arkadaslar 2000 tl ye kadar temız istanbul tekirdağ ve çevresi regal 250 cc aranıyor iletisim : cashnows@hotmail.com ekleyebilirsiniz saygılar ...
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaslar 2000 tl ye kadar temız istanbul tekirdağ ve çevresi regal 250 cc aranıyor iletisim : cashnows@hotmail.com ekleyebilirsiniz saygılar ...
merhaba emre aramıza hoş geldin :)
kendini tanıtırsan seviniriz8)
250cc - 2000 tl ye temizi bir tarafa 250 cc makina bulman çok zor işallah gönlüne göre bir makina bulursun 8)
toplamayı başarırsan şöyle bir ilan gördüm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70669621/detay
aramıza hoşgeldiin arkadaşım.nazar
2000 TL ye rr 250cc bulman zor. bulursanda ne kadar sağlam olur orası muamma
haklısınız belki ama bütçem o kadar malesef .. bir tane 1300 e kazalı buldum parçalarınıda almıs sadece toplamak var onuda arkadas var motorcu yaparım diyor ama yınede kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz
celil arkadasın yazdıgı motor :) onunla görüştüm 1300 e bırakıcak
arkadaşınla git bak aldığı parçalara.. geri kalanları hesap et. örnek ön jant 350 lira falan yanlış bilmiyosam bunun km göstergesi var 160 lira galiba gibi gibi...bütün eksikleri çıkar heabını yap.
sonuçta adam bi kısım parçaları almış sonra toplamayı bırakmış ya acil paraya ihtiyacı var yada yapcağı masraf motoru tekrar toplamaya değmiyodur arkadaşım.
aldıgı parçalar mesnet depo amortısorler sanırım ön jant yok ... çok pahalıymıs ya on jantta çıkma flan bulamammı acaba .. birde t.dağda motor var onun evrakları yok 750 tl ye komple verıyor regali acaba onuda alıp buna birleştirsemmi lazm olan parçaları kalan parçalarda elmde yedek olur yarn oburgun
kardeş bana göre biraz daha bekle 3 milyara adamgibi 2006 2007 al buna yapacağın masraf daha pahalıya patlar genede sen bilirsin
emre zor bir karar makinayı toparlıyacak olan ustanın son kararı vermesi daha iyi usta ben bunu toplar şu rakama yürür hale getirim diyecek seninde hesabına gelirse yaptırırsın ama şunu unutma o makina yatar durumda çalıştıgında neler çıkar süpriz ama diğer makinayıda 700 tl ye alırsan iki makinadan çok güzel bir makina çıkar ve elinde bol yedek parçan kalır ama maliyeti sana daha yüksek olur
ön jant :225 tl
sinyallaer :40-50 tl
arka stop lanbası : 55 tl
arka koltuk : ??
sisibar: ?? bu pahalıdır
karar senin bu işe girersen çok ugraşmayı göze almalısın ve hatırın geçecek iyi bir ustan olması lazım :)
CELİL ABİ simdi şöyle söliyim makinayı toplıcak olan benm cocukluk arkadasım onda kavasaki en500 var evının altında atolyesı var orda yapacak ve benden 1 tl dahi ücret talep etmıyor çok samımıyız anlıycan 2 motoru bırlestırmek sana gore mantıklı yanı bende ole dusunuyorum abi elmde bol da yedek parça olur
750 tl makinanın ilanda sadece evrakları eksik çalışır durumda yazıyor buda ihtiyacın olucak bütün parçaları o makinadan temin edebilirsin demek oluyor fakat o makinanın neden evrakları yok sakat bir durum olmasın problem yoksa alınır
1400 tllik makinanında evraklarında sorun olmasın kontrol et aslında o makina 1400 etmez ama çünki görünenden fazla masraf çıkar ondan sonra aklıma gelen
far yok :70 tl
ön fren disk ve balatası yok ??
