slm arkdaşlar aranıza yeni katıldım bir ay içinde regalimi alıp bütün aktivitelere katılmak istiorum :D
Yazdırılabilir Görünüm
slm arkdaşlar aranıza yeni katıldım bir ay içinde regalimi alıp bütün aktivitelere katılmak istiorum :D
Bunun için izmir gurubundaki toplantılara katıl ve arkadaşlarını iyi tanı, sonra büyük gezilerde aile tanışması yaparız tüm motorcular olarak.
haberim olursa bütün toplantılara katılmaya çalışırım.
hoşgeldin.
hadi yaa bende kendimi tek sanıodum tüh :P
Hoşgeldiniz...
hoş geldin...
Hoş geldin armızaa...
hoşgelldin...
Andaç aramıza hoş geldin.Umarım motorunu en kısa sürede alırsın.
Sağlıcakla kal.
goşgeldin...
hoşgeldin aileye kardeş :cheesy:
umarım kalıcı ve katılımcı olursun 8)
izmirli hakkı arkadaşımızın toplantılarına katılmaya bak bizleri kıskandıran buluşmalar yapıyorlar :mrgreen:
kalıcıyım kalıcı :P ilk toplantı ne zamannnnnn? :?:
hoş geldin andaç, kendini bize biraz daha tanıtırsan seviniz. en kısa zamanda toplanacağız inşallah. bu aralar herkez iş-güç derdine düştü sanırım. eskiden olduğu gibi bir cuma akşamı toplanırız.
Hoşgeldin andac umarım kalıcı ve katılımcı olursun
sıkı takip et sahibinden i ve bizim siteyi.muhakkak bulursun bir tane...hoşgeldin tekrar...
Selam arkadaşlar. Pazar günü motorum geliyor ve ben de sizdenim artık. Toplantılara ve gezilere katılmak için can atıyorum :D Umarım sorunsuz ve bilinçli bir motor kullanıcısı olurum!
Balçova ve göztepe civarında oturan varsa tanışmak isterim.
hoşgeldin atıl
motorun hayırlı olsun, güle güle kullan...
izmir eski günlerne dönecek sanırım....
Hoşgeldin kardeş İzmir grubuna bi can daha katıldı.
aramıza hoş geldin yeni motorunu keyifle kullan izmirde çok güzel gelişmeler var :cheesy::cheesy::cheesy:
Organizasyonlar konusunda her türlü yardımı yapabilirim. Şöyle güzel müzikli bir organizasyon yapalım da beni iyice bağlayın bu RR olayına :D genccazcilar.org adresini bi inceleyin. Müzikli bir organizasyon yapabilriz. Ben o insiyatifin proje sorumlusuyum. RR ruhu blues, jazz ve rock 'n roll ile bi başka güzel olur :D
hoşgeldin hemşerim.. yaz tatilinde umarım bi organizasyonunuz olur izmirde ve seve seve katılırım...
Aramıza hoşgeldin..