arkadaşlar aranıza yeni gldim. 10000 km yi pek geçmemiş temiz mümkünse siyah ve istanbulda bi R&R250cc arıyorum yardım ederseniz sevinirim
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar aranıza yeni gldim. 10000 km yi pek geçmemiş temiz mümkünse siyah ve istanbulda bi R&R250cc arıyorum yardım ederseniz sevinirim
allah gönlüne göre motosiklet versin kazasız sürüşler.
regal olsunda taştan çamurdan olsun :)
merhaba armıza hoş geldin regal raptor 250 cc doğru seçim siteden satmak isteyen varsa sana ulaşır fakat olmazsa sahibinden com da bir çok motor bulabilirsin kolay gelsin 8)
hoşbulduk... sahibinden de varda bu siteyi ben 2 senedir biliyorum, regallerinize nası baktığınızı takip ediyorum :)
km ve model tavsiyeniz varmı arkadaşlar_?
Durum tamamiyle para olayı paranın yettiği kadar az km ve yüksek model en idaeli motorum sahibininde ilk kullandığı motorsa nasıl kullandığıda önemli motorun bakım geçmişini sormakta fayda var 8)
valla bu sitedeki teknik konulara bakarsan foreman nikli kullanıcının nasıl motordan anladığını görürüsün o satıyor motorunu bildiğim kadarıyla.
Hoşgelmişsin. Umarım aradığını bulursun 8)
o motorun ciddi talibi var kardeşim :-)
hoş geldin satlık bölümlerinde satan arkadaşlar var bulursun
foreman nikli kullanıcıya mail attım ama ulaşamadım motorun km.si fiyatı modelini bilen varmı_? başka talipler varsa açık artırmaya gideriz haberiniz olsun:)
Dostum ilanı aşşağıda... Hadi hayırlısı...
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
tşkrlr kaanka
Hayırıdr Bora ?
Saolasın Cenk
Hayırlı olsun dostum...
boranın paflagonya yani onun makinayıda tavsiye ederim yakından inceleme fırsatım oldu egsoz sesinide beğendim az kalsın bende kestiricektim egsozları :)
periscope krdşm ben o işi hallettim gibi hayırlısıyla, o regalimizin kısmeti sanaymış demekki.. İnşallah hayırlısıyla alır güle güle Allah ın izniyle kazasız belasız kullanırsın
Ve hayırlı olsun bu arada ...
kazasız sürüşler...hepimize..
arkadaşlar ben de gerek yaşım icabı(62) gerekse evim ile işim arası motora geksinim olmaması nedeni ile siyah regal'imi (10000 km) satmak istiyorum. kazası yatması değişen parçası yok.sis farları ve ön camı mevcut.irtibat için 0542 6246667.resim de koyabilirdim ama resim koymasını bilmiyorum.trafiğe çıkışım 2007.depo koruma kılıfı da bulunmaktadır.fiat 3500 tl düşünüyorum.ayvalık-altınova da bulunmaktayım.ciddi alıcılar arasın lütfen.
kardeşim ben daha motora artçı olarak bile binmeden motoru aldm eve bir arkadaşım getirdi sonra eğitim aldım eve gelince aynılarını kendi motorumda denedim ve daha rahat alıştım motora tabi bu mahalle içinde oldu trafiğe çıkmak için acele etme ama regal alacaksan sezonu kacırma derim.
kasasız sürüşler.
Uzay,
Hiç sorma abicim,benim kanıma giren adama haydi gel şu motorlara bakalım diyorum.Önce eğitim diye tutturdu.Bende motor görmeye giderken yanımda az çok bilen birisi olsun diye düşünüyorum.
Takip ettiğim kadarıyla burdaki arkadaşların çoğu motoruna gözü gibi bakıyor.Ama yinede alınacak motoru bir servise götürmek de lazım.Bildiğiniz,güvendiğiniz motoru gösterebilcek bir servis var mıdır acaba ?
Selamlar
Cenk,
Ben zaten bir kursta eğitim almıştım ama üzerinden 2 sene geçti abicim.İnan frenin debriyajın nerde olsuğunu sorsan şimdi,karıştırıyorum :-)
Ayrıca motoru aldıktan sonra eğitimi unutabileceğimi söylüyor arkadaşım.Sizlerde olmasanız soğuyacağım valla motor alma işinden.
Öyle yada böyle en kısa zamanda almam gerekiyor ...
Selamlar
Simdi tecrübeli arkadaşlarım kızacaklar bana bunu yazdıgım için....:D
Bir alıntı..;
yürek dedigin 3 parçası aptal, 1 parçası cessur dur...
bence biraz kendine güven ve bol bol dikkatle sorun çözülür...
tabi iyice ögrenene kadar kendi güvenliginle ilgili ekipmanları eksik etme..
Kısaca bolca dikkat biraz kendine güven ve iyi kazasız sürüşler işte...
Yinede hafife almamak lazım..
2 teker kullanmanın %60 hevestir kalanıda beceri ve dikkattir bir ögrendinmi kolayla unutmazsın az bir hatırlamakla kullanabilirsin.Kaza ise tamamen dikatsizlik ve tetbirsizlik neticesidir arkadaşlarım
Teşekkürler arkadaşlar,
Motoru daha alamadığımız için bugün caddebostan sahilde bisiklete bindim bende :-)
Dönerken sahil girişinde migros arkası sayılır, 3 tane yan yana yamaha dragstar,honda shadow ve hyosung ( ismini bilmiyom chopper tarzı ) gördüm.İçim gitti resmen . Sonra bir tane 250 e-9 geldi.Çocuk kız arkadaşı ile gelmeseydi,soracaktım nasıl memnunmusun , genele sorunlar nedir diye ?
Gerçi hepiniz söylüyorsunuz sorunları,memnuniyetlerinizi ama . Bende canlı konuşmak istedim.
Motoru alamasamda bir toplantınıza katılmak istiyorum doğrusu...
Selamlar
valla arkadaşım burda arkadaşlarımızın çoğunda R&R yok :) toplantıda anlatırlar ama gençlik hatırası olarak:) tek korkumuz kronik hastalığı şanzuman sorunu gerisi kolay iş bi kazası felan yoksa keyfine bak giiiitttsiiiin