akü yok :70 tl çinlisi
bujiler değişecek : 30-40 tl
elektrikle ilgili sorun varmı tesisat ve kontrol düğmeleri elektronik beyin vesaire vasaire gözünü korkutmak gibi oluyor ama karşına herşey çıkabilir veya çıkmayabilirde karar senin aslında senin ustayla inceleyip birlikte karar vermek en doğrusu kolay gelsin :)
of kafam cok karıstı abi ya bu keeway shadow 250 nasl abi sence aklımda birde o var
pek fazla bilgim yok fakat duyumlarım makina olarak fena değil ama artık sıfırı türkiyeye gelmiyor buda piyasasının kapanacagı anlamına geliyor
sahibinden com u takip etmeye devam piyasa kış oldugundan uygun makina düşme ihtimali olabilir geçen haftalarda bizim siteden bir arkadaş 1750 tl mi neydi 250 cc makina aldı 8)
Aramıza hoş geldin arkadaşım.
Daha yeni başlıyorsan eğer sen boşver Celil'in önerdiği seçeneği:mrgreen::mrgreen:.Döküntülerle uğraşma derim dert sahibi olursun 3 kuruşluk motor sana gelir 10 kuruşa.Motor hevesin kursağında kalır:mrgreen:. Çalışan sorunsuz bir motorsiklet almaya bak.Bak ne güzel motordan anlayan arkadaşın da var gidersiniz birlikte iyi birşey bakarsınız muhakkak iyi birşeyler çıkar
Ben Monero 250 kullandım 4 sene (Keeway Shadow un tel jantlısı) 250 lik regalden çok daha iyidir hem beygir gücü fazla hem torku daha fazla hemde keihin karbüratör kullandığı için 100 km de 3 lt.benzin harcıyor Regal 250 den daha ekonomik ben tavsiye ederim pişman olmazsın.8)
abi shadow tel jantlı var bi tane 2750 istiyor 1850 km de daha çiziği yok tertemız çantaları flanda var sıfır ustunde aslnda aklım onda ama parayı çıkıstıramadım bi türlü artk borç harc denklemeye calısıcam shadow bu kadar ii değer diosan onu öncelkli hedefım yapıcam
Pazarlıkla 2500 e temiz kapatırsın.Parça yok üretilmiyor vs lere bakma hiç Silivri'de bir dünya parçası satılıyor.Hiç bulamadın diyelim zaten motoru Yamaha Virago.Motor parçaları bire bir uyuyor.Parça diye dert etme.
İllede Regal 250 alacağım dersen de 2011 model altı almamaya bak çünkü eski kasalarda balansor olmadığı için belli bir süratten sonra titreşim yapıyor.Keeway V motor olduğundan titreşim de yapmaz
ne kadar titreşim= o kadar arıza
abi verdiğin bilgiler için çok tsk ederım ben bunları bılmıyordum keeway macar malı iyi flan diolardıda artılarını pek blmıyordum bakalım kadıkoydeki adam düşerse 2500 e denklersem bende alırım saygılar tskler abi
birde bir sorum olacak abi bunun tel jantlısıyla oteki jantın arasındakı fark nedir benm baktıgım tel jant
Teknik açıdan herşey aynı jant dışında.
Tel jant her zaman avantajdır .Malum İstanbul da yaşıyoruz sağlam çukurlar var çelik jant herzaman dayanamayıp kırılabiliyor ve çok pahalı ama tel jant en fazla yamulur ve düzeltme şansı var.Olmadı 70-80 tl ye yenisini alırsın olur biter.Ayrıca dikkat ettiysen tüm cros ve enduro modellerinde tel jant kullanılır.
