Arkadaşlar bu ilanı görmelisiniz.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motor...m160246517121&
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar bu ilanı görmelisiniz.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motor...m160246517121&
muhteşem....
sanırım acık arttırma usulu ıle satılıyor...
ulkemızde malesef sadece goldwıng ın fıyatı 60,000 ytl...
dıger aksesuarlar harıc...
hocam bu motorluktan çıkmış bir makine... ne diyeyim. motor zevkininde içine edilmiş durumda... ama yiğidi öldür hakkını ver, alet süper bişi..
__________________________________________________ ________________
www.apartdedebey.com.tr.tc
__________________________________________________ ________________
Çok enteresan birşey olmuş, motorcuyum ve 3 kişilik ailemle gezmek istiyorum derseniz biçilmiş kaftan, uzun yol için tam tekmil bir makine, fiyat olayına gelince bu makienin türkiye ederi 100.000 ytl dir yaptırmaya kalkarsanız bu şekilde...
maşallah suphanallah. nazar değmesin.
Tek kelimeyle MUHTEŞEM.
yahu haluk kardeşim 20,000 dolar hazır 2000 dolarda sana komisyon anahtar teslim isterim bir adet
Adam resmen 2 oda 1 salon motosiklet yapmış be... :cheesy:
Yaw adam motorn sağını ve arkasını doldurmuş ama solu boş kalmış. Oraya da benim raptoru bağlasam tam olur ha... :p
dönmez ki bu!
Gerçekten muhteşem birşey olmuş.Akıllara zarar bir makina. Para var huzur var be!!!
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
iç çekerek baktım...:D...
zaten daha asgari fiyatina ulasmamis alet. bitmesine de daha 9 gun var. e-bay'deki acik arttirmalar son dakika teklifleriyle unludur. tirmanir bu fiyat.
enteresan olmus
tipim deyil beyenmedim.:p.ne hale getirmiş güzelim motoru.
uçuk bir alet olmuş...
OHANNES adam coşmuş :shock:
yaa herşey güzel hoş da bagaj biraz ufak gibime geldii :(:(
o nee yaaa işte bazı sapıklarda bu şekilde oluyor yakalıyacan atacan içeri müebbet verecen be kardeşim :x:x
harbiden adam çoşmuş bir kat cıkaymış iyi olacakmış..8)
sevgili arkadaşlar ve dostlar.gözlerime inanamadım.o gördüğümüz motorsiklet miydi ya? Akıl edene ve yapana helal olsun vallaha.....