arkadaşlar merhaba siteyi tesadüfen biraz önce buldum,izmirde sağ kütük,km teli ve okuyucusu bulamadım nerden bulabilirim yönlendiren olursa sevirim arkadaşlar
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar merhaba siteyi tesadüfen biraz önce buldum,izmirde sağ kütük,km teli ve okuyucusu bulamadım nerden bulabilirim yönlendiren olursa sevirim arkadaşlar
aramıza hoş geldin arkadaşım
istemiş olduğun parçaları motomania , ali usta --- linkler sitede yukarda
distribütör olan emre motor ve onlara ait olan motorland
http://motorparcalari.net/regal-raptor-250-kat276.html
buralardan birisiyle kontak kurarsan yardımcı olurlar kargolarlar
hoşbulduk ;)
çok teşekkürler arkadaşım sağol
Caner aramıza hoş geldin 8)
parçaları sitemizinde sponsoru yukarıda linki olan demirtaş motorsiklet ali ustayla ve motomania ile bağlantıya geçersen bizim forumdan oldugunu söyle sana en uygun şekilde yardımcı olacaklardır8)
aradığın herşeyi basmane ptt arkasında ege motorda bulabilirsin. yalnız raptor için alacağını söyleme elinde eskisi var ise direk götür.
Merhabalar, sağ taraf kapağına ihtiyacım var 250e-9 için.Bir de plakalık üstündeki aydınlatma yok.Bunları uygun fiyata temin edebileceğim bir yer var mI?
motomanina abicim plakalık aydınlatma lambası dediğiniz bu stop lambasımı, eğer verdiğiniz fiyat arka stop lambası içinse bende bir tane sipariş vermek istiyorum, 250 e9b arka stop lambası lazım, teşekkürler.