Tanis Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar benim küheylanı aktif kullanmaya başlamam için 1 aydan fazla vakit var.
Ben de bu arada çeşitli projeler geliştirmeye niyetlendim. :mrgreen:
Bunlardan ilki depo üstündeki logo. Motoru aldığım abinin zoru neymiş bilmiyorum ama sağdaki logoyu sökmüş. Orijinalini hiç aramadım açıkçası ama tanıdık reklamcı vardı; bire bir kopyasını çıkarttırdım; bu hafta teslim edecek.
Bunun dışında dikiz aynalarının gidona tutturulduğu noktadaki siyah plastik muhafazaların üzerine bir de kromajlı muhafazamız olacak; imalatta şu an.
Selenin altındaki kromaj görünümlü plastik kapakların kalıbı alınacak haftasonu; galvanizli sacdan kopyaları imal edilecek, bağlantıları kuvvetlendirilecek.
Aynı şekilde zincir muhafazasının da kopyası çıkarılacak ve sağlamlaştırılacak.
Balansör olayını araştırıyorum; belki orijinallerindeki gibi yapılamaz ama en azından motor bloğunun altına bir takoz veya kauçuk conta yerleştirmeyi deneyeceğim.
Zincir dişlisinin çapını değiştirmek konusunda uzman görüşüne ihtiyacım var ayrıca; Celil Abi yetiş!!!:mrgreen:
Bunların dışında "şurası şöyle olsa güzel olurdu" dediğiniz şeyler varsa lütfen paylaşın arkadaşlar; benim küheylan gönüllü kobay. :mrgreen:
Sevgiler; saygılar...