Merhabalar ben Barbaros.18 yaşındayım.chopper ve cruiser motorlara karşı ilgim var :) buda metal dinlememden özellikle heavy metal dinlememden kaynaklanıyor.
araç yaşantımın çoğunu otomobiller kaplıyor aslında otomobil delisi denen,arabayı yıkadıktan sonra park edip kaldırımda arabayı izliyerek çekirdek yiyen tiplerdenimdir :) ama öğrenci adamım ve benzine o kadar para yetiştiremiyorum :) hem bu yüzden hemde bu tarz motorlara olan merakım yüzünden bir zamandır merakım dahada arttı.
Allah kısmet ederse bir motor almayı düşünüyorum.daha ilk motorum olacak ve o kadarda pahalı bişi almaya gerek yok diye düşünüyorum.araştırma yaptım bikaç karşılaştırma yaptım karşılaştırmalardaki yorumları okudum çoğu kişi RegalRaptor diyor.Bende daha iyi bilgi edinmek amaçlı siteye üye oldum.250cc lik olarak RR DD250E düşündüm 9 ve 9B arasında ne fark var bilmiyorum tam olarak.bide 1.80e yakın 65 kiloyum motor'a yakışırmıyım yani görüntü açısından bir problem olmaz herhalde.bazı sitelerde ufak duruyor diyorlar ondan sordum :)
ne diyelim inşallah hoşgelmişimdir :)