slm ben ankaradan salih.. kaskımı montumu aldım.. haftaiçi chatinchaglar arkadaşımızın RR ını devralıyorum. ilk motorum olacak.. gıcır gıcır birde a-2 ehliyetim var umarım herşey güzel başlar.. güzel devameder...:cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
slm ben ankaradan salih.. kaskımı montumu aldım.. haftaiçi chatinchaglar arkadaşımızın RR ını devralıyorum. ilk motorum olacak.. gıcır gıcır birde a-2 ehliyetim var umarım herşey güzel başlar.. güzel devameder...:cheesy:
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan iyi sürüşler 8)
Önce ehliyet sonra koruma en son olarak ta motosiklet... Doğru yoldasın hocam. Allah kaza bela vermesin...
Güle güle kullan.Herşey gönlünce olsun.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
çok teşekkür ederim sağolun..
Öncelikle aramıza hoş geldin....
Motorun hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...
Aramıza hoşgeldin umarım kalıcı ve katılımcı olursun motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler
hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin. önceden motorsiklet tecrüben yoksa boş alanlarda bolca pratik yap derim..
Hoşgeldinnn
evet tecrübem yok bol bol pratik yapıcam... teşekkürler
hoş geldiniz motorunuzda hayırlı uğurlu olsun...
Hoşgeldin kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
hayırlı olsun allah kaza arıza vermsin güle güle eskit
Hoş geldiniz.Çok güzel bi başlangıç yapmışsınız, motorunuz hayırlı olsun.
hoş geldin ne zaman geldin nasıl geldin motorunu ne zaman aldın kimden aldın arkadaşım bu nasıl ankara kimin ne yaptığı belli değil.
herkese teşekkür ederim..ankarada kim ne yapıyor bilmiyorum ama ben motoru aldım :)) ruhsatımda emniyette adıma düzenleniyo şuan :) bende evimin çevresinde deneyim turları atıyorum.. napalım acemiyiz..
Hoşgeldinnn
teşekkür ederim.. haftasonu ustaya gidicez bikaç kişisel ayarlama yapılması lazım zaten
Hayırlı ugurlu olsun motor belasına(!) bulaştın artık :) sonu gelmez. ilk scooterımı alırken satan adam demişti kıçını seleye bi kere koydunmu bi daha kaldıramazsıın iyi düşün diye . Güzel bi yolun başındasın ve görünen o ki çok da bilinçli olarak başlamışsın. Allah yolunu açık etsin.