Mutlu yıllar doğan kardeşim nice mutlu senelere :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Mutlu yıllar doğan kardeşim nice mutlu senelere :cheesy:
Doğan kim ???
Mutlu yıllara kardeşim iyiki varsın
Doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuun
dogum günün kutlu mutlu olsun:cheesy::cheesy:
Nice Mutlu yıllara sevdiğin herşeyle beraber....
gerçi ben kutladım ama birde burada gözüksün adımız :).iyiki doğdun iyiki varsın kardeşim8)
Mutlu yıllar canım kardeşim. Nice mutlu yıllara...
kulağının duyduğu en güzel ses ,motor sesi olsun
bu yıl en güzel anılarını onunla yaşaman dileğiyle
mutlu mutlu yıllar 8)
Doğancım Sağlık dolu neşe dolu bir ömür dilerim. Allah seni hep kayırsın inşallah :-)
Sağlıklı,mutlu,huzurlu,neşeli nice yıllar geçirmen dileğiyle, iyiki doğdun Doğan...
Doganım Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle...
Doğum günün kutlu olsun!
nice senelere
iyiki doğdun doğan yeni yaşın hayırlı olsun sana ve bizlere :):):)
Mutlu ve sağlıklı yıllar.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Nice mutlu yıllaraaa....
Doğum günün kutlu olsun yiğidim... Bol para, çok mutluluk ve dahi huzur ve sağlık dolu nice nice senelere inşallah...
Doğum günümü kutlayıp beni çok mutlu eden tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. İyiki varsınız. iyiki sizin gibi güzel insanları tanıma fırsatını yakaladım. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın.
doganım dogum gunun kutlu olsun...
Allah nıce yıllar burada bırlıkte olmayı nasıp etsın...
siteye giremeyince böyle oluyor işte.. doğum günlerini kaçırmışım. kardeşim hepbirlikte nice mutlu senelere inşallah..
doğancım yaşlandın sanırım :D nice senelere
en genç hala benim bu sitede :D
Canlı canlı kutlamıştım, siteye de yeni girebildim birkezdaha kutlamak istedim...
Kardeşim doğum günün kutlu olsun, iyiki doğdun iyiki aramızdasın, nice uzun yıllara hepbirlikte inşallah....
Doğanım sağar duymaz uydururum
doğum günün kutlu, yeni yaşın mutlu olsun tekrar...
sana bi soru: Amelenin biri birgün arkadaşıyla lokantaya gitmiş. yemek yemişler. hesap gelmiş. arkadaşını yemeğe bizim amele getirmiş ama hesabın hepsini ödeyecek parası yok. sonuç ne olur??? :p:p:p
ben biliyorum gam, gam ,:cheesy:
tabiki her yere düşen gibi GAMLANIR :p:p:p
pekii: Amele bakmış cepte alman usulu yapacak kadarda para yok. ne yapması lazım?
:)sonu nereye varacak acaba merakla beklıyorum :)
amele nedemek ?
cevap: dilencilik :p:p:p
amele bir kahramandır muti 8)8)8)
sağlıklı mutlu nice yıllara....