yaşanmaması gereken bir çok sorunun yaşanılmış olmasından dolayı mesajlarımı siildim, bilgilerinize...
Yazdırılabilir Görünüm
yaşanmaması gereken bir çok sorunun yaşanılmış olmasından dolayı mesajlarımı siildim, bilgilerinize...
Senin kuzu nasıl oldu peki volki?
:D :cheesy: :alkis:
Perşembe ne olcekki fişeklencek motor, mubarek gün olduğu içinmi möl geldi bana :o
hızır seedecek yani motörüne barnak basacek :D
Aman he destursuz yapma o işi volkicim, sonra dayan ne var ne yok :P
e ne tarafta bu mustafa usta bide ben uğrayayım yanına bi ayarda benim canavara çeksin gerçi ihtiyacı yok ama olsun :P
ya volkan demekki bütün servisler aynı işi yapıyo başka bi icraat yok valla bende altan motorda aynısın yaptılar sibob ayarı avans ayarı bide o 4 göstergeli zanazingoyla bi ayar ama hala takur tukur ha birde sarıkayaların adamı dediki müslüm babada vardı bunlara sibob ayarı olmaz dediler :? bide kitabında 95 oktan yazmasına rağmen 98 oktan benzin kullanın dediler yani anlayacağın benım hala kafam karışık ne iş bu ya anlamadım gitti neyse senin ki güzel olmuş güle güle bin :alkis:
volkan burası neresi be abicim aletler tezgahlar ne kadar düzenli öyle :cheesy:
özel hastanelerde acil servisler bile bu kadar düzenli değil :(
zaten etraftan da belli ne kadar düzenli intizamlı bir yer aletler bile pırıl pırıl ( yeni bir yer değil dimi burası ) böyle bir yerden de zaten böyle bir iş çıkmlaı bana göre bu kadar titiz ise her konuda titizdirler baksana bakımdan sonra birde yıkama offf
ben motoru yıkatmaya götürdüğümde ben 3,5 attım bujijer ıslanır su girer de çalışmazsa diye burada çalışmazsa usta yanı başında tekrar sök bak ben 15 günde bir gider hem motoru bir elden geçirtir hemde bir yıkatırım hadi 15 gün olmasada ayda 1
tek kelime süper tabii altan motorun yerini tezgahlarını bilmiyorum diğerlerini de tabii.
temiz , bakımlı ,düzenli ve titiz atölye = güzel ,temiz, düzenli, titiz bakım demektir bana göre
volkanım imparatorum.... hayırlı olsun... güle güle eskit siboplarını :mrgreen: ... bakımı yedikten soora çok farkediyo dimi...
Mustafa"yı ben önceden tanırım ; çok titiz ,atelyede bir gr toz ,yağ, leke göremezsiniz,kullandığı bezler bile tertemizdir, :cheesy: bir rivayete göre kızlardan da bu titizliği yüzünden ayrılıyormuş :P ,ben söyleyenin yalancısıyım
samsuna gadder gesse kaç para servis üçreti yazar bi öörensene volkanım canavar motorcum.... :mrgreen:
eridim falla ... :cry: göslerim yaş yaş oluverdi berdenbire aniden.... kral adamsın be volkanım agresusum motopiskillet canavarım.... :mrgreen:
ulllaaaaaa. öllle demesen iiidi beaaaa...estafirullahhhhhhhhhh..... rica ederim kardeşime bah yaaaaa......ezme beni utandırma..... :cry: :cry:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
bis layt üyeyis .... bundan soora imparator olmak hayal oldu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yaw volkanım cabbarım mustafa usta şu bizim deli oğlan deeelmi hani galata köprüsünün altındaki kafede bi bardak kolayla kafayı bulup sonra köprünün üstünde tek tekere kalkan eyüp te çorba içerken bakacaz diye üzerimize çorbaları döktüren yaw valla canım benim senin güvenini kazandıysa motorum ona feda olsun o da dağatsın ama sarıkayaların garantisini devam ettirirmi ettiryorsa hemen helallaşıp atıyım başına ne yaparsa yapsın
Yaşar gomtanım senin motoru sökerken 10 kişilik heyet lazım valla, eğer öyle sağlam bir operasyondan sonra gene takur tukur yaparsa valla motoru .................................................. .................................................. ................. (noktalı alanlar isteğe göre doldurulabilir ;) )
tabiyki zevkle elimizden geleni yaparız. Mustafa muslüm babanın motoru topladı bugün , yarın üstüne atar .Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Beyler su mustafa ustanın yeri tam olarak nerde acaba hatta daha iyisi telofonunu bilen yazarsa sevinirim. Yerinden kaldırılacak ve full bakıma sokulacak bir regal mustafa ustanızın ellerinden öperde :D
güneşli"de Metro gros marketin önünden yukarı doğru çıkınca sağdaki benzinlik (BP) in hemen altındaAlıntı:
PEREJA Nickli Üyeden Alıntı
05384887192 telefonu
incihocam telekom hattı yokmu veya msn'i
şu deli çocukla bide ben müşteri gibi konuşayım
komtanım ben de başka numara yok yani sabit hat numarası yok mustafa"nın ama gökhan"da vardır mutlakaAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
TAMAM gökhanınkini rica edeyim
çünkü bizim çalıştığımız yerde cep tlf.baskı uygulaması var onun için sabit hatla görüşebiliyoz
komtanım özel mesaj atacağım şimdi size gökhan ın ev numarasını yazacağım oraya bakın lütfen
tamam hocam aldım yarın arayacağım
ya volkan ben kendi makinam sandim onun icin kurcaladim artik makina 200kurus yakar ne yapalim :scared:
Kapak gibi cevap valla :D
yakarsa aglama ama :cry: bide sakin motoru yanliz birakma rolentide bir degisim olabilir :evil:
Hobaaaa, sabotaj olayları yaniiiiiiiiii :alkis:
sabotaj demiyelimde. bir kac gereken ayar desek :mrgreen:
Egzostada patates tıka şefim, bu ayar motorun sağlıklı çalışması açısından çok önemli ;)
BU iki işlem için ne ödedin hocam birde musait olduğun bir gün beni götürürmüsünüz oraya hem tanışmış oluruz...
Valla patates tıkamak bedava :P
ban regal raptorların servisliğini yapıyorum ankara /dikmen /hürriyet cad./115.a.c:cheesy::pls:bi sorun olduğunda beni bulun her türlü servis yapılır msn olarak crazy_dewil19@hotmail.com' a mesaj bırakabilirsiniz