arkadaşlar bugün yazılı sınav vardı ben motor dan girdim soruları paylaşmak isterseniz
mesala ilk aklıma gelen cevaplar:
günlük km sayacı
uzun hüzme işareti
amartisör resmi var dı
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar bugün yazılı sınav vