ee?? bir dahaki buluşma nerde ne zaman olsun
tavsiyem rümeli taraflarında cumartesi olsun
Yazdırılabilir Görünüm
ee?? bir dahaki buluşma nerde ne zaman olsun
tavsiyem rümeli taraflarında cumartesi olsun
hava şimdilik cuma yağmur c.tesi kısmen yağmur veriyor pazar açılıyor görünüyor ama 1 mayıs belalı gün
ama teklifleri görelimmmm 8)
pazar güzel olur bence, hava açık gözüküyor, avrupa yakası şimdilik fena olmaz anadoluyo sonra geçeriz bence
Arkadaşlar nerede çokluk orada otluk
Daha işin başında olan çok yeni arkadaşlarımız var toplu sürüş tecrübe ister hele de 20-30 kişi aynı anda sürmek kolay değildir benim ve Celil Abi için hava hoş ta yeni arkadaşlarımmıza tecrübe edinme fırsatı verelim ilk önce ufaktan ufaktan çıkalım başlarda daha sonra toplu deneriz
20 30 u bulamayız hem bulsakta acemi insanlarız daha .zaten bir çok kişi 250 syder i bekilyor mayısı .ben cümartesi saat 1 den sonra istenilen yere gelirim hava yağmurlu olmadıkça ve fikrimi yineleyim bende sarıyer rumeli tarafları
her yol roma (istanbul ;) ama trafiğe kalmayalım yeter, hem grup dağılıyor, hemde ben :)
bence no problem çok güzel ve tam karizma bölge ama trafiğn göbeğine giriyorsunuz
belki c.tesi trafik daha boş olur ama pazar adım atamazsınız :mrgreen:
Arkadaşlar benim daha farklı bir tur düşüncem var ama katılırmısınız bilemem.
Diyorum ki Çatalca taraflarına açılsak oralarda trafik te yok doğa ve yol iç içe orman içinde sürüş zevkini de alırsınız hem İnceğiz mağaraları var oraya gideriz isterseniz mangal falan cız bız nasıl olur8)
bencede çatalca tarafı hatta durusu karaburun tarafında gölün yanında çok güzel göl balığı yapan uygun fiatlı bahçe içinde balıkçıyada götürebilirim yol alışmanız için çok uygun trafik az çekmeceden 1,5 saat sürüyor ama agfendinin ,işten erken çıkması lazım en geç 11 de yola çıkmış olmak lazım8)
marlbora var, kent var, çatalca güzel olur :)
göl balığının fiyatı uygun olabilir ama tadından şüpheliyim, kendimiz yapsak mangal felan (imkan varsa) damak tadımız daha iyi olabilir, sarıyer tarafına geçeceksek de sahil gibisi yok, sahilden gidelim ama trafik olmasın :D
ha haa şimdiden 3 etti:mrgreen:
makinarda eşya taşımak çok sorun oluyor hazır halletmek kolay oluyor
ayrıca ben balığı pek sevmiyen biri olarak her turda o balıkçıya uğruyoruz yağda kızartıyor fakat çok hafif lüfer gibi lop kılçıksız et ben dahıl bayılmayan yok 8)ama farklı birşeylerde yapabiliriz benimki alternatif teklif
gezi günü olarak pazar olması teklifi var ne dersiniz
hava uygun
balık yiyelim yemesine ama, mundar etmemek lazım ;)
ctesi de pazar da uyar bana...
slm abiler bu yağmurda motorla dolaşmış ve harap bi biçimde eve döndüm neyse
ceil abi o dediğin iş cumartesi biraz zor olur biliyorsun bu af muhabbetine ... nese pazar olur abi sizi kıracama dişimi kırarım
Celilcim,
Siteyi üzerine atıp gitme olayı yok online olmasam bile sürekli takipteyim :)
Burası benim motordaki babaocağım :) yeni arkadaşların heyecanlarını duygularını okumak keyif veriyor bende zamanında aynı yollardan geçtim :)
Senide ayrıca tebrik ederim kaliteli anlaşılır şekilde yeni arkadaşlara yardımcı oluyorsun :)
Hep beraber yol yapıcaz işallah :)
evet kimsede hareket yok son kararınız nedir :)
yarın akşama kadar netleştirelim, yer ve zaman konusu bana uyar, neticede işsizim, sadece trafik olmayan yolları seçelim, sıkıntı yaşayıp canımız sıkılmasın odur yani..
Abi geziyi Pazar günü yapalım Ağafendi'nin çalışma durumu Cumartesi uymuyor Terkos Karaburun tarafı gayet güzel Sarıyer'e daha sonra gideriz.Yanılmıyorsam aşağı yukarı herkezin ilk bakımları oldu galiba bende 300 e yaklaştım Cuma'da ben bakıma gideceğim biraz yol yapalım motorlar açılsın.Hem hava sıcaklığı Cumartesi den daha sıcak olacakmış.
Ne dersiniz arkadaşlar
o zaman pazar saat 10-45 de belikdüzü bauhaus e5 kapısında buluşup 11-00 da durusu karaburuna gidiyoruz okey mi 8)
tamam dır abi bana uyar
bana da uyar, pazar günü ;)
bazı internet sitelerinde pazara yağış veriyor, bizim sitede hava açık ama işi tehlikeye atmayalım derim..
yağmur olması durumunda gezi iptal olur hava durumu yerli çatalca bölgeye akşama doğru bölgesel yağmur veriyor yabancı site az bulutlu açık veriyor her an değişiyor pazar sabah hava açık olursa gideriz kapalı yağmur olmazsada yakın bir kafeye gider muhabbet ederiz 8)
pazar gününe beni ekleyin :)