Merhaba arkadaşlar bende motorsuzlar kervanına katıldım bugün motoru sattım alan arkadaş kazasız belasız keyifle biner işallah ve sezonu kapatım ama yine az km li yüksek model uygun fiatlı bir regal bulursam sezonu kapatmam :cheesy::cheesy::cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba arkadaşlar bende motorsuzlar kervanına katıldım bugün motoru sattım alan arkadaş kazasız belasız keyifle biner işallah ve sezonu kapatım ama yine az km li yüksek model uygun fiatlı bir regal bulursam sezonu kapatmam :cheesy::cheesy::cheesy:
Alan arkadaş inşallah senin kadar iyi bakar eks motoruna
abi nerden esti satma öyle :D
hayırlısı olur umarım daha iyilerin nasip olur inşallah
Hayırlı Ramazanlar dilerim.
iyi niyetleriniz için herkese teşekkürler makinayı sattım ama ilk fırsatta temiz az km bir regal alıcam sizi yalnız bırakmam 8)
hayırlısı olsun, Fenerbahçede stadın karşısında regal satıyorlar haberin olsun. İlgilenirsen beraber gideriz.
Çok alışıldık bir durum. Alırsa 4. Regal'i olacak sanırım. Takip edebildiğim kadarı ile öyleydi :)
Hayırlısı olsun abi
celil abi gel paraları yiyelim yaa boşver motoru :p:x 8)
Abi hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda alırsın :)
Celil,benim motorla ilgilenirsen ara.Satılıktır.
Ha bugün ha yarın grup faaliyetlerinden birine fırsat bulup katılayım da tanışalım derken 'sezonu kapattım' deyince üzüldüm. Sezon daha yeni başlıyor.8) Eylül-Ekim-Kasım hafif serin havalar, pastırma yazı.. vs... Allah yenisini, daha iyisini tez elden nasip etsin de tanışalım :)
Bende sattım boş ver yenisini alırız celil
abi ehliyeti 5 gün sonra alcaktım daha gezicektik neyse hayırlısı olsun. sen yenisini alana kadarda bende bunu satarım :).
bu sene kamp nasip olmadı festivallerde kamp güzel eglenceli güvenli oluyor bu sene geride sadece yalova festivali kaldı eylül ayındaydı ama benim motorum yok :( bana sezon bitti sizden gitmek isteyen olursa toplanıp gidebilirsiniz ama mevsim döndü gece çok soğuk olur 8)
o dediklerini o dediğin yerden o dediğin kalitede bu sene sıfırlamış hazırlamıştım ama kullanmak nasip olamadı ama mağzememiz kenarda kalsın yine kullanıcak festival buluruz :)
aynen kamp yeri önemli güvenli olmalı benide tedirgin eder bu zamana kadar festival dışında kamp yapmadım 8)
8 eylülde yalova moto feste katılacağım gelmek isteyenlerle beraber gidebilriz
celil,motoru sattın herkes aşka geldi daha 3 hafta öncesine kadar adam bulamıyorduk yanımıza...
Ben yaklaşık 6 yıl öncesine kadar tırmanış dolayısı ile kampa çok gidiyordum ama dizlerimdeki problem nedeniyle dağcılığı bıraktım. Fakat tüm malzemelerim duruyor. Birlikte kullanmak nasip olur inşallah. Kamp malzemeleri, özellikle çadır ve tulum hususunda forumda bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa bilgi vermek adına yardımcı olabilirim.8)
[QUOTE=TWO-WHEEL TANGO;95633]Ben yaklaşık 6 yıl öncesine kadar tırmanış dolayısı ile kampa çok gidiyordum ama dizlerimdeki problem nedeniyle dağcılığı bıraktım. Fakat tüm malzemelerim duruyor. Birlikte kullanmak nasip olur inşallah. Kamp malzemeleri, özellikle çadır ve tulum hususunda forumda bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa bilgi vermek adına yardımcı olabilirim.8)[/QUOTE
abi bi ara dupnisaya gidelimde bize tırmanmayı öğret be çok makbul olur
Ağa Dupnisa'da boltlu rota var mı bilmiyorum. Ama tırmanış sporu kolay değildir. Önce yapay duvarda kondüsyon tutman gerek. Malzeme bilgisi gerek, duvar rotalarının teknik zorluk dereceleri vardır, durum biraz karışık ama niyetin varsa seni yönlendirebilirim.8)
http://i56.tinypic.com/15ydv94.png