-
cumartesi samsun
evet arkadaşlar bir aydır lafını ettiğim samsun yolculuğuna nihayet cumartesi çıkıyorum bugün motorumuma ciddi bir bakım yaptırdım ali ustaya arka lastik değişti,bujiler,zinciri yeni almama rağmen orijinal oriklin tatırdım,farları değiştirdim,göbek bilyalarını,vs anlıyacağınız giti paracıklar inşallah yolda bi sorunla karşılaşmam.bu arada bana biliyosunuz ilk uzun yol deneyimim uzun yol deneyimi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum,birde varsa o tarihlerde otaraflara gidecek arkadaş katıla bilir hatta artçı bilem arıyorum duyrulur beleş beleş:mrgreen:
-
Muhterem inşallah kazasız belasız varırsın. hayırlıyolculuklar sana. sana bu uzun yolculuğunda nacizane tavsiyem yağmurluğunu almayı sakın unutma. şu aralar istanbulda bile sğanak yğmur beklenirken karadenizde eminim yağışlı bir yolculuk yapacaksın.
-
İyi yolculuklar, kazasız belasız git-gel.
kesinlikle yanına alet çantası, doğanında belirttiği gibi yağmurluk, yedek parça al derim ben.
-
Dostum hayırlı yolculuklar, fazla sürat yapma sen biraz hızlısın kendine ve radarlara dikkat et...:cheesy:
-
Alıntı:
kaanka Nickli Üyeden Alıntı
Dostum hayırlı yolculuklar, fazla sürat yapma sen biraz hızlısın kendine ve radarlara dikkat et...:cheesy:
harbi muhterem abi hızlısın sen ,dikkatli kullan uzun yol yapıyosun.iyi yolculuklar abicim:D
-
bak baştan iyi yolculuklar diliyorum allah kazadan beladan korusun önemler kesin sagnak yagmur bekleniyor tam koruma artı yagmurluk çok özel uyarı sen şimdi ali ustaya baya kesilmişin kesin buna binayen artçı kesin hazır kesinde önlem olur (( ali usta )) kesin artçı alıyorsun sorun morun beklemiyorsun iyi yolculuklar:cheesy::cheesy::cheesy:
-
iyi yolculuklar, kazasız belasız keyifle gider dönersin işallah...ama yağmurluk herkesin ortak önerisi...
-
ya şimdi tek sorun yağmurlukmu olur bumudur:mrgreen:
-
muhtı yolun acık olsun...
allah a emanetsın...
sag salım yavas ama emın adımlarla ılerle...
her daim foto ıle bu topıgı susle...
olmazsa olmaz ekıpmanını yanından ayırma...
ne olur ne olmaz kucucuk bı sıgorta senı dagın basından kurtarır...
-
Alıntı:
foreman Nickli Üyeden Alıntı
muhtı yolun acık olsun...
allah a emanetsın...
sag salım yavas ama emın adımlarla ılerle...
her daim foto ıle bu topıgı susle...
olmazsa olmaz ekıpmanını yanından ayırma...
ne olur ne olmaz kucucuk bı sıgorta senı dagın basından kurtarır...
önerin ve iyi dileklerin için teşekkürler fatih abi resimler inşallah olacak gülay bile şaşıracak fotolara.
