izmir grubu hareketlenelımm sayın baskanım hakkı abımm hemen bı guzergah cızsende baslasakk gezımızee bence tamamlanamayan karaburun olabılırrr
Yazdırılabilir Görünüm
izmir grubu hareketlenelımm sayın baskanım hakkı abımm hemen bı guzergah cızsende baslasakk gezımızee bence tamamlanamayan karaburun olabılırrr
aslında olabilir arkadaşlar bizim laz uşağına katılıyorum.Şu yarım kalan işi bitirelim.
bu pazar diyelim mi o zaman
hakkı kardes arkadaslar haklı izmir ekibininde cosma vakti geldi valla
bu pazar diyelim tabiki ama bir şartla kahvaltıyı aynı yerde yapmak şartı ile
http://img204.imageshack.us/img204/4526/1001804lu5.jpg
ayıp size valla burda adana MT her pazar mutlaka çıkıyo. okadar adamsınız olmazki...
menü de aynı mı olacak gene o kazıkcı bakkala mı gidicez yada yanımıza mı bişiler alalım
Madem canınız pazar günü gezmek istiyo istanbula fuara gelin, alın size süper bir gezi işte :p
yine yeniden karaburun yapabiliriz. bu hafta sonu İstanbul'da motor fuarı var. 30 Mart Pazar günü olabilir. kahvaltılık malzemeyi yanımızda götürebiliriz. manzarılı yeşillik bir yerde kahvaltımı yapabiliriz. bu defa yola daha erken çıkalım. 08:30 hareket olsun. gezilecek görülecek çok yer var.
pazar saat12 ye kadar üds sınavım var oradan gelirim eğer gezi olacaksa
ah şu işi cumartesi yapsak ne güzel olacak....:)
benim de hafta sonu içim kabardı kısada olsa beraber sürüş yapmak çok keyifli oldu....
bu arada hakkı abi tekrar emeğine sağlık..ön camım süper oldu valla...rahat ettim sayende!!
bu hafta hava yagmurlu gozukuyor
herkese slm evet bencede guzel bır hafada guzel yerlerın kesfedılmesı gerekır toplu regal surusu herkesın bence cok hosuna gıder haber verırsenız cok sevınırım arkadaslar hem tanısırız bugune kadar aranızda bır gezıye katılamadım bu benım ıcın bır bahane olur ve sızlerle yol yaparımm yolunuz acık olsun...
Ben bide 0 dan cam yapmayı deneyelim derim...sanki daha güzel bişeyler yapabiliriz gibi geliyor bana...givi cam ölçülerini alıp bağlantıları ona göre ayarlayarak süper bişey yapabiliriz.
ama bu şekli bile bence çok güzel oldu.krom görünümlü bantları aldım onlarıda yapıştırıp tüm aksesuarları ile resimleri ekleyip site arkadaşlarımızın beğenisine açacağım senin el emeğin olan herşeyi hakkı abi...
ama eminim seni aksesuar için arayan çok olacaktır.özellikle sosis çantaya yaptıkların için...:) :)
evet gettonun bu pazar sınavı varimiş ve emrenin de işi e başkan olmadan olmaz oda istanbulda o zaman hep beraber bir sonraki haftaya gidelim derim 30/03/08 tarihinde ne dersiniz.
o tarih olurda bu haftayı boş mu geçelim yine de ufak çaplı bir gezi yapabiliriz.
mesela burdan çıkıp manisa üzerinden turgutlu kemalpaş filan gezip geri gelebiliriz.
cumartesi de olabilir
evet arkadaşlar bence şimdiden muhtemel gelecek isimleri yazsak diyorum tahminimce geçen seferkinden güzel ve kalabalık olacak bu gezi.ben isterseniz bir yazayım düzeltiriz listeyii.
1.serdar
2.hakkı
3.orkun
4.trapezus
5.apron
6.komoster
7.emre :-)
8.drali bu arada hiç ses yok sende ali abi ne iş.
9.tlgyldz haber verin demiştin ben yazdım bile ismini bekliyorum.
10.getto kardeşim.
11.....?
gelmek istemeyen arkadaşlar isimlerini silebilir bende vaarım diyenler isimlerini ekleyebilirler 30/03/2008 tarihli karaburun gezimisin muhtemel isimleri ne dersiniz olurmu bu iş.
yan yana 10 RR olur mu acaba
Vallaha muhteşem olur bence düşünsene bu güne kadar izmirde yapılmış en büyük rr gezisi olucak vallaha eger bir gidersek süper olacak.
TECHNOSAT abi ne dersin senide yazalımmı listeye he de olsun bu iş hayırlısı ile :-)
evet kimse yokmu ortalıkta hiç ses çıkmıyor.
Hava güzel olursa ben de varım,çıkışı erkene almak gerekmez saatler zaten bir saat ileri alınıyor, güneş 19:40 da batacak,hareket 09:30 uygun eski 08:30 yani başkanın dediğine uyuyor.
10 da takıldık galiba başka sitelerden arkadaşlara da haber versek mi
Arkadaşlar iş dolayısı ile rizeye gitmem gerekli tarihi konusunda haber bekliyoruz şu anda görünen 1-14 nisan arası olacak seyehatim inşallah tarih değişecek ozaman bende gelirim .....
geçen yaz olduğu gibi bu yaz eksiklerle çıkmayın gezilere :) anladınız siz onu :)
buyuk bi aksilik olmazsa ben varım. havalar güzel gitsinde gerisi sorun değil
karaburun gezisine eklemek istediğim bir iki isim var ama birinci dadyw ikinci eger regalini aldı ise andaç olucak bu arkadaşlarımızda inşallah bizimle beraber olurlar bu hafta sonu.
Abi ne geziymiş bu, aylardır karaburun okuyorum bi yapamadınız gitti yaw, sonunda biz sizden önce gidicez valla :p
bence problem gidiceğimiz yerin adında
gelin şuna beyaz burun yada pembe burun diyelim bu sefer problemsiz olsun
kara burun diyince insanın içi kararıyor
Abicim bizdede karaburun var ve biz gittik hemde ne gittik, millet eğlenceye doyamadı, ve hala gidelim gidelim diye sayıklıyoruz inceden, siz havaya bakarsanız yaza kadar karaburun yok size bence :p
evet ya havalar güzel olsun gidelim artık...hafta içi güzel hafta sonu kötü havalar insanın hevesini kursağında bırakıyor hep.
evet arkadaşlar demekki herkezin vayaş vayaş gözü motorları görmeye aşladı. bu hafta sonu yine yeniden karaburun bencede süper olur.
Serdar'cım liste süper. umarım sayımız artacaktır. Suat Abi motorunu satmak zorunda kaldı, bir türlü toparlayamadı. biraz önce görüştüm, konuşacak hali yoktu. cok ağır gribe yakalanmış :( umarım kısa zamanda atlatır.
pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum.
Karaburunun yolları çok virajlıdır aman dikkat.
suat abi adına üzüldüm ya gerçekten bir toparlayamadı kendini neyse herşeyde bir hayır vardır diyerek abime acil şifalar diliyorum bu pazar banada çok güzel olacak gibi geliyor hakkı abi allahın izni ile gelsinartık şu pazar.
ben de motoru cumartesi bir bakıma alayım
en son bindiğimde 90 ı geçmiyordu