-
motoru yıkatmaya gittim vee
-
bende bı an ıcın korktum...
acaba yıkamadan sonra bıseymı oldu dıye...
allah kaza bela vermesın..hemmen bı nazar boncugu tak...
bızde yıkama bolumu mevcut oldugu ıcın kendım yıkıyorum...ıkıde adam tahsıs ettımmı pırıl pırıl oluyor 8)
-
Alıntı:
foreman Nickli Üyeden Alıntı
bende bı an ıcın korktum...
acaba yıkamadan sonra bıseymı oldu dıye...
allah kaza bela vermesın..hemmen bı nazar boncugu tak...
bızde yıkama bolumu mevcut oldugu ıcın kendım yıkıyorum...ıkıde adam tahsıs ettımmı pırıl pırıl oluyor 8)
senin güzelmiş yaw bizde öle yıkama bölümü yok adam desen hiç yok
ben yazın yıkamacıdan sora bide pasta cila nikelaj parlatma yapıyorum 3-3,5 saat sürüyo walla
-
Ya Alper süper bi konuya parmak basmışsın. Motoru yıkatmak konusunda daha önce biçok şey konuştuk ve temel olarak "sürmek kadar yıkamak da keyiflidir kendimiz yıkayalım" gibi bi sonuca vardık ama öyle dar zamanda motor öyle pis olabiliyor ki yıkatmak en doğru tercih oluyor. Benim sorum tercihen Anadolu yakasında motoru adam gibi yıkayacak biyer var mı birilerinin bildiği... Ben AutoStop denen yerde yıkatmıştım bi dünya para vererek, o günden sonra motorda kesiklikler falan olmaya başlamıştı hatırlayanlar hatırlar. Gerçi sonradan arıza tespit edildi ve yıkama yüzünden olamayacağına kanaat getirdim, sadece rastlantısal bi şekilde yıkamacıdan çıktıktan sonra arıza kendini göstermeye başladı falan dedim ama hala korkuyorum...
Hatta bugün motoru yıkatmam söz konusu olabilir, acil tarafından konu hakkında öneride bulunabileceklerden fikir alsam?? :)
-
alper
adamlar gündüz başlamış yıkamaya gece bitmiş galiba resimlerden öyle anladım ben
anca yıkanmış desene... 40 lamışlar motoruu
sıhattler olsun güle güle kirlensin.
-
moonchild @
kardeş motorunu yıkatırken deponun ön girişine bi bez koy deponun altına su gitmesin yeter
motor yıkanıp kurulandıktan sora ise zinciri biraz yağla başka bi sorun olacağını sanmıyorum
kino@
kino baba çok saol
gündüz 3,5 gibi başladık yıkamaya 5 gibi bitti :P
-
Hiçkimse merak etmesin biz bu akşam kirlettiririz onu hehehehehe
-
-
tazikli suyu ayrıca radyatöre karşıdan sıktırma radyatör dilimlerine zarar verebilir narin bişiymiş onlar
hatta birde mazotla yıkat pırıl pırıl oluyor namussuzum bir fısfıs yapıyorlar mazotla motora sonra bir pislik akıyor off off
zift falan varsa hepisi iniyor aşağıya
daha sonra sabunlu su ile yıkma ( No Fırça ) bezle ...
-
yıkama konusunda sizlerle bir kaç şey pylaşmak isterim oto yıkama yerlerinde sakın olaki elinizden geldigince veya çok fazla yakından tazitli su vurdurmayın arkadaşlar o tazitli su radyatörde deliklere sebep oluyor buda radyatçrünüzün çok kısa sürede delinmelere veya yırtılmalara sebep vermektedir bu arada KAZASIZ GÜNLERDE KİRLETMEN DİLEGİMLE KİNO BABAYA katılıyorum NO FIRÇAA
-
Alper motoruna tükürücem senin :D pisletmek için değil yaw nazar değmesin diye hehehehehe :P
-
motor yeniden doğmuş resmen. parfümde sıktırsaydın bu yakışıklılığa bi de parfum lazımmış :mrgreen: :P
-
motor yıkamaktan ve temizlemekten nefret ederim... çok sıkıcı
-
Şahane olmuş , pırıl pırl. :D
-
bu topiği açman çok iyi olmuş ben de ne zamandır yıkatsam mı kendim mi uğraşsam diyodum yıkama da bi yerine bişi olur mu diye kıllanıyodum radyatöre dikkat ederek yıkatabilir olduğumu anladım saolasın aklımdaki bir soru işaretinden kurtulmuş oldum
-
bu akşam alperin motorunu yakından gördüm benim pis oğlanın yanında yeni alınmış gibi duruyordu ancak alperimin motoruna nazr deydi :D hararet göstergesinin ışıgı yanıoo :d o uyuyamaz bu gece :D:D:D:D:D:D:D:D:D
-
Olum alper senin motorun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmiyor ya :D
-
ya ne demişler abicim ölüyü fazla kurcalama yoksa ?????????????????????????????
-
alperin yazdıklarını okuyunca ebnde bugün ilk defa motoru yıkattım havalı kkornaya su kaçması haricinde bişey olmadı
motor yıkanınca gözüme daha bi güzel gözüktü
-
yıkatmaktansa yıkamak çok daha zevkli oluyor sizi temin ederim ki... çok ağır kirler mevcutsa önce benzin istasyonuna giderek basınçlı suyla bu kirlerin kabasını döküyorum, sonrasında doğal süngerler, pamuklu bezler, özel oto deterjanları ile bir güzel yıkıyorum leğende çocuğumu yıkarmış gibi... son olarak nikelaj parlatıcı, yüzeysel boya temizleyici/parlatıcı ve zincir/ dişli spreyleri ile işlemi tamamlayarak inanılmaz bir memnuniyete eriyorum... motorunu kendi yıkamayanlar bunu bir kere tecrübe etsinler muhakkak, bir daha kolay kolay bırakamazlar... :)
-
walla yazın bende kendim yıkıyorum ama kışın hava soğukluğundan dolayı yıkatmayı tercih ediyorum
dip not: motorunuzu yıkatırken depo altına su gelmemesi için didon ile depo arasındaki yere bir bezle kapatın beyne su gitmesin başka bi problem olmaz kanısındayım
-
Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Ben AutoStop denen yerde yıkatmıştım bi dünya para vererek, o günden sonra motorda kesiklikler falan olmaya başlamıştı hatırlayanlar hatırlar.
Motor kendi kimliğini yakalamıştı, "keh keh" :D
Ne durumda şimdi motorun Moon??? Sıkıntını giderebildin mi??
-
-
eywalla bi daha yağmırda kalana kadar idare eder işte :P