Erkende olsa herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar. :) Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
Yazdırılabilir Görünüm
Erkende olsa herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar. :) Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
herkese iyi bayramlar
İyi bayramlarrr
bende tüm raptor riders ailesinin ve sevdiklerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
TÜRK İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI HAYIRLARA ERSİN.
(TEKERİNİZE TAŞ DEĞMESİN)
AMİN
Tüm RR ailesinin bayramı mubarek olsun mutlu kalın
Büyüklerimin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim http://www.vstromturkiye.org/phpBB3/...icon_smile.gif
Herkese iyi bayramlar
Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek, sevap niyetiyle etler dağıtalacakherkese.. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...
Cümleten Hayırlı Bayramlar... Mevlam nice Bayramları sevdiklerimizle, hep beraber, layıkıyla yaşamayı nasip etsin inşallah... Selametle...
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar...
Hayırlı ve nice bayramlara.Allah tekerinize zeval vermesin işallah...
Kardeşlerim,sevdiklerinizle Saglik Ve Mutlulukla Nice Bayramlara Ulaşmanizi Dilerim H.kaya
bir üyesi olmaktan ve armasını büyük bir gururla sırtımda taşıdığım sevgili ailem RAPTOR RİDERS üyelerinin ve tüm sevdiklerinin bayramlarını kutlarım nice sağlıklı ve mutlu bayramlar yaşarız inşallah
mutlu bayramlar.. :)
nice mutlu bayramlara arkadaşlar kahraman maraş tan mustafa
Herkesin bayramı kutlu olsun. Aileniz ve sevdiklerinizle nice bayramlara..
tüm raptors ailesinin bayramını kutluyorum...
Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı.nın, yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle...Hayırlı bayramlar.
herkese iyi bayramlar arkadşlar.. herkesın sevdıklerıyle hep mutlu nıce bayramlar gecırmesı dılegıyle....
Bütün raptorriders ailesinin mübarerk bayramını kutlar sevdiklerinizle nice bayramlar dilerim kazasız belasız saglık sıhhat ve boş paralarla inşallah
herkese iyi bayramlar:)
Tüm Raptorriders ailesinin geçmiş bayramı mubarek olsun...
geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar
tum dostlarımın kurban bayramını kutlarım...
dostlarıma gonderdıgım yaklasık 50 sms beklemede ve bunları ulastıramadıgı halde muhtemelen ucretlendıren ve halen '''BEKLEMEDE''' olmasından sorumlu olan operatorumu kınıyorum...
( NOKIA N 70 ILETIM RAPORLARININ SONUCLARINA DAYANARAK)
bayram boyunca b.sayar basında olamamamdan dolayı sımdı yazmak nasıp oldu...
Tekrar tekrar arkadaslarımın bayramını kutlarım.yuce mevlam nıce bayramlarda bırlıkte olmayı nasıp etsın...
Foremanım olur bazen öyle
bayramda mesaj gönderimi hat safada olduğu için sapıtıyor operatörlerde.
mesajlar gitmiştirde iletildi mesajları gelmemiştir sana
ama bana senden bi mesaj gelmedi o da ayrı konu :x
tüm raptor kardeşlerimin geçmiş bayramını kutlarım yeniden...
evet arkadaşlar bizde bayramda telefonun gazabına uğradık malesef bozuldu :(
geçmiş bayramınız mübarek olsun nice bayramlara sağlıklı sıhatli erelim inşallah..