http://img85.imageshack.us/img85/7956/adszlv4.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
gerçekten çok hoş ama motor biraz ufak kalmış sanırım, motorun butarafından bakınca diğer tarafı gözüküyor çok zayıfbu yawww:p
Aklimdan Geçeni Yazmişsin Kankaa...harika Ama Motor Zayif Kalmiş..bizim Rr 100 Lerde Aynen öyle Değil Mi?
iyi ya işte arıza müdahalesi gayet rahat ne o ya bizimkilere el ayak girmiyo
abi gözünü sevim el ayak girmesinde şöyle bakınca gözümüzü gönlümüzü doldursun dimi???8) zaten biz arıza yapınca elimizi sadece ustaya telefon açmak için kullanıyoruz herkez senin gibi bu işlerin pirimi ki:p
İyide burda yazmamış olsanız bana bu raptor deseler 5 de şahit gösterseler inanmam yaw nası raptormuş buuu neresi raptor bunun nıcck hiç beğenmedim bemim raptorum daha yakışıklı
evet motorun üstü boş kalmış küçük oynamalarla orasıda kapana bilir aslında :)
Adam ne yapmış be... Harbiden o motor gitmiş başka motor gelmiş...
benim mondialim daha güzel :P
Abicim modifiye değil bu. Regal Raptor DD 300E Spider işte.Fabrikasyon şekli bu.Boyanmış sadece.
walla ben youtube daki video yı izleyince bunu pek RR300 a benzetemedim ama..
http://www.youtube.com/watch?v=P46fuLy-YwI
Nasıl benzetemedin Bilgihan abicim ,bildiğin Spider işte.
Bu motorlar modifiye değil. Firmanın geçen seneden itibaren imal ettiği 300cc motora sahip yeni çupırlar. Türkiye 2006 larla idare ederken dünya RR fanatikleri bunlarla dolaşıyordur sanırım.
Doğrudur Batis cim..sadece bu resimdeki biraz daha küçük gibi geldi,video daki ile karşılaştırınca..(resimde büyüklük olarak kıyaslayacak birşey yok...) yanıltıcı olabilir...
ya abicim bu nasıl 300'lük motor bizim 250'liklerin bile motorun bundan heybetli duruyor.
Bu modifiye değil baba direk spıder 300 bu yahu.
300 lüğü niye büyütüyosunuz ki 250 cc ile arasında ne var,aynı pistonu biraz büyüttünmü al sana 300.
Arkadaşlar diyorum...:(
Benzin diyorum...:(
3.25ytl diyorum...:(
bide canlısan baksak kimsede yok mu motor ?
Ne yazık ki Türkiye'ye gelmedi bu model.
motor cok guzel ama motor kucuk kalmıs ama aırbrash hosuma gıttı