selamlar ne kadar zamandır 250 e 10 arıyorum ama bi türlü bulamadım hemen alıcam ama yok yok yok bana yardımcı olursanır çok sevinirim
Yazdırılabilir Görünüm
selamlar ne kadar zamandır 250 e 10 arıyorum ama bi türlü bulamadım hemen alıcam ama yok yok yok bana yardımcı olursanır çok sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62293138/detay
sitede 2 tane daha var... sana yakın diye düşünerek bu ilanı buraya yazdım. benim bir bağlantım yok... şimdiden hayırlı olsun.
Merhaba Murat aramıza hoş geldin 8)
spyder bayilerde kalmayınca sıfının fiatıda yükselince ikinci el makinalar karaborsaya düştü denizlide bulma şansın daha zor işallah gönlüne göre bir makina bulabilirsin sahibindn com u takip et 8)
teşekkürler aslında ıstanbuldan buldum ama mototru nasıl getiririm denizliye ?????? :( bilemiyorum
istanbuldan bulduğun makina aşagı linktekimi oysa o arkadaş açıklamada antalya bölgesi öncelikli gibi bir şey yazmış
birde 2011 model altı motor blogu rengi gümüş olanlarda blansör yok siyah bloklu olanlarda blansör var 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67632509/detay
ya sür ya da otobüs. başka bir alternatif bilmiyorum ben.
otobüs kaç paraya patlar ki mesafe yaklaşık 1000 km otobüs yolcu biletleri 60 civarı sizce motoru kaça getirebilirim hiç otobüsle getiren var mı?
otobüs şöförüyle yapacağın pazarlığa bağlı benim arkadaş ankaradan istanbula sadece bir bilet parasına getirmişti. hee birde unutmadan spyder uzun oldugundan otobüsler alırmı bilemem :D
haklısın otobüs almaz gibi çünkü bayaga uzun :(
NAK kargoyu arayip fiyat ogrenebilirsin, internette telefonlari var. 200 TL gibi bir rakama getirirler diye dusunuyorum
teşekkür ederim gün içinde arayacağım akşam size sonucu iletirim belki başkalarına da yayarı dokunur
Ambarlarada bir bak istersen. Onlarda getirir. Veya kamyon denk getireceksin. Yollarda bazen yazar kamyona yük verilir falan diye. Onlara sor. Gelen kamyonlara pazarlık edersin.
denizlide motorcu servisi falan bulup onlara sormalısın, çünki onlar sürekli istanbula gelip, motor alıp götürürler, araştır bakalım denk gelecektir.
bugün NAK kargoya sordum 250 300 arası diyor bide ambarla konuştum o da hemen hemen aynı fiyatı verdi aslında çok da fazla değil gibi alacağım motor sahibi de 150 tl kadar inerim dedi galiba olacak bu iş :)
arkadaşlar nihayet denizli de bulduğum motor sahibi 500 tl gibi bir infidirim yaparak beni istanbul a gitmekten kurtardı :) motor sahibinde.com da henüz 3000 km de 1 yıllık acaba ne gibi sorunları vardır özellikle bakmam gereken püf noktası var mı? ilan numarası burda 73026058 değerli fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
1 yıllık ise garantisi devam ediyordur. Kazası olup olmadığını araştır, blokta falan çekiç izi var mı bak, motorun sesini dinle tekleme yapıyor mu bak, elektrik sistemini kontrol et, ve en önemlisi satıcının samimiyetine güvenirsen rodajın nasıl geçtiğini sor :) En sağlıklısı servise göstermek tabii :) Motor sanırım bu,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73026058/detay
Dış görüntüsü bana biraz hırpalanmış gibi geldi. Belki de yıkamadan falan fotoğraf çekildiği içindir. Yerinde görmekte fayda var :)
Hayırlısı olsun
yazan bilğilere göre makina sorunsuz fiat uygun ama makinayı bir ustaya göster kazası ve motorunda bir şey varmı kontrol ettir hayırlısı olsun 8)
garantinin devam etmesi için kitağçığına bak kaşeler imzalar varmı yetkili servistemi yapılmış bakımları vs.vs. bakımlar yetkili servis dışında yapılna motorlarda garanti dışı kalıyor bilgine..
