-
Merhaba
slm kardeşler aranısa yenı katıldım bende kısmet olursa bır ara butun arakadaslarla tanısmak ısterım cok eglencelı bır grup gördüm motorumu ıkıncı el aldım bahçelievlerden bir kardeşinisden bana sıteyı tavsıye edeende oydu ama kullanıcı ısmını bilmiyorum alex .(murat) şimdiden tesekkurler kardeşşim bır dahaki haftaya sıze katılabılmek dileğiyle :d:D yolunuz da farınısda kafanısda acık olsun!! :d
-
-
-
Biz Alex Ile Karadeniz Turu Yaptik Vesileyle Motoruna Aşinayiz.
Seni Onun Motoruyla Aramizda Görmek Isteriz. :)
-
Motorunu güle güle kullanman ve güzel vakit geçirmen dileğiyle,
aramıza hoşgeldin!
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
-
aramıza hoş geldin buluşmalara bekleriz
-
-
hoş geldin :) vay be murat abinin motoru he demek sattı satacam matacam diordu inanmıordum ben :) neyse hayırlı uğurluolsun Allah kazadan beladan korusun...
-
Hoşgeldin hocam, kazasız sürüşler...
-
-
hoş gelmişsin sefalar getirmişsin erkan kardeşim... tanıt kendini biraz; gemiciyim demişsin, nedir ne değildir bi anlat???
-
slm arkadaslar biliyorum kendımı fazşla tanıtamadım mesleğim denizci suan ıstanbulda ösel bır yatta gemici olarak çalısıyorum zamanım ve tatilim tam belli diil bunun için bazzen bulusmalara katılamayabılırım ama yakından sızı izliyor olazagım :d umarım motoplus fuar bulusmasında bıraryaa gelırıs ve tanısmak nasip olurr
motor ayrı bir macera benım için ama tutkum yeni başladı o yusden cdekılın onumden karısmam :) fazla özele gırmek ıstemıyorum suan umarım dostlugumus bakii olur hogeldin dıyen butun arkadaslara candan bir slm ve beni bu grupla tanıstıran alexe :d
-
Hoşgeldin kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı olsun
-
-
-
-
aramıza hoş geldin kardeşim gördüğün gibi burada çoğunlukla insanlar birbirlerine kardeşim diye hitap eder unutma çok özel insanların arasındasın