abi keewayı satmıslar ya konustum adamla 2500 e vermıs :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9087456/detay/ birde bu motor var abi bakarmısınız sizce nasıl saygılar
ilandaki makinanın km az değil ama bakımlıysa olabilir fiatı km sine göre biraz yüksek fakat extra çantaların fiatıda az tutmaz genel olarak fiatı biraz düşerse iyi bir ustaya kontrol ettirmek kaydıyla olabilir 8)
izmire ulaşma şansın varsa bir makina var km si uygun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70091837/detay
celil abi çantalı motor 2,500 dio son ama 2,250 teklif ettim dönecek bana verirmi bilmem ... gösterdigin izmirdeki motor çok temiz güzele benzıo gerçekten 3,000 yazmıs anca onuda 2,250 bırakırsa alabilirim mesaj attm ama bakalım ne diyecek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66914118/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68374845/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62854765/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69306303/detay
3.ve 4. ilanlar tam senin kesene göre ve sana çok yakınlar incelemeni tavsiye ederim
alllah atilla abi gelmiş :D başladı yine regal versus monero vb. :mrgreen:
abi monero flan otarz motorlar istemıyorum ya olcaksa ya keeway yada regal olcak inş
Salyangozci geldiiiiiiiiiiii salyangooooooz:mrgreen::mrgreen::mrgreen::p:p:p
Ama Celil yaaa
ben zamanında bu olayın araştırmasını ve kıyaslamasını çok yapmıştım ve V motorda karar kılmıştım V motor V motordur her zaman.Ne olursa olsun chopperin ruhu V motordur.Sıra motorlar racinglere göre.
Keşke bizim motorlarda V olarak üretilselerdi mükemmel olurdu.
bu V motordaki artı sadece titreşimmidir abi çokmu artısı var v nin
Dünyanın en verimli motorları V ve rotary denen motor tipleridir.V motorun pistonları açılı olarak çalıştığından dolayı sıra motorlara göre torkları daha fazladır. Titreşimsiz çalışırlar ve ekstradan balansor denen parçaya ihtiyaç duymazlar.Verimli olduklarından dolayıda daha az yakıt sarfiyatları vardır.V motor da açı arttıkça tork daha fazla olur.Bundan dolayıdır ki neredeyse tüm spor araç üreticileri V motor kullanmakta karar kılmışlardır.8)
Merhabalar
Forumdaki abiler bilirler 2 hafta önce bütün paramı verip 1750 tl'ye 2007 model 250e-9 aldım ancak 250 tl civarı bir masrafı çıktı aldıktan sonragerçi kullanıma engel değil sorunu 85 km'yi geçememesi.MArt ayı başında Ali Ustaya yaptıracağım inşallah.Eğer düşünürsen aldığım fiyata verebilirim.Ya da dediğim gibi yaptırıp bineceğim.Düşünürsen iletişime geçelim.
Tahir
0507 668 78 15
Tahir msn den eklermısın motorun resımleride varsa atarsan msn den sevınırım grmek ısterım
unuturmuyum :psenin yanında far mar açmıyacam bi daha :D
bu arada atiila abiye katılıyorum V motor gerek seri gerek L gerekse boxer tipi motorlardan üstündür. V motorlar tork makinası olarak adlandırılır ve düşük devirlerde kavuştuğu maksimum tork ile tam bir drag manyağıdır. hatta şu kadarını söyleyim aynı deneyime sahip iki sürücüden biri 1000lik 4 seri piston supertsport kullansın diğeri 1000lik v twin cruiser kullansın supersport yarış motoru olmasına rağmen arkada kalmaya mahkumdur :p
**not: motogp deki tüm markalar V4 motor kullanırlar.
abilerm o izmirdeki http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0091837/detay/ motorla anlastım kısmetse alıyorum son kararınız budur dmi begendiniz size göre temiz
hayırlısı olsun biz değerlendirmelerimizi resim , yazılan bilgiler rakam üzerinden yapıyoruz bu şekilde dediğin rakama indiyse çok güzel alınır makinayı canlı görmek ve mutlaka bir ustaya veya makinadan iyi anlayan birine göstermek lazım şanzuman vites atma sorunu varmı yağ yakıyormu kontrol ettir 8)
motorun kaporasını gönderdım kısmetse onumuzdeki hafta içinde istanbula gelecek motor bende ordan alıp tekirdağa getirecegim 2,400 tl ye anlastık umarım hayırlısı olur benm için