-
kocaelinden üzücü haber
kardeslerım ıkı gun once uzucu bır haber aldık . Gencecık kardesımızı ıstanbul ızmıt otobanında asırı hızdan dolayı maalesef topraga verdık . Edılenen bılgıye gore asırı hızdan tem otobanında barıyerlere carpmıs . Bu elım kazadan kardesımızın aılesıne bassaglıgı dılıyorum .:(
tatar ( merter )
izmit / kocaeli
-
Başımız sağolsun da merhum kimdir biraz bilgi versen... Oof of yeter artık yaa...
-
kardesımız ıstanbulda dedeman otelının resepsıyonunda calısıyormus. 22 yasında ıstanbulda calısıp hafta sonları ızmıte gelıyormus .
-
başımız sağolsun.Allah rahmet eylesin.Allah yakınlarına sabır versin.sezon çok kötü başladı.hemen hemen hergün bi kaza ölü aberi offf offf
-
Allah rahmet eylesin.. ailesine ve kederli yakınlarına sabırlar diliyorum...
-
Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlara ve Ailesine sabır versin.
-
Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlara ve Ailesine sabır versin.fakat arkadaşı hala tanıyamadık bizim sitedenmi.aman arkadaşlar çok dikkat bizim makinaların gücü belli gücünün üstünde kullanıp ucuz kahramanlıklardan uzak duralım:(:(
<!-- / message -->
-
arkadaslar bızım sıteden degıldı ama bızım ızmıt camıasındandı . Motoru yalnıs hatırlamıyorsam fazerdı .
tatar ( merter )
-
-
Allah Rahmet eylesin...
Aynı yolu 100 km hızla gitse alt tarafı 1 saat geç giderdi... Ama sağlam giderdi...
-
allah taksıratını affeylesın...
gerıde kalanlarada sabırlar versın...
umarım bu tıp kaza haberlerını bu yaz duymayız...
ne dıyelım bıraz daha dıkkat !...
-
-
Allah rahmet eylesin...
aşırı hızın sonuda hep aşırı oluyor arkadaşlar,
lütfen azami dikkat gösterelim...
-
cok uzuldum bır motordan dolayı arkadasımızın toprağa verılmesı cok kötu olmus aılesıne sevenlerının bası sağolsun...
-
allah tan rahmet, ailesine baş sağlığı temenli ederim.
-
Aynı otobanda 200 km/s ile grup sürüşü (!) yapan racingcilere rastlamıştım. Ben 100-110 ile efendi efendi giderken vızır vızır geçmişlerdi, motorun markasını bile görememiştim süratlerinden.
Allah rahmet eylesin kardeşimize; yakınlarına ve sevdiklerine sabır versin.
Yaklaşık 150.000 km motosiklet tecrübeli bir arkadaşın söyledikleri çok çarpıcıydı. Motosikletle tecrübe kazandıkça sürüş hızım düşüyor demişti. Kulağa küpe olacak cinsten...
-
allah rahmet eglesin ailesnie ve sevdiklerine allah sabır versin.
-
-
Allah rahmet eylesin.. ailesine ve kederli yakınlarına sabırlar diliyorum...
-
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara başsağlığı,kederli ailesine sabır diliyorum.Hepimize de kazasız sürüşler diliyorum.
Sağlıcakla kalın.
-
Allah rahmet eylsin sevdiklerine ve ailesine sabır versin
-
allah rahmet eylesin
aman arkadaşlar dikkat edelim, gaz agelmeyelim sonra üzmeyelim geride kalanları
-
Allah rahmet eylesin.Arkadaşlar şunu lütfen unutmayalım.İstanbul içinde 80 km den fazlası çok tehlikeli artık.Öylebir hale geldik ki, uyarı levhası olmayan kazılar ve çukurlar,bilinçsizce şerit değiştirenler ve birden aradan iç bakmadan çıkan araçlar.Lütfen çok dikkat edelim çok
-
mekanı cennet olsun insallah...allah geride kalanlara sabır versinn..Lütfen dikkat edlim arkadaşlar...
-
Allah Rahmet Eylesin Ailesine sabırlıklar diliyorum
-
-
Hay Allah..Güne böyle çok üzücü bir haberle başlamak çok kötü..
Allah rahmet eylesin..Umarım sonuncu olur diyesim var ama buna maalesef inanamıyorum..
bırakın motorsikleti 20 yıldır araba kullanıyorum,Selçuk un yazdığı gibi yıllar geçtikçe hızım düşüyor...keşke bu daha erken farkedilse..
Allah yakınlarına sabır versin..
-
başımız sağolsun.Allah rahmet eylesin.Allah yakınlarına sabır versin.:(
-
Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlara ve Ailesine sabır versin...
-
Bir yıldız daha kaydı yollardan, başka yıldızlar kaymasın :(
-