Saat 01:50 sıralarında meydana geldi az önce hissetik arkadaşlar.felaket salladı masayı , avizeyi...herkese büyük geçmiş olsun.işte bilgileri..
http://www.postimage.org/aV3z9ubJ.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
Saat 01:50 sıralarında meydana geldi az önce hissetik arkadaşlar.felaket salladı masayı , avizeyi...herkese büyük geçmiş olsun.işte bilgileri..
http://www.postimage.org/aV3z9ubJ.jpg
Çok geçmiş olsun arkadaşlar kötü bi duygu yaşayanlar bilir allah kimseye yaşatmasın
herkese çok geçmiş olsun. hayrt ya ankarada hiç böyle şeyler omazdı
Bayramın 1.günü meydana gelen deprem 5.7 ama biz nerdeyse hiç sallanmadık .ama dün gece meydana gelen depremde TV nin üstünde sağlam duran resim çercevesi bile düştü. Bana bu 5.5 gibi gelmedi. kardeşim yataktan uyandı fırladı. Biz bunu çok şiddetli hissettik.Binanın çatırdama sesi neymiş anladım. Ben ilk defa bir depremde böyle sallandım.
Neyse Allah Bizi Daha kötüsünden ve Doğal Afetlerden korusun .Herkese Geçmiş olsun
geçmiş olsun arkadaşlar....
geçmiş olsun arkadaşlar
kolay değil o sıkıntıyı yaşamak şimdi heran insanlar tetiktedir. umarım tekrarlamaz.
depremle ilgili en nefret ettigim sey de insanın hep bi tetikte olması. insan, uykuda yatakta dönerken oluşan sarsıntıdan bile işkilleniyo. izmir'de nice depremler yaşadım ama dünkü bi başkaydı sanki. belki de üsse yaklaşık 50 km mesafede olmamızın da etkisi vardır.
çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar
umarım daha kötüsü yaşanmaz
en kötüsü aciz kalmak. eşim altuğ deprem diye bağırırken , evin içinden sesler gelirken sadece eşimin üstüne kapanıp sakin olmaya çalıştım. ama sonuçta acizsin. İstanbul depreminden sonra yatağın yanında sürekli duran düdüğü almışım elime sadece.
hepimize geçmiş olsun.
Çok geçmişolsun arkadaşlar....
ALLAH daha büyük felaketlerden tüm insan oglunu uzak tutma dilegimle çok çok geçmiş olsun arkadaşlar bu arada garajdaki uçan tenekeleri dışarı çıkartalım arkadaşlar bari onlar zarar görmesin şaka şaka gezgin işte rahat durmuyor ne yaparsın :x :x
evet bayramın 1 nci günü ankaradaydım aynı anı birebir yaşadık fakat korku değil bir anda şok olduk anında şoku atlattık çünkü güvencemiz bulunduğumuz bina debreme dayanıklı olduğunu biliyorduk sadece sallandık ve sallanacağımızı anladık ve ailece hepimizin içinde garip bir bekleme oluştu ve birbirimize kimse yerinden kalkmasın diye haberleştik ve olay bitti zannedersem 5 veya 10 saniye sürdü ama dün akşamki 25 saniye sürmüş onun içinde biraz daha fazla hissettirdi herhalde ama gölcük 1 dakkadan fazla sürmüş bunada herneyse diyeyim burdan biz şu dersi alalım debreme kesinlikle hazır değiliz ... hazır olmak için bir sürü madde var bunları AFETCOM un bildirilerini okuyarak öğrenebiliriz ama en önemlisi bulunduğumuz ortamın ve veya yaşadığımız emlağı en kısa zamanda debreme dayanıklı hale getirip hazırda korkusuzca beklemek ((((( örneği japonlar ))))
çok geçmiş olsun arkadaşlar
geçmiş olsun arkadaşlar umarım tekrarını yaşamassınız...
geçmiş olsun dostlar. Fazla sıkıntı olmaması sevindirici en azından.
Herkese sonsuz teşekkürler.Evet eminimki bir çoğunuz bunu yaşadınız ama sanırım bununla yaşamayı öğreneceğiz.Herkese selamlar...
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun :(
TAbii depremin etkisiyle eşini tam olarak duyamadın ama tamamında eminim şunu diyordu: "altuğ deprem.. önemli değil çekil üstümden nefes alamıyorum be adam.." eheheheAlıntı:
altug Nickli Üyeden Alıntı
Çok çok geçmiş olsun arkadaşlar....
Gerçekten zor bir olay, bir daha yaşamamak dileğiyle....