Herkese selam. aranıza yeni katıldım bende... Regal'ler Türkiye'ye geliyor mu hala? yani sıfırını bulabilirmiyiz??
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese selam. aranıza yeni katıldım bende... Regal'ler Türkiye'ye geliyor mu hala? yani sıfırını bulabilirmiyiz??
ali usatayı arkadaşlar yazdı emre motor var yedek parça ve başka motorların bazı parçaları uyuyor yeni motorda alabilirsiniz ama temiz 2 ci eli tavsiye ederim fiat farkı baya bi oluyor
Doğukan hoşgeldin...
Kaya ağabeyin dediği gibi uygun fiyata alabileceğin ikinci elleri tavsiye ederim ben de. HEm imalatta oluşabilecek handikaplar da kullanım sürecince giderilmiş olabiliyor; örn elektrik sistemi, dişli problemi vsvs gibi...
Hoşgeldinnn
Aramıza hoş geldin....
aramıza hoşgeldin benden sana tavsiye yeni motor alma arkadaşların söyledigi gibi temiz ikinci el motor bak
aramıza hoş geldin,Ya kardeşim napacan sıfır motoru bunun servisi rodaşı şusu busu bisürü dert atık benim cc büyültme zemanım geldi del vereyim benim canavarı sana :))
hosgeldin
boş ver kaptoru gel sana
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem
bunu vereyim bende KTM deneyim bu sezon
hoş geldin...
hoşgeldin aramıza..
aramıza hoş geldin kardeşim kendini biraz daha tanıtırsan hem biz seni hemde sen bizi daha iyi tanımış olursun bu arad temiz 2 el almanı tavsiye ederim saygılar