Arkadaşlar merhaba... Regal raptor 250e9 arıyorum. t gidon istemiyorum, samsundaki yanturu bilen var mı?? ikinci el de temiz varsa ilgilenirim.. izmirde yaşıyorum, selamlar...
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar merhaba... Regal raptor 250e9 arıyorum. t gidon istemiyorum, samsundaki yanturu bilen var mı?? ikinci el de temiz varsa ilgilenirim.. izmirde yaşıyorum, selamlar...
Merhaba... Hoşgeldinnn
aramıza hoş geldin
Çok teşekkürler arkadaşlar, t-idon istemiyorum arkadaşım... Samsunda Emremotor'un Yantur A.Ş. adlı bir bayisi var, ellerinde 2007 model rr250 e9 var ve 4.250 TL'ye veriyorlar.... Bunu soracaktım, bir de şimdi ben 17-18li yaşlarda epey bir Jawa 250 :) kullanmışlığım var, bu rr250 de zorlanır mıyım?? Yıllardır motor kullanmadım, ama motor hevesim yine depreşti...
Hepinize selamlar,
İzmir ve çevresinden düzgün bir ikinci el de olabilir...
[quote=carvalho;88457]şaka gibi fiyat vermiş benim hemşehriler... Sıfır fiyatı neredeyse...
yuh diyorum başka da birşey demiyorum.
Bu arada hoşgeldin aramıza arkadaşım...
O motoru da o fiyata sakın alma, alırsan efsane olursun....[/qu
Yeniden çok teşekkürler, yalnız bu 2007 model dediğim motor da sıfır.... Herhalde ellerinde kalmış... Motorun sıfır olduğunu söylemeyi atlamışım pardon :)
Efsaneler ölmez... :)
http://www.sahibinden.com/8000_km_de...XQQdisplayitem
8000 KM'de RR 250 E9... zinciri daha sağlam ring zinciriyle değiştirilmiş, bakımları yapılmış.. 2006 model 2.900 TL'ye bırakcak... Sizce nasıl arkadaşlar??
Bence uygun. Biraz daha indirmeye çalışabilirsin belki.
resimde göründüğü kadar temizse tabi yürürünüde bir ustaya götürüp gösterdikten sonra sorun yoksa uygun 8)
Teşekkürler arkadaşlar... Bakalım değerlendiriyorum, izmirde yaşayan ve bu motor ve motorculuk konusunda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden selam ediyorum...
Arkadaşlar ikinci el regal raptor 250 lik konusunda yardımcı olacak yok mu?? İzmirde yaşıyorum selamlar...