-
herkese selammm
herkese slm ben istanbuldan dilek yeni üyeyim motorla tanışmam ve sizin siteyle tanışmam yüksel le (sancezz)le oldu.onunla beraber birkaç kere toplantılarınıza geldim ve hoşuma gitti motor kullanmayı bilmiyorum ama en yakın zmaan öğrenicem kendime bu konuda güveniyorum bu arada beni aranıza aldıgınız için tşk ederim
-
mrb tr dılek bendde tolga aramıza hosgeldınız ınsallah katılımın daım olur ve sonunda motor kullanmayı öğrenıp yollarda goruruz senı tekrardan hosgeldınız
-
Dilek hoşgeldin aramıza :)
-
sances aa hoşgeldin kardeşim...
hem nerde o yaramaz çocuk
-
-
Hoş gelmişsin
hoşgeldin
hoş geldiniz :)
-
istemek elde etmenin yarısıdır ;)
hoşgeldin!
-
-
-
-
-
-
YA DÜN AKŞAM ARANIZDA OLMAK İSTİYORDUM AMA OLMADI :( :cry:
-
hoşgeldin ailemize dilek
dün akşam çok eğlenceliydi baklavalar felan bülent abinin elinden zor aldık tepsiyi :P
-
hoş geldin sefalar getirdin kardeşim , Bayan sayımızın artması sevindirici bir olay ,ne kadar sevyeli ve kultürlü bir site olduğumuzun kanıtıdır...
-
aramız hoş geldin seni en kısa sürede motor üzerinde görmek nasibi ile k.i.b
-
-
Hımmmmm, lady sayısı kaç etti yaw gurupta :D bitane çeri başı seçelim aramızda oylama yapıp sonrada lady leri zimmetleyelim zeval gelmesin çiçeklerimize dimi. Sende hoş geldin dilek istanbulun hangi köşesindensin bakim sen ???
-
hoş geldin dilek katılımcı ve iyi bir yorumcu olman dileğiyle (HIMMMM ÇÖMEZİN ARD CISI vede sitemizin sondan 3 üncü genci çok güzel gençleşiyoruz artık)
-
-
-
MOTORA GÖNÜL VERMİŞ BİR AİLENİN İÇİNE HOŞ GELDİN DİLEK NİCE MOTORLU GÜNLER DİLER KATILIMCI.KALICI VEDE AKTİF OLMA DİLEGİYLE
-
sanceeeez olum dilek gelmiş az bi bak daa
-