arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.regal raptorumun salı günü geliyo.hayırlı olsun dileklerinizi beklerim. erman h
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.regal raptorumun salı günü geliyo.hayırlı olsun dileklerinizi beklerim. erman h
Aramıza hoş geldin...:)
Motorun da şimdiden hayırlı olsun, yolun hep açık olsun....
Aramıza hoş geldin makinanda şimdiden hayırlı olsun ...
aramıza hos geldın..
dogru yerdesın.
yolun da bahtın da acık olsun..
motorunu gule gule kullan...
hoşgeldiniz.motorunuz hayırlı olsun.rüzgarınız eksik olmasın.
Hoşgeldin Erman. Yeni motorunla nice kilometreler yapmanı dilerim. Rüzgar, yüzünden hiç eksik olmasın...
Hoşgeldin.Yeni motorunla kazasız sürüşler dilerim.Fotolarınızıda bekleriz.Kendini biraz tanıtırmısın lütfen.
Sağlıcakla kal.
hicsolmaz83 (erman) aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle :)
Goşgeldin gardaş, bi tur verirsin artıkın :p
Aramıza hoşgeldiniz. Demir Atınız (bozkurt Ali Abi'den alıntıdır) hayırlı olsun. Kazasız sürüşler...
hoşgeldiniz.. hayırlı olsun motorunuz.. darısı olmayanların başına.. :)
izmirde oturuyorum bi sigorta şirketinde çalışıyorum.hep hevesliyidim motorlara karşı ama bi türlü gerçekleştiremiyodum bunu.gözümü karartıp girdim bu yola .motor kullanmayı hiç bilmiyorum:shock:.yani gerçek bi göz karartma bu mecaz deil umarım alışırım demir atıma:mrgreen:. regal raptor u seçmemde bu sitenin çok etkisi oldu araştırma yaparken çok faydalandım ve muhabbetler çok hoşuma gitti .aranıza katılmak istedim .daha çabuk alışmam için motora çeşitli tavsiyelerinizi yollarsanız çok sevinirim.8)
Erman aramıza hoş geldin bende bir izmirli olarak seni yapacak olduğumuz gezi ve toplantılarda aktif olarak görmek isterim bu arada regalin hayırlı olsun.Motor kullanmaya gelince bende motorumu aldığımda hiç kulanmayı bilmiyordum ve iki turdan sonra alışıyorsun şimdiden olay gelsin sana takıldığın birşey olursa sorarsın.
Aramıza hoşgeldin. Ben regali aldığımda vitesli bir motosiklet üzerine oturmuşluğum dahi yoktu. insanoğlu her türlü cefaya alışıyor zamanla, sen de alışırsın merak etme :)
Hayırlı uğurlu olsun motorun.
Not: Motosikletten çok daha mühim olanı korumalarındır. Kaliteli bir kask olmadan ve korumalarımız olmadan binmiyoruz o demir atın üzerine. Bineni de sevmiyoruz bu böyle biline8)
Not2: Korumalardan kasıt komiserin anladığı korumalar değil, yoksa genelde 1 kişi biniyoruz motora:mrgreen:
Sağol Burat abi yaaa.
Beni her gördüğünüzde aklınıza geliyor değil mi? Merak etme alınmıyorum kesinlikle alınmam. Ama benim daha yeni malzemeler çıkarmam lazım ortaya. Bu iyice eskidi yawww :pAlıntı:
Korumalardan kasıt komiserin anladığı korumalar değil, yoksa genelde 1 kişi biniyoruz motora
hoşgeldin Erman motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile kardeşim
hoşgeldin Erman motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile kardeşim
aramıza hoş geldin güle güle kullan allah kazadan beladan korusun
Merhaba adaş 8)
öncelikle hoşgeldin, sonrasında motorunu gölünce kullan.. ama yinede dikkatli ol :)
Hoş GeLdin motorunda hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin...