bu cuma yine portakal kafedeyiz. bu haftaki toplantıya Marmaris'den Burcu'da katılacak sanırım.
toplantı yeri.........: portakal kafe
toplantı saati........: 20:30
toplantı tarihi........: 30 Kasım Cuma
Yazdırılabilir Görünüm
bu cuma yine portakal kafedeyiz. bu haftaki toplantıya Marmaris'den Burcu'da katılacak sanırım.
toplantı yeri.........: portakal kafe
toplantı saati........: 20:30
toplantı tarihi........: 30 Kasım Cuma
ordayım
önemli bir aksilik çıkmadıkça oradayım
uzun zaman oldu bi aksilik olmazsa bende ordayım
:) Tabiki ordayım. Ama portakal cafe nerdeki :P
sen gelince görüşelim. ben seni bornova metrodan alırım.Alıntı:
Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
portakal kafe, bornova büyük parkın içinde.
İyide Sibel abla gelmicekmiki. Bu gelişimde ben Bornova orduevinde kalırım çünkü cuma günü sınavım saat 9da konaktan yetişemem. Ben Çarşamba akşamı geliyorum izmire cumartesi dönerim. Hakkı abi bu arada korkunç şeyler oldu işten ayrıldım. Neyse gelince anlatırım. Geldiğimde ben ararım o zaman seni.
Sibel ablan gelecek.Alıntı:
Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
merak ettim şimdi neyse, umarım sen iyisindir. bu arada sen benim msn yi eklemedin mi?
:) Şimdi ekledim
bende ordayım tabiiki arkadaşlar duyanlar duymayanlara sçylesin.
bende orda olucam bi aksilik çıkmazsa!
Emre'cim +1 olarak mı?Alıntı:
emresahin Nickli Üyeden Alıntı
ben +1 geliyorum. yengen eşinle tanışmak istiyor.
Liste oluşturacak kadar kalabalık olmaya başladı izmir tayfası. bi liste yapında görelim :)
1-orkun
Alıntı:
doğan Nickli Üyeden Alıntı
listeye gerek yok. herzamanki kemik kadro orda olacak. ve tabi misafirlerimizde 8)Alıntı:
orkun Nickli Üyeden Alıntı
ah aah yaz olsa listeye bende yazdırırdım adımı [smilie=redcolorz3_pdt_04.gif]
hakkı abi yanına gelemedim bugün işler çıktı extra...ama yarın toplantıda görüşürüz.
sorun değil, iş olsunda gerisini sonrada hallederiz. ben toplantıya gelirken yanıma alayım olmazsa, orda bakar konuşuruz.Alıntı:
emresahin Nickli Üyeden Alıntı
allahın izniyle ordayım...
bu toplantı katılımcı sayısı yüksek olacak galiba...
tabii bu toplantıya herkesi bekliyoruz
İzmirdeyim :) portakal cafenin yerini bilem öğrendim hatta kaybolmiiiim die yarın bide yerinde gidip kontrol edicem :P Yarın görüşürüs arkadaşlar.
murat'la görüştüm, yarın oda eşiyle birlikte aramızda olacak. bende eşimle birlikte gelicem. ufaklık için yer bılduk. toplantıdan sonra alemlere akıcaz :P
motorla mı arabayla mı geliyosunuz
motorla tabiki
yoksa sen arabaylamı geleceksin????
geçen pazar yıkattım sonra zinciri yağlamayı unuttum o işi halledebilirsem motorla gelirim
sen motorla gel. ben senin için yağlarım.
ok hakkı seni mi kırıcam