yaa işte başlıktan da anlayacağınız gibi bir Raptor Mersin'e gelmiş hoş gelmiş
Kim mi?
ilerleyen zamanda bahesedeceğim kim gelmiş... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
yaa işte başlıktan da anlayacağınız gibi bir Raptor Mersin'e gelmiş hoş gelmiş
Kim mi?
ilerleyen zamanda bahesedeceğim kim gelmiş... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kino abi yavaş yavaş kıbrısa dogru gelior rr ler :cheesy:
Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
kim gelmiş kim
yazin kismetse mersin uzerinden kibris'a gitme planimiz var. duy beni ergun abi :D
gelen herkes , hoşgelir
başımınüstünde yeri vardır.
bu gelene bakın bakalım kimmişşş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.postimage.org/aV1jgZ_r.jpg
nasıl yane salcuk modum mersine mi gitmiş sessiz sedasız ???? wayyyyy haiiinnn :D cezerye isterim ben hazır oralara gitmişken :D :D
wayyy sessiz sedasız gitmiş valla selçukum
bende isterim cezerye denen şeyden
ne olduğunu bile hala bilmiyorum ben görmedim de
bende görmedim ama istemiyorum .. abi ne olur ne olmaz bu selçuk denen adam çok tehlikeli olabilir::)))). cezeryeyi görmedim, bilmem, tanımam . sonra cezerye diye ne getirse yeriz bilmeden.bünyemiz bozulur maazallah.. ben bi internetten cezerye nedir araştırayım .tanışalım cezerye kardeşle ; sonra isteyip istemediğimi bilare bildiririm::)))Alıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Yok yok hiç güzel bişi diil o yemeyin siz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
arkadaşlar bilmediğiniz şeyi yemeyin sonra bağımlılık yapıooo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D siz sevmezsiniz hem onu zaten yan etkiside çok onun demi kubilay abi :d
baba boş ver fazla bulaşmamak lazım cezeryeye :)Alıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
valla bulaşan biri vardı
adminim alperim idikurtum iyi bilirrrr. 8) :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P
ama modum selcuk ucakla gelmiş bu madde de ucağa alınmıyormuş ( tehlikeli olduğu için ).
dolayısı ile ben size göndeririim :cheesy: :cheesy: :cheesy:
kino baba valize gizlice koyardı selcuk ama neyse :D getirmemek için bahanes, oldu 8)8)8)8)8)8)8)8)8)
kino emmi bak kızıyorum şimdi sana uzaklardan misafirimiz gelmişte bana bir alo demek çokmu zor geldi sana tamam bundan sonra senin telefonlarına çıkmıyacam kırdın beni :x :x :x
Nasıl anlatmalı nerden başlamalı...
Herşey iş dolayısıyla Mersin'e gitmemle başladı.
Mersin'e geldiğimin ilk gününden İstanbul'a gideceğim güne kadarki 3 günde beni aileden sayacak derecede samimiyetle ağırlayan Kino Baba ve pek kıymetli ailesi kelimelere nasıl sığdırılabilir ki... Beni aileden biri gibi görüp samimiyetle ağırlayan bu güzel insanlara, Kino Babaya yani Ergun abimize, kıymetli eşleri Candan Ablamıza, sevgili kızları İpek ve küçük Kino sevgili Ece'ye ne kadar teşekkür etsem azdır.
En fazla iki kere Eskişehir ve Pierre Loti buluşmasından yahut sadece yazışmalardan tanıdığımız Kino Baba'mızı bu kadar sevmemizin nedeniydi galiba bendeki bu memnuniyeti yaratan...
Kino Baba biliyorum ki pek hazzetmezsin senden böyle bahsetmemi o eşsiz alçakgönüllüğünle ama yapamazdım :)
Bu arada hepiniz cezerye cezerye diyonuz ama ben de kerebiç, künefe diyorum; demekle de kalmıyorum Mersin'e gitmeden tantuni, kebap, ciğer yedik demeyin diyorum...
Ha bu arada Kino Baba'mızın motoruna 200 km'lik imzamı da atmış bulunuyorum. Kino baba sağolsun ılıman iklimi gördüğümde iç geçirdiğimi görünce yol yapmam için tahsis etti raptoru...
Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derler ama böyle ağırlanmanın hatırı hesap edilemez.
İyi ki varsınız Kino baba...
Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
sus hain mod seni sesiiz sedasız kaçtın gittin oralara bide anlatıoo ciğer tantuni künefe falan HAİNSİN işteeeeeeeeeee.................................... .. :D
ne ariin la sen orda .. maynak carvallo... :x :x :x
kino dedemi niye rahatsız ediyon.... :mrgreen:
adamın hasıdır o ...
ona can kurban ... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
dede ellerinden öperim...
selçuukk....cezeryesiz dönmedin inşallah.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Yol nerde biz orda. Yazın dümeni kırar mıyız o taraflara bi de?!?!?! Valla hiç belli olmaz :idea:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Cezerye tehlikeli madde diye uçağa almadılar. Kargo ile göndertecem :P :P :P
ne zaman???????Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
İlk Bodrum Cafe buluşmasında...Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Bull'dan önce gelmeye bakın :lol: :mrgreen:
ya istanbulu cezeryeye boğarım kudurursunuz valla bak karışmam sonra.
carvalho sevgili selçuk neler yazmışsın neler . benim , eşim ve cocuklarım hakkında bu duyguları sana aktarabildiysek ne mutlu bize ayrıca Mersinden mutlu ayrılmam bizleri sevindirdi aslında tam anlamı ile ağırlayamadım seni .
iş için geldin
hani işle mi ilgileneceksin , çocukluk arkadaşın cengizden koparmak gibi olmasın diye fazla da ısrar edemedim
seni tam boş bir şekilde yakalayamadım.
aslında seni gibi bir kişiyi biraz daha yakından tanımak bizleride çok çok mutlu etti
ipek ile ece seni çok çok öpüyorlar
candanın da selamları var
açılışa bekliyoruz sen anladın onu (ayrıca bizde teşekkür ederiz, bizleride mahçup ettin onuda belirtmeden geçemiyecem )