Slm Kardeslerim Abilerim Ablalarim . Sonunda Kendime Gore Bir Makina Aldim . Resimlerini Ilerideki Gunlerde Koyacam .
Yalniz Viragonun 535 In Saftli Olmasina Alisamadim .arkadaslar Neyse Kizim Ve Ben Cok Mutluyum .
Tatar ( Merter)
Izmit / Kocaeli Rr
Yazdırılabilir Görünüm
Slm Kardeslerim Abilerim Ablalarim . Sonunda Kendime Gore Bir Makina Aldim . Resimlerini Ilerideki Gunlerde Koyacam .
Yalniz Viragonun 535 In Saftli Olmasina Alisamadim .arkadaslar Neyse Kizim Ve Ben Cok Mutluyum .
Tatar ( Merter)
Izmit / Kocaeli Rr
Hayırlı olsun Merter. 1994 tü galiba degil mi? Ben benimkinin herşeyinden çok memnunum.
Yalnız şaftın neyine alışamadın yahu, ne güzel zıngır zıngır eden bir zincir olmadan gidiyoruz işte :)
Neyse, bilgi ve fikir alisverisinde bulunacak bir kişi olması guzel. Allah kaza bela vermesin, farın, gözün ve zihnin açık olsun.
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
Dediğin gibi resimleri heyecanla bekliyoruz.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
ooo Tatarım hayırlı olsun
Allah kaza bela vermesin inşallah 8)
Hayirli Olsun Güzel Makina
Hayırlı olsun Güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle...
hayırlı uğurlu olsun ,allah kaza bela vermesin ...darısı benimde başıma inşallah....:)
hayırlı olsun merter. kazasız belasız kullan inşallah. ama öyle uzaktan olmaz bi buluşmaya gelde hem seni hem motoru görelim ve de ıslatalım :)
Abi Safttaki Serilige Alisamadim Ben.
Arkadaslar Herkese Tesekkurler. Allah Herkese Daha Iyi Makinalar Nasip Etsin .
Tatar ( Merter )
Izmit / Kocaeli Rr
Not : Ilk Firsatta Bulusmaya Gelecem .
tatar yeni makinen hayırlı olsun biraz kullandıktan sonra bilgi verebilirsen sevinirim. Bende o tarz birşeyler düşünüyorum.
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza, bela vermesin. Resimleri bekliyoruz....