-
muhterecemcim sana hayırlı yolculuklar diliyorum, yolda yağış olmazsa en büyük dikkatini radara ver, benzincilere sor onlar nerede radar var bilirler, birde büyük merkezlere girişte ve çıkışta 10 km boyunca yavaş git radarlar genelde buralarda pusuya yatıyorlar. kalabalık trafikte radara girersen seni alma ihtimali düşük ama yalnız geçtiğini ve seni alacağını farkedersen sana 2 öneri, eğer yol gidiş gelişse geri dön uzakta biryerde vakit geçir, ikinci seçenek olarak sağa çek ve yoldan başka motorsiklet geçmesini bekle :p senin yerine onu alacaklardır :p sende el sallayarak basıp geçersin hehehe :P
-
Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
muhterecemcim sana hayırlı yolculuklar diliyorum, yolda yağış olmazsa en büyük dikkatini radara ver, benzincilere sor onlar nerede radar var bilirler, birde büyük merkezlere girişte ve çıkışta 10 km boyunca yavaş git radarlar genelde buralarda pusuya yatıyorlar. kalabalık trafikte radara girersen seni alma ihtimali düşük ama yalnız geçtiğini ve seni alacağını farkedersen sana 2 öneri, eğer yol gidiş gelişse geri dön uzakta biryerde vakit geçir, ikinci seçenek olarak sağa çek ve yoldan başka motorsiklet geçmesini bekle :p senin yerine onu alacaklardır :p sende el sallayarak basıp geçersin hehehe :P
sağol tyfun,um bak bu eğlenceliymiş:p:p
-
http://www.raptorriders.net/forums/s...ead.php?t=3623
benzer topikte yazmıştım birşeyler. dikkate almanı öneririm.
-
KARADENİZ TURUNDA EN ÇOK BEĞENDİĞİM ŞEHİRLERDEN BİRİNE GİDİYORSUN.
KEŞKE YOL ARKADAŞIN OLABİLSEYDİ, O ZAMAN KEYFİN 2 YE KATLANIRDI.:cheesy:
UMARIM BAŞKA BİR UZUN YOL GEZİSİNDE YOLCULUK EDERİZ.
MUHTEREM YOLUN AÇIK OLSUN AMA ALÇAKTAN UÇ :x8)
-
Muhterem,kazasız, eğlenceli ve sorunsuz bir yolculuk diliyorum.
Sağ salim git ve gel.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
-
kazasız belasız gıdıp gelmen dılegıyle,yolun açık olsuuun...
-
Alıntı:
rakursi Nickli Üyeden Alıntı
KARADENİZ TURUNDA EN ÇOK BEĞENDİĞİM ŞEHİRLERDEN BİRİNE GİDİYORSUN.
KEŞKE YOL ARKADAŞIN OLABİLSEYDİ, O ZAMAN KEYFİN 2 YE KATLANIRDI.:cheesy:
UMARIM BAŞKA BİR UZUN YOL GEZİSİNDE YOLCULUK EDERİZ.
MUHTEREM YOLUN AÇIK OLSUN AMA ALÇAKTAN UÇ :x8)
evet güzeldir bizim samsun,umuz beğenmenize sevindim varsa oralardan bir isterğiniz başım üstüne8)
-
Alıntı:
perioğlu Nickli Üyeden Alıntı
evet güzeldir bizim samsun,umuz beğenmenize sevindim varsa oralardan bir isterğiniz başım üstüne8)
var abi :)
samsun pidesi :)
güle güle kazasız belasız acele etmeden gitgelde başka birşey istemeyiz abicim
hayırlı keyifli yolculuklar
-
Muhterem c.tesi sabah erken çıkmanı tavsiye ederim, bi seferde gelmek zorundada değilsin kendini fazla zorlama...ayrıca bi sorunla karşılaşırsan hiç çekinme bana ulaş 0542 6513460---0539 9290020 görüşmek ümidiyle...
-
kardeşim inşallah süper bir gezi olur her şey gönlünce olur bol bol foto bekliyoruk
-
Alıntı:
kıvılcım Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim inşallah süper bir gezi olur her şey gönlünce olur bol bol foto bekliyoruk
fotodan başka isteğin varsa dikkate alırım kıvılcım abim varmı bir isteğin
-
Alıntı:
fotodan başka isteğin varsa dikkate alırım kıvılcım abim varmı bir isteğin
canının saglıgı kardeşim güle güle git gülle güle gel
-
arkadaşlar şimdi yatıyorum gece kalkıp çıkacağımyola yağmurdayağıyor ma hayırlısı bakalım artık diğer mesajımı sasun,dan yazarım inşALLAH.
