İyi ki doğdunuz dostlar... Nice mutlu sağlıklı senelere... Rüzgarınız hiç bitmesin...
Yazdırılabilir Görünüm
İyi ki doğdunuz dostlar... Nice mutlu sağlıklı senelere... Rüzgarınız hiç bitmesin...
Sağlıklı ve mutlu nice seneler geçimenizi dilerim.İyiki doğdunuz iyiki varsınız
her ıkı arkadasıda gonulden kutlar yenı yaslarının onlara guzellıkler yasatmasını dılerım...
iki arkadaşımızında doğum günlerini cani gönülden kutluyor, sağlıklı mutlu yıllar temenni ediyorum.
nice mutlu seneleree her zaman sağlıklı olmanız dileğiyle
oy oy oy hergün doğum günü kutluyoz sanal alemde pek pasta tadı alamıyoz ama olsun yinede iyiki doğdunuz arkadaşlar , iyiki varsınız , yeni yaşınız sağlık,mutluluk,başarı,bol paralar getirsin inşallah :)
Bundan sonra pastasız doğum günü kutlamıyoruz,gönderin pastalarımızı.
nice senelere :)
Doğum gününüz kutlu olsun güssel insan... Mevlam sağlık, huzur dolu hayırlı nice seneleri nasip etsin... özellikle çelebim; özleştik be yiğidim... inşallah bi ara o gül cemalini de görmek nasip olur...
Teşekkür ederim bu güzel temennileriniz için..
Agresusum volkan abim görüşürüz inşallah...Pastayıda motorumu aldığım zaman hepsini bir arada çıkarırım...
iyiki doğdunuz arkadaşlar nice yıllara..
çelebim muratım nice mutlu sağlıklı paralı motorize yıllar dilerim
jameika34 tabii sana da ... 8) 8) 8)
herşey gönlünüzce olur inşallah
çelebimurat ve jameika34 doğum günleriniz kutlu olsun. nice sağlıklı ve mutlu yıllara..
doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar...uzun ömürler dilerim...
nice sağlıklı, mutlu, motor üstünde yıllara.......
İyiki doğdunuz iyiki motorcu oldunuz arkadaşlar, hadi üzerine mum dikip motorlarınızı yakın ve üfleyin :P