arkadaslar, 15 aralikta motor sinavina girmis olanlar asagidaki linkten sinav sonuclarina bakabilirler.
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu...Ss_Surucu.html
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaslar, 15 aralikta motor sinavina girmis olanlar asagidaki linkten sinav sonuclarina bakabilirler.
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu...Ss_Surucu.html
yaw bırak şimdi dağcıyla sen ne yaptın onu söle?
ben 100 almisim abi. zaten cok kolaydi belki biliosundur
doğru ya toplantıda söylemiştin.hatırladım şimdi.darısı bana artık burakcım.benimde sınav 16 şubatta.görüşürüz.
Hayırlı olsun kardeşlerim ...
hayırlısı olsun darısı direksiyon sınavının başına
Alıntı:
dinyeper Nickli Üyeden Alıntı
100
Tebrikler umarım direksyondada aynı başarıyı sağlarsınız
BİRİ BİZİ DURDURSUN
100 cü arkadaşlar, tebrikler. Direksiyon sınavında scooter'la 30 metre gideceksiniz. Fren yapamayıp masaya çıkanlar 85 alıyo diğerleri 95-100 arası... Bizde öyleydi...
direksiyon sınavında iki öğretmen vardı..ikiside 40 yaşlarında biri erkek biri bayan öğretmen.. arabaların direksiyon sınavını bitirdiler sıra a-2 lere geldi o arada birde scooter geldi.. 3 kişiydik sınava girecek .ilk benim adım okundu. motora bindim . kaskımı taktım . motoru çalıştırdım. bayan öğretmen diğerine baksana hazırlıklı gelmiş diye söyledi. motora binmekten oldukça çekindiği herhalinden belliydi. erkek öğretmen merak etmeyin hocam bunlar zaten motoru bitirmiş kişiler sadece prosedür icabı ehliyet alacaklar. dedi biraz olsun bayanı rahatlatmak için... bunu duyan bende; bayan öğretmene dönerek ''hocam inanmıyorsanız atlayın(artçı koltuğunu göstererek) beraber geçelim sınavı'' deyiverdim. birden bayan öğretmendeki renk atıverdi bir adım geri çekilerek aman evladım sen git şuradan kazasız belasız dön gel başka bişey istemiyoruz , motor filan lazım değil bana.. ::))) sınavdan sonra çok gülmüştüm. bazı insanlar yılan, karafatma , fare gibi şeyleri gördüğünde korkar irkilir, biraz geri çekilir ya . hadi atlayın dediğimde aynen bu oldu işte::)))
ilahi gençer :P:P:P geberdim gülmekten. karafatma :P:P:PAlıntı:
gençer Nickli Üyeden Alıntı
vay 100 cüler vayy mutlaka kopya çekmişlerdir bunlar hocammmmm kopyacı bunlarrr
şaka bir tarafa tebrikler arkadaşlar,
bana da bir tana düz vites bir motor verdiler ( herkes ona biniyordu vitessiz olduğu içinde kolaydı yani ) ne kask ne bişi
aslında vites varmış gibi rol kestik yani arada bir gaz kesip debriyaj sıktık falan ( ama debriyaj boştu yani öylesine)
ve hocada kimseye bakmıyordu al motoru dolaş bakalım diyordu ya benzin bitecek başka motor getirecekler diye millette bir korku ( başka motor dedikleri de MZ vardı o işte
benim sıramda da aldım ben motoru tepelerde dolanıp durdum sonra bir baktım millet bağırıyor gel gel abii diye bende gittim ve sonra o o o o o o o bunların arasından slalom çektim 2 defa . tamam innnnn dedi hocaa
sonra A2 geldii..
darsı sizlere ve olmayanlara
sakın ihmal etmeyin lütfen
Bu aralara Mersin'de başı boş gezen Motorları da topluyorlar tabii cezalarda yazılıyor.
ben kaç aldım acaba???
Aferin bülentçim otur 0 (SIFIR) :PAlıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
ama hocam...
sular kesikti...
benzin bitikti...
tatlı yoktu...
:P :P :P
Haaaa öylemi yavrum tamam o zaman gene otur -5 (EKSİ BEŞ) :P :P :PAlıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
trafik 80
ilkyardım 90
motor 95
yüzcüler var heaa hmm ben biraz vasat kalmışım anlaşılan!!
dostum biz tek dersten girdik. sen ilk defa aliyosun galiba ehliyet? B sinifi ehliyetin var miydi onceden?
yok hayır ilk defa alıyorum ve biriktirdiğim harçlıkla aldıgım için gücüm anca 2 teker ehliyetine yetti :D:D:D:D
hayırlı olsun arkadaslar.
ınsallah dıger sınavıda basarıyla gecersınızde sızlerınde ehlıyetı olur.
yollar cok kaygan ehlıyetsız aman haaa.kaza rıskı cok fazla.
fatih abicim nerelerdeydin ya. ozlettin kendini.Alıntı:
foreman Nickli Üyeden Alıntı
valla de :PAlıntı:
Mr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
ben sureklı buralardayımda onlıne olmadım...
uzaktan seyrettım...
malum kıs sezonu aracını vuran vurana...
:mrgreen:
kaldı direksiyon sınavı yaza ehliyetim hazır gezileri kaçırmam artık