bülent abi nice senelere sevdiklerinle birlikte girmen dileğiyle iyiki doğmuşun :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
bülent abi nice senelere sevdiklerinle birlikte girmen dileğiyle iyiki doğmuşun :mrgreen:
Ailen ve dostlarınla mutluluklarla sağlıkla nice yıllara doğum günün kutlu olsun 8)
honecim , kardeşim, geçmiş olsun ömründen bir sene daha geride kaldı , yapmak isteyipte teğet geçtiğin:) şeyleri önümüzdeki yıllara sığdırmanı umarım::) mutlu yıllar
Doğum günün kutlu olsun abicim
Nice mutlu yıllara canım kardeşim...
İyi ki doğdunnnn Honeyyyy :)
Nice senelere dostum. Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle.
sevdiklerin ve dostlarınla beraber nice mutlu senelere kardeşim
Nice senelere kuzicim doğum gün kutlu olsun beraber nice seneler ve nice km lere.
Dostlar iyi dilekleriniz için hepinizi domuz gripi olsada :) tek tek öpüyorum. Teşekkürler
BULL hariç :)
geç olsun güç olmasın demişler sevgili honeycim dogum günün kutlu mutlu olsun...hatırlatmak hoş değil aslında bi yaştan sonra bu doğum günlerini ama neysee:))tüm sevdiklerinle ve kızınla umutlu yılların olsun,güle güle daha çok yaşlanasın emii:cheesy:
yıllar gelip geçiyor ama bazen delip geçiyor bazende geçmek bilmiyor sevdiklerinle uzun saglıklı ve mutlu bir ömür sürmeni dilerim bülent kardeşim
Mutlu ve huzurlu nice yaşlar ve eni boyuna turşu kesimleri temenni ediyorum bal böcüğümüz. :p