COMING SOON ....
Merak edin biraz :)
Yazdırılabilir Görünüm
COMING SOON ....
Merak edin biraz :)
benım ıcın suprız olmayacak...
ben bılıyorum...:)
Evet Honeyin yakında dediği gün geldi ve ben uzun zamandır hayalini kurduğum yeni motoruma kavuştum.
Artık bir Yamaha FZ6 FAZER sahibiyim. Dün akşamdan beri keyfim inanılmaz yerinde. yüzümde sürekli bir gülümsemeyle geziyorum. Bu mutluluğumu siz dostlarımla paylaşmak istedim.
Yeni motoruma kavuşabilmemde çok büyük yardımları olan Honey, Kaanka Ve barış (Honey'in kuzeni) a çok teşekkür ederim.
Henüz Resim Çekme imkanım olmadı ama renk ve model olarak bir benzerini koyuyorum.
Hayırlı olsun kardeşim. benimde çok beğendiğim hayallerimi süsleyen bir morotor. allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
daoğanım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.
sıra bull ve tayfunda onlarda değiştirdimi eskilerden kimse kalmıyacak regalli :)
hayırlı ugurlu olsun cok sevindim:D ,kazasız yolculuklar
Heyttt Motor Bozulur Yada Deişir Yada Diş Tutmazzz Ama kaLpLerrr REgalle Atarr UleyNnNn Varmı RegaLdeki KardeşLik Bağlılık DürüsTLükk... Yakarımmm Bu ŞeHRi bEE HEEYTTt İçinde motorlarda yanar sonraaa 8) Yeniköylü abiii kalplerimizden sevgiliyi eksik etmeyelim yeter :mrgreen:
Doğan Arkadaşımmm Yeni motorun hayırlı uğurLu olsun benim gibi :) Allah kaza bela Vermez inş nediyimm Güle güle kullann.!! :shock:
Doğancım, hayırlı uğurlu olsun. Nice km ler yapalım hep beraber...
hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah kaza bela vermesin güle güle kullan8)
Doğancım kazasız belasız kullan inşallah.hayırlı uğurlu olsun.
way kardeşim benim hayırlı uğurlu olsun yeni motorun :p
ama bu motorlarla pek iyi yol yapılmıyormuş diye duydum :?
yola grupla beraber çıkıyosun, gazı açıyosun
bir süre sonra durup grubu bekliyosun
sonra yine gaz, sonra dur bekle...
cık cık pek rahat değil... regal daha iyi... :p:p:p
Allah kaza bela vermesin kardeşim... Amman dikkatli kullan, altında ki makinada r6 motoru var... hayırlı sürüşler inşallah...
dogan'ım....
tebrık ederım...Allah kaza bela vermesın..
gercekten cok hoş bır makına...
ınsallah ılk cuma bulasmasında yakından ıncelerız..
model ve fıyat belırtmedın mı yoksa benmı okuyamadım...?
hayırlı olsun ins kzasız belasız kulanırsın:d
dostum tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Allah hayırlı uğurlu etsin, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
Doğanım güle güle binmeyi nasip etsin Mevlam. Tekerine taş değmesin.
canım kardeşim yenı motorun hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın.RaptorRiders CC büyütmeye devam ediyor 8)
Bu arada soyle motır ustunde cafcaflı bır resım cekıl sıteye koyda gorelım!!!Merak ettik birbirinize bakalım uyum saglıyormusunuz :)
doğancım hayırlı uğurlu olsun ..bence artık çeneden açılırı bi kenara atıp fullface bi kask alman gerekecek. bu makinayla çeneden açılır = çok gürültü, rüzgar sesi, fazladan risk demek olur. allah herzaman hepimizi korusun ama bu makina regal gibi 100 ü geçince rahatsız etmiyeceğinden artık süratte üstlimiti ayarlamak motorun insiyatifinde değil sende o yüzden korumalarınıda elden geçirmekte fayda olabilir.. Allah güle güle binmek nasıbetsin, darısı başımıza artık::)))
Doğanım
güle güle bin abi.. allah kaza bela vermesin. hayırlı olsun...
:) doğru yolu bulmuş biri daha.. :) kazasız belasız mutlu sürüşler.. ;)
Hayırlı olsun, Allah kazalardan korusun
Doğancım hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip etsin
10 numara motor aldın, güle güle kullan
deli makina ÇOK ÇOK DİKKAT DİKKAT DİKKAT dostum
hayırlı olsun kazasız sürüşler
Güle güle kullan,
benim de hayelim olan bir model,
inşallah bende seneye fotoları koyarım.