Yedek Parçası nekadar pahalıymış yaaa
Yaw benim motorun eskisahibi egzostun susturucularını sökmüş , deldirmiş ne gerekiyosa yapmış, bende orjinallerini alıp takayım dedim , 2 egzosta 520 lira + işçilik çekti Altan motorda , Ali ustada offf be . Kardeşim motor kaç para zaten 2 egzost kaç para . Bu fiyata modifiyeli süper özel yapım egzost takılır.
Elinde temiz çıkma egzostu olan var uygun fiyatlı verirse talibim aklınızda olsun.
genel çin motorları için...
dün akşam bi supriz yapıp modada çay içmeye gelecektim sizle ama Aygün motordan (buarada kendiside rr bayi ve servisidir) Ercüment abinin yanına gitmem gerekti, kendisi cmts günü motorla kaza yapıp sol bacağını kırmıştı.Ne ise konuya geleyim orada sarıkayalardan Ayhan beyle (İsmini tam hatırlamıyorum karıştırmışda olabilirim) sohbet ettik biraz kendisi benim motoru görünce biraz baktı inceledi bizimkinden de parçalar var bunun üzerinde dedi muhabbet başladı derken al bir rr rahat et uğraşma bunla sorunsuz rr dedi bende kendisine marka olarak değilde bir distiribütör olarak genel bir soru sormak istediğimi söledim, karbüratör fiyatınız ne dedim hatırlamadı ama ben benimkinin fiyatını söledim 230 ytl yani motor 5bin ytl parçalarınız 2 katı neden böle bende almaya niyetim var ama herkes bu konuda sıkıntılıdedim kendisi değişen piyasa şartlarını sebep gösterdi peki dedim neden bu bol nikelajlı makineleri getiriyorsunuzda aksesuar nikelaj akam getirmiyorsunuz bizler makinelerinizi kişileştireceğiz diye onun bunun parçasını uydurmaya dünya para harcıyoruz, kendisinin cevabı çinde üretilen aksesuarların kalitesinin henüz güven teşkil etmediğiydi, ee ben ve siz motorlarımıza kullandığımız aksesuarları nereden buluyoruz ?? Amerikadanmı getirtiyoruz yani çıldırmamak elde değil 2 dolara türkiyeye giren sis farlarını 50 ytl satıyorlar bize.Benim motorun distiribütörü Uğur derin dondurucu bütün parça fiyatlarını yarıya çekti neden bizim motorların 2. eli 1000 ytlye düştü alan yokta ondan kim alaçakta uğraşacak. Parça masrafı motorun fiyatını 2 ye katlıyor ondan sonrada fiyatları yarıya çek. Hepsi aynı bunların para para para dertleri bu abi, kalite süreklilik kimsenin umrunda değil günü kurtaralım okadar.Kim hatırlıyodu uğur derin dondurucuyu bitmek üzereydi, sattı çın motorlarını millete döndü köşeyi... :evil: jinlunun karbüratörü 400 küsür lira regalde ondan aşşağı değildir hepsi aynı karburatörü kullanıyo aradaki fiyat uçurumuna bakın, jinlunun eksozları 400 ytl mondial 120 mi ne regal 500 çüş yanii :P sıfırdan yaptırsam anca bukadar tutar zaten yam yam hepsi bunların yam yam !!! Değişen piyasa şartları bizde yok sanki herkes milyon dolar kazanıyo memlekette :P