Dostlar, haftalık buluşmalarımızı ne zaman yapalım? Ne dersiniz?
Yazdırılabilir Görünüm
Dostlar, haftalık buluşmalarımızı ne zaman yapalım? Ne dersiniz?
İki haftada bir Cuma akşam-Pazar sabah dönüşümlü......:cheesy:
mecburen cuma dedik başka seçenek bırakmamışsınız bari gideceğimiz yerde maç yayını olsun
Maç yayını varmış Kubi baba...
Siyah beyaz formamla oradayım ....
Bu arada 4 seçenek var abi, niye başka seçenek bırakmadık anlamadım :?
Ben cumayı seçtim :)
ben de cuma akşam ve pazar sabah dönüşümlü olmasından yanayım.
adminime katılıyorum :)
Anket olayının iptalini talep ediyorum :)
raptorriders kurulduğundan beri tüm toplantılar cuma yapılmıştır :)
cuma cuma cuma :)
Bence kesinlikle pazar sabahı yapılmalı! Tamam cuma akşamı dönüşümlü olması da makul ama egoist olmam gerekiyorsa pazar sabahını tek geçerim!
Moonchild düşün bakalım nasıl affettirebileceğini, aslında ben biliyoruuuuummmm :)
Bence cuma akşam yapılmalı, pazar sabahının körüngöz saatlerinde hepinizin bet suratını görmek hiç içimi açmaz valla (bende dahil) :p bence en mantıklı cuma akşamı, hafta sonu 1 günlük progtam yapmış olanlar boşa üzülmek ve sıkıntı çekmek zorunda kalmazlar bence :p
pazar sabahları kahvaltılı olsun süper olur bence
gelenegı bozmayın derim,cumartesı akşamları özel planlar dogrultusunda genelde geç yatılır ve pazar gunlerı yatak mayışması,geç kahvaltı falan derken toplantı yalan olur...
eskı köye yenı adet çıkarmamak lazım :mrgreen:
bu haftalık bulusma ıstanbul bulusması ıse ben fıkır beyan etmeyecem ama cevre ıllerdekı daha dogrusu ıstanbula yakın ıllerıde dusunulerek yapılıyorsa cumartesı uygun olabılır .
abı dogrusun da cuma gunu olunca mesaı bıtımı aksamdan yola cıkmak ıstemıyorum acıkcası . ama ctesı aksamı olsa ogleden yola cıkarım ıstanbulda kalır pazar izmite donerım .
Düşününce oyumu dönüşümlüye vermeye karar verdim. Geceye hızlı devam etmek isteyenlere haksızlık olur.
tayfunum benım hız ıle sorunum yok . benım cıkıs saatımde tırlar otobana cıkıyor . hanı dedım kı yolculugumu tenha saatlerde yapayımı kastettım . sen rahat ol yetısebıldıgımıze gelebıldıgımıze gelırız kardes. ayrıca raceler benım klasmanım degıl. derı ceket derı pantolon veya tozlu sıyah kot yeter bana.....
Nasıl affettireceğim mileydim? Bi sölersen valla çok makbule geçer, kitlendim kaldım valla.
Selçuk!! Bel altı vurmuşsun ama olmadı. Kilo almışsın denir mi bana yaaa?? :)
Admin, sana laf yetiştiremem ne de olsa rütbe farkımız var. Baksana ben sade suya üyeyim, sen koskoca adminsin. Avatara bak hey maşallah! :)
Düzeltme: Mesajın son kısmına baktım da eğer rütbeye göre cevap yazacaksam diil Alper'e, kimseye laf yetiştiremem ki ben! Sade suya tirit! Motor desen o da kalmadı, haddimi bilip oturucam artık.
oyumu donusumluye verdım....
durum esıtledı...
ve mumkunse bulusma mekanı ıcnınde bı anket acılmıs olsa super olur...
son bulusma benım ıcın cok uzak bı nokta oldugu ıcın aranıza katılamadım...
ama sızlerın eglenmıs fotolarını gorunce cok sevındım..
dostlugumuz ve muhabbetımız hıc bıtmesın...
bence kuru baklava al, güllüoğlundan ossun... normali 5 taneden sona tıkıyo beni...:p
Amaaaaaan baklavaymış!! Tamam ya o kolay, bizim burası baklavacılar cenneti! Karaköy Güllüoğlu, Köşkeroğlu cart curt isterseniz... Ayalarızzzzz ;)
cuma iyidir yaw ben cuma diyorum