Aranıza katılmak güzel bir duygu oldu benim için. Motorsiklet. Sayimizin artmasi dileği ile...
15 Kasım 2008'deki sınavı geçersem ilk işim ehliyetimi almak, ikinci işim RR almak :)
Yazdırılabilir Görünüm
Aranıza katılmak güzel bir duygu oldu benim için. Motorsiklet. Sayimizin artmasi dileği ile...
15 Kasım 2008'deki sınavı geçersem ilk işim ehliyetimi almak, ikinci işim RR almak :)
Bu arada adım Uzay, Mecidiyeköy'de oturuyorum. Motosiklet hakkında, satan mağazalar veya servisler hakkında hiçbir bilgim yok :) Sizler sayesinde öğrenmeye çalışacağım.
aramıza hoş geldiniz biraz geniş olarak rica etsek kendinizi tanıtırmısınız evli bekar ne iş yapıyorsunuz gibi saygılar
uzay aramıza hoş geldin. motoruna en yakın zamanda kavuşman dileğiyle.
Komşu hoşgeldin bende mecidiyeköyde oturuyorum gülbağ tarafında
İşallah en kısa zamanda istediğin makinaya kavuşursun
Uzay RR Ailesine hoşgeldin keyifli vakit geçirmeni dilerim:)
Uzay hoşgeldin...
Cuma akşamı (yarın) maltepe sahildeyiz. Fırsat bulabilirsen gel, hem tanışmış oluruz, hem de motor konusunda elimizden geldiğince seni bilgilendirmeye çalışırız.
Aramıza hoş geldin....
Vayyy bee. Bu kadar aktif üye olması çok güzel. Karşılama için teşekkür ediyorum arkadaşlarım. Dediğim gibi adım Uzay. 1981'liyim. Bekarım. Neden 18 yaşımda A2 almadığımı hep sorguluyorum :D Yazılım yapıyorum.
RR'ı gördüğüm anda dibim düştü. Çin malı değil, köprü altı malı bile olsa almak istiyorum :D
Gülbağ'da oturan komşuma da tekrar selam. Görüşürüz komşu birgün. Cuma günkü toplantıya gelemeyebilirim ama bundan sonrakilerde yanınızda olmak için elimden geleni yapıcam. Aranıza aktif bir şekilde katılmak için sabırsızlanıyorum arkadaşlarım.
Bu Cumartesi bir arkadaşım motosiklet kullanmayı öğretecek :D 15 Kasım'daki sınavı geçebilmem için ahahaha. Az zamanda çok işler başaracağızzz ;)
Saygılar, sevgiler kardeşlerim. Bu arada Hell Ride isimli filmi izlemenizi öneriyorum :cheesy:
kardeşim başarılar dilerim en kısa zamanda motoruna kavuşmanı dilerim
Teşekkür ederim.
Bugünkü buluşmanız çok güzel geçer umarım
Hoşgeldin dostum...
aramıza hoşgeldin. mecidiye köydesin madem dikilitaşta ali usta var. bizim motorlardan en iyi anlayan ustadır elinde motorda vardır muhtemelen . kırmızı sorunsuz bi RR istersen onada ben yardımcı olurum oda bende var :)
Uzay hoşgeldin...
Hoş geldin ehliyetinide motorunuda alırısn inşallah...
Tekrar teşekkür ediyorum.
Aldığım bir duyuma göre bu RR'ların üretimi durdurulmuş. Doğru mudur?
Doğru ise yedek parça sorunu yaşar mıyım?
Bugün Dikilitaş'a gittik, Ali Usta'nın dükkanını aradık ama bulamadık. Keşke yerini ezberleseydim :D Oraya şu sıralar uğraşayacağımı düşünmüyordum.
Sıfır RR satan bir yer yok mu? Servisten ziyade.
Saygılar, sevgiler, teşekkürler
evet umarım basarılı olup aramızda senıde goruruz .
Hoş geldin, sefalar getirdin kardeşim... RR üretimi devam ediyor ama şimdilik Türkiye distrübütörliği ile ilgili sorunlar var, umarız çözülür... Yedek parça sıkıntısı çekmezsin çünkü mevcut; zaten düzgün kullanırsan büyük sorunlar çıkarmaz; ben makinamı 25000 km de sattığımda hala saat gibi çalışıyordu, tabi bazı oynamalar yapmıştım. bi abimiz çok hor kullanmasına rağmen 50000km yaptı sorunsuz bir şakilde ve hala binmekte. bi çok kişi uzun yol tecrübe ettiler bu makine ile. kısacası için rahat olsun, şık olduğu kadar kalitelidir de... neyse toplaşmalarda zaten bilgilenirsin... tekrar hoş geldin...
Çok teşekkür ederim.
Geçen gün bir arkadaşım bana Yamaha Virago 650 cc ile eğitim verdi :)
İlk deneyim için kullanılabilecek en zor motorlardan birine biniyorsun dedi :D
Kalkış yaptım, ilerledim, durdum, sol ayağımı yere koydum, motordan kıçımı kaldırınca sol tarafa doğru devrildim :D:D:D Meğersem öyle bisiklet gibi ayaktayken bacak gücüyle durdurulabilecek hafif birşey değilmiş. İnşallah tek kazam bu olur diyorum :p
Daha sonra oldukça başarılı sürüşler yaptım. Sanırım sınavı geçerim ???