-
muhtı sana ıyı yolculuklar...
uykulu vazıyette sakın makınanın uzerıne cıkma...
baktın gozler kapanıyor aç çadırı ıyıce uyu...
her asamada heber ver...
allah a emanetsın...
-
Alıntı:
arkadaşlar şimdi yatıyorum gece kalkıp çıkacağımyola yağmurdayağıyor ma hayırlısı bakalım artık diğer mesajımı sasun,dan yazarım inşALLAH.
kardeşim allah kazadan beladan nazarlardan korusun fotolarını bekliyoruz her şey gönlünce olsun
-
bak kardeşim bizim lastiklere güvenme virajve frenleöelerde dikkat et daha doğrusu regalin her sesine dikkat et iyi yolculuklar
-
hayırlı yolculuklar bende yenı dondum 3500 km yol yaptım sana tavsıyem asırı esya alma bence yanına artı motoru pek zorlama 100 km hız uzerıne cıkmadan devamlı yol alabılırsın ve ıkı saatlık surusun ardından bır cay molası mutlaka ver ve elını yuzunu yıka derım ınsanın surus esnasında uzun yolculuklarda mutlaka ıcı gecıyor anlamıyorsun o yuzden dıkkatlı ol ve bol su al yanına her zaman ıse yarıyor yolun acık olsun....
-
evet arkadaşlar sabaha karşı 3gibi maslak opetin önünden start aldım köprüyü geçince mütiş bir yağmur,ki ben hayatımda böyle bir yağmut görmedim,geredeye kadfar yağdıda yağdı mübarek o yagdı ben inat ettim hiç durmadım sadece benzin almak için durdumki motordan bile inmedim ve saat 10da havzada çay molası verdim yani 7,30 saatte samsuna geldim ben 14 saatgibi düşünüyordum neyse samsundayım iyiyim :cheesy:
-
ne zorun vardı kardeşim o kadar kastın kendini. Neyse sağ salim varmana sevindim.
-
ooo hakıkaten kasmışsın yaw neyseki sağ salim ordasın...
-
Alıntı:
shopar Nickli Üyeden Alıntı
ooo hakıkaten kasmışsın yaw neyseki sağ salim ordasın...
dünyada yapıl ması gereken gezilmesi gereken yerler diye sayıyorlarya bunlara bitanesini daha ekliyorum motorla bolu tünelinden geçmek hayatımda hiçbişeyden bukadar zevk almamıştım:mrgreen:
-
sağ salım varmana cok sevındım ama bence bu kadar zorlama fazla ınat yapmak ıyı değil bence...
-
bolu tünelinden arabayla geçerkende çok keyif alıyorum ben. motorla geçmek daha bi güzel oluyodur kesin :)
-
Alıntı:
doğan Nickli Üyeden Alıntı
bolu tünelinden arabayla geçerkende çok keyif alıyorum ben. motorla geçmek daha bi güzel oluyodur kesin :)
ya kardeş zaten oraya kadar yemişim obiçim yağmuruheryer ıslak sonra tünele bi girdim yerler kuru içeride rüzgar sıcak ve o eksoz sesi anlatılmayaaaaa:)
-
ee açılmıyo resımlerın perioğluuu
-
Alıntı:
shopar Nickli Üyeden Alıntı
ee açılmıyo resımlerın perioğluuu
evet ya kafayı yiyeceğim
beceremedimmi ne
-
işte samsundaki ilk resimlerimiz
-
Hocam istiyosanız msn ekleyin.tüm resimleri bana atın ben yüklerim siteye. msn utku_791@hotmail.com
-
Evet CANIMMMM toprağımla sonunda bir araya gelebildik. İyi ki de geldin muhti, amisos tepesi hiç bu kadar güzel olmamıştı sen gelene kadar. Umarım diğer günler ilk günümüzden daha güzel geçer.
-
AL SUNU SOYLE YAP BE ABI daha fiakalı oluyo