olmadı arkadaşlar motor kelek çıktı sağ tarafa yan yatmış egzosta izleri var sağ ayaklık kırılmış sanayide alalade bi kaynak atmışlar maşanın üstünde gidona yakın yerde bi plaka var parlak metalden adam onu önce kestirmiş sonra yeniden kaynatmış yanında 2 kask verecekti yan çizdi yok bi tane vereyim falan diye onu da giitti eckiciden mi ne buldu süngerleri çıkmış bi kask getirdi bi de sağolsun 1 çift eldiven verdi :) yanında :) uzun lafın kısası dreamrocker' un dediği gibi resmi yanlıtmadı motor hırpalanmış biraz olmadı yani şuan cebimde 4500 tl var ama 250 e 10 yok :( aslında o paraadan kask ve mont da çıkarmam gerekiyo ama bakalım arkadaşlar yok mu satılık 250 e 10 hemen alıcam ya :(
gel de bana sor onu mantığım alma diyor gönlüm aman bişey olmaz algeç yan yatsane yatmasa ne diyo:) motorun yan yattığını kendim anladım kaynaklarından bu yüzden de kendime fazladan bir teşekkür ediyorum :) motor ustası bile bindi bi problemi yok dedi abi dedim düşmüş motor bak kaynak var dedim haaaaa evet dedi ne ustaymış ama :)
sabır ama nasıl sabır:(
kask olarak da ls2 düşünüyorum 100 tl civarı var bir bana bir eşime sizce nasıl olur bütcem aşşağı yukarı o kadar?
Şunu düşün. Ben 4800 tl civarı para verip bu motoru aldım. 2 motoru da gözünün önünde canlandır, ve neden sabret dediğimi tahmin et :)
http://www.regalraptor.net/forums/sh...?t=5838&page=4
ewet seninki çok temiz görünüyo görünüşü bile söylüyor hayırlı olsun bana 4500 e bırakır mısın? :) bu arada senin fotolardan fark ettim benim o baktığım motorun egzosunun içi galiba boştu hani derlerya bi kulağımın arkası kaldı diye adam motorun kulağının arkasını bile ellemiş bide 5000 fiyat çekiyo hırt :( neyse senin motoru görünce iyiki almamışım dedim çöplük gibiydi ya baklayalim bakalım bide bişey soracam bazıları illa büyük motor al nasıl olsa yetmeyecek diyorlar ama benim öyle uzun yol falan yapma düşüncem yok zaten arabam var şehir içinde gexineyim hava alayım amacım o benim yeter diye düünüyorum sizce?
Motoru iyice tanımadan etmeden, büyük cc'li motorla başlamanın intihar olduğunu her yerde okuyoruz. O konuda tecrübem olmadığı için, naçizhane tavsiyem küçük cc ile başlaman :)
Diğer taraftan Spyder ile uzun yollar deviren çok abimiz var burda, spyder aslında düz ve uzun yol motoru bence :)
yinede kulağın kesik olrsa motorunu satan arkadaş olarsa almaya talibim tabi senin ki gibi temiz ise :)
o zaman bize yine beklemet ve enzoru olan sabretmek kalıyor :(
:( işte harika güneşli bir hafta sonu ve ben MOTORSUZ, umutsuzca sahibinden.com' a ve regalraptor.net'e bakıyorum :( niye bakıyorsam sanki gökten 250 e 10 yağacak!!!! bu harika hafta sonunu da motorsuz geçirdimya aferin bana :((
az önce ankarada ki redline motor ile konuştum 7000 tl ye sıfır motoru sandığı ile denizliye yollayacak ama plaka vergi vs. sormadım acaba onları acente mi karşılar alıcı mı? ve ne kadardır ki acaba hoş zaten o kadar param yok ama dürtüyo işte şeytan motorsuzluk başıma vurdu :)
Plaka ruhsat masrafları alıcıya ait fiata dahil değil 200 tl civarı tutuyor
sıfır makinalarda 0 faiz 12 ay vade kampanyası yapan bayiiler var
bugün bir bayiide 2011 model 80 km sıfır sayılacak plakası takılmış bir SPYDER vardı 6000 tl istiyor 8)
Alıntı:
Plaka ruhsat masrafları alıcıya ait fiata dahil değil 200 tl civarı tutuyor
sıfır makinalarda 0 faiz 12 ay vade kampanyası yapan bayiiler var
bugün bir bayiide 2011 model 80 km sıfır sayılacak plakası takılmış bir SPYDER vardı 6000 tl istiyor 8)
bana bayinin telefon numarasını verir misin? hani arayan mevlesınıda bulurmuş belasını da derler ya ararkan regal raptor 350 e 6 modelini gördüm 250 e 10 la aynı 6500 civarı fiyat biçiyorlar acaba başlangıç motoru için büyük mü olur? ama bi alışırsam da büyütmeye gerek kalmaz offf baya bi kararsız kaldım :)
murat dediğn gibi 350cc SPYDER ikici el fiatıda o rakamlarda başlangıç için dikkatli kullanırsan sorun olmaz süratleri nerdeyse aynı farkı 350cc nin torku daha kuvvetli
bayii istanbulda bildiğin gibi ama sana gönderebilir benim adımı ver her türlü kolaylığı sağlar
05322677443 yüksel bey 8)
celil abi dicem ama yaşını bilmiyorum yinede sağol pazartesi bi arayayım ama 350 e 6 yı görünce fikrim biraz değişti bir kere alırsam bidaha satmam evladiyelik olur içim ısındı aslında 350 mi alsam ?
tamam abi söylemem :) açıkcası gönlüm 350 e doğru kayıyor balansör titreşimi engelleyior dimi