabında ben birisne de aldırtım. buraya gelen olursa ondan getirtirim yada ben gidersem ben teslim alırım. bu arada liste yapıyorsak beni de yazın arkadaşlar :)
Bende kendisiyle irtibattayım konu netlesince buraya yazarım :idea:
Selam arkadaşlar depo üstü korumalıktan isteyen arkadaşlar olursa herhangi bir sorun cıkmadan sizlere gönderebilirim toplu isterseniz bana bahribalkan687@hotmail.com dan ulaşabilirler ...
Bu arada site harika olmuş gercekten hayırlı olsun tüm regalcilere
Bu depo üstu koruma talepleri konusu kapandı mı? Yoksa herkes bireysel olarak mı talep edecek?
Alper "Ben takip ediyorum" demiştin son durum ne oldu?
İsterseniz bir liste olayına başlansın..... :roll:
1- aidikurt
2-caser
3-madasret
4-okan
5-madasret
6-El_Mariachi
Abi ben de isterim. Beni de ekler misin reca etsem?
evveeet bende istiyorum fakat benimki b9 model dikkatine??? fan klübede formatı indirebilirsem girecem geçen uğraştim giremedim
bakın şunu unuttum yanları ince fırfırlı olursa dahada bigüzel olur bence rüzgarda iyi havalanayor.
Son durum:
1- aidikurt
2-caser
3-madasret
4-okan
5-madasret
6-El_Mariachi
7-innocentbystander
Bahri "class" tip için de depo üstü koruma yapıyor musun
Arkadaşlar ben de geçen sene Bahri adlı arkadaştan almıştım gayet memnunum , kendisine siparişimi ve paramı gönderdikten tam 1,5 gün de elime ulaştı... :cheesy:
öncelikle hoşgeldin kardeşim en son 29 ekimde irlikteydik ogünden bugune nasılsın bakayım?Alıntı:
batista Nickli Üyeden Alıntı
Bzide inşallah bahri kardeşten alıcaz sende kefil olduktan sonra gözüm kapalı alırım kardeşim.
bahri kardeş 30 ytl den almak için kaç kişi olmak gerekiyor. 7 kişi yetmez mi? hemen halledelim şu işi
Ben de bir tane istiyorum arkadaşlar, class modeli için.
Son durum:
1- aidikurt
2-caser
3-madasret
4-okan
5-madasret
6-El_Mariachi
7-innocentbystander
class modeli
1-aslanburclu
2-emrahss
arkadaslar bahri cevap verince bulusmamiz lazim . sonra da istanbuldakiler icin buraya gelir ve bir yerde dagitir paralari da yollariz . Fakat istanbul disi nasil olacak?
Herhalde Bahri oradan tek tek adreslere yollar onlar da bireysel olarak paralarini yollarlar.
Bahri burayi okuyorsan ya ortama cevap ver yada bana ozel yaz. Bence ortama yaz.
arkadaşlar ben su an kıbrıstayım, ama buradan havale yaparım, burada kullandığım numara 0542 885 05 85 eğer alım olursa ben buradan havale yaparım ücreti ve benimkisi aidikurt arkadaşım da kabul ederse onda kalırsa ben ondan alırım donduğumde.
Selam arkadaşlar sanırım baya bir organize olmuşsunuz depo koruması için arkadaşlar aslında 10 tane falan olsaydı daha iyi olucaktı ama napalım 3 regalci daha cıkar sanıırm yaza kadar onlarada yollarız bana özelden mesaj atsın öncü olacak bir arkadasım tel vereyim adres falan oşekilde hallederiz arkadaşlar tek adres olursa kargo masrafı daha az olur iyi calışmalar dilerim kolay gelsin ...
Depo korumadaki cebin içine OGS koysak alet okur mu acaba??? köprüde eldivenleri çıkarıp para ödemek, sonra yine eldivenleri takmak kabusum oldu :evil:
ya arkadaşlar en iyisi OGS.leri kaska yapıştıralım şu cırt denen şeylerle
heh he komik olacak ama aklıma böyle geldi idare edin birazda gülün
fanclup bilgilerini birkaç kanaldan gönderdim
Kardeşim tabi kabul ederim etmez olurmuyum hem geldigindede tanışmışta oluruz.Alıntı:
El_Mariachi Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada istanbuldaki arkadaşlar uygun görürseniz benim iş adresime gönderir bahri kardeş haftasonuda bu vesileyle buluşmuş tanısmıs olur hemde laflarız biraz aynı zmanda depoustu derılerınızın dagıtımını yapmıs olurum kargo ücretinide ne kadarsa bölüşürüz uygunmudur????????????
Alper bana uygundur. ne kadarsa (kargo dahil ) soyle hemen hesabina havale veya sahsina teslim edeyim. bulusalim en iyisi. Neyse her turlu organizasyona varim ben.
izmirden almak isteyen arkadaşlar olursa biz de beraber bi organizasyon yapabiliriz. deptors kardeş bu korumayı kendimiz takabiliriz di mi?
Tabiki arkadaşlar montajı gayet kolaydır rahatlıkla takabilirsiniz ..