-
hayal gücü ve el emeği.....
-
güzel motorlar ama regal kadar değiller8)8)
-
Usatacım aşk olsun benim makineyi koymayı unutmuşsun :D :D :D
-
evet güselmiş hakketende :)
-
:cheesy:1.resimdeki güzel.Soğutma fanına koptum.Benim evdeki raks vantilatör boşta duruyordu.Hemen benizm motora takıim.Adam taktığına göre bir bildiği vardır gavurun herhalde:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
-
o V8ler ne öyle yaf 1 ve 2 ohannes diyorum.:mrgreen:
-
İlk iki resimdeki motorların markası boss Hoss , gerçeğini de görmüştüm bir fuarda inanılmaz bişey.
-
-
güzel motorlar.. paylaşımın için teşekkürler...
burhan ustanın çırağı kardeş... imzanızla ilgili özel mesaj atım ilgilenirseniz iyi olur...
'''güzel motorlar ama regal kadar değiller8)8)
bunlar makina degil üstat hayal
-
Boss Hoss başka bir dünyadır...
-
-
1600 cc Harleycilere bile süt çocuğu gözüyle bakıyorlarsa bana cenin olarak bakarlar sanırım :cry:
-
Alıntı:
Kisstanbul Nickli Üyeden Alıntı
1600 cc Harleycilere bile süt çocuğu gözüyle bakıyorlarsa bana cenin olarak bakarlar sanırım :cry:
süt cenini :p:p
-
bu ne kardeşim bunlar morluktan çıkmış canavar olmuş...:x
-
benım radyator delındıgınde bende bu sekılde bı radyator takmak ıstemıstım...
yazdım cızdım numuneler denedım....
ama catal acısından dolayı olmadı...
benım makına class olmus olsa ıdı mutlaka bu sekılde buyuk bır radyator takardım...
devırdaım pompasının yatersız kalacagı kesın ama onuda bı sekılde cozerdık...
gorunus acısından cok hos duruyor...
yorumlar ıcın ve yenı resım ekleyen arkadaslara tesekkur ederım...
asıl amacım sıradan bı chopper resmı paylasmak degıl...
bunların gercekten ozel oldugunu dusundugum ıcın paylastım...
'''''Boss Hoss cular, 1600 cc Harleycilere bile süt çocuğu gözüyle bakarlar...'''''
bu soz herseyı acıklıyor....
-
-
Alıntı:
beykozlu Nickli Üyeden Alıntı
:cheesy:1.resimdeki güzel.Soğutma fanına koptum.Benim evdeki raks vantilatör boşta duruyordu.Hemen benizm motora takıim.Adam taktığına göre bir bildiği vardır gavurun herhalde:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
o motosiklet 502 beygirlik boss hoss, 2 ileri 1 geri otomatik vitesi var ve biz boğa ebatlarında :p
-
Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
o motosiklet 502 beygirlik boss hoss, 2 ileri 1 geri otomatik vitesi var ve biz boğa ebatlarında :p
Tayfun arkadaşım,
502 bg dediğin aslında , 502 ci = 8.000 cc demektir, yani motor hacmini ifade eder.
Abartmayan Boss Hoss larda 302 ci = 6.000 cc kullanılır.
(Yanlış bir bilgiyi düzelteyim istedim)
Aşağıdaki Boss Hoss ise , yapılanların arasındaki en güçlü makineye sahip olanlardan biridir.
605 ci = 9.000 cc - 900 HP güce sahiptir.
Once again, a little ebay cruise turns up a monster, this is a Keith Black 605 cubic inch Aluminum V8 Boss Hoss Motorcycle. After all, if a 502 is fine, why not a 605? Why not, indeed? It also comes with a nitrous kit, … yep, nitrous. I’m more than a little skeptical of the cited 900hp figure, I would need to see a dyno chart, but Keith Black engines are usually pretty stout so whatever the real number is, you’ve got quite the bike here.
http://img222.imageshack.us/img222/6348/kb605uf2.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/8761/bh605cn0.jpg
-
-
Alıntı:
Kisstanbul Nickli Üyeden Alıntı
Walla bence cenin yerine bile koymazlar en güçlüsü bizim 36 katımız olduğuna göre biz daha portakalda vitaminiz yaf
-
Alıntı:
foreman Nickli Üyeden Alıntı
bu motor çok ilgimi çekti.. nasıl bir ön tekerlektir bu ? tel yok . tuhaf bir cant.. acaba gidonun canta temaz eden yüzeyleri cantın üzerinde kayarakmı hareket ediyor?
-
-
bu nasıl bir yaratık... koymayın kardeşim böyle resinleri yaww baktıkca içim gidiyor. yazık değilmi bize...:cry:
-
müslüm baba senin resimlerdeki honda hariç diğerleri çizim
-
erkan hocam (X_FREERIDER_X)
sızın meslek tam olarak nedır...
motorsıkletlere karsı meraklı oldugunuzu goruyorum...
bu konuda da bayagı bılgılısınız...
bu topıce resım konusunda katkılarınıdan dolayıda tesekur edrım...
-
Rica ederim... Lafı mı olur? Mümkün olduğunca doğru bilgiler ve topiclere uygun eklemeler yapmaya dikkat ediyorum.
Benim, Heykel meydana yakın ufak bir tekel büfem var. Kendime zaman ayırabiliyorum. E biraz da motosiklet ve mekaniktan anladığım söylenebilir. Zaten internet sayesinde hiç bir konuda soru işareti mi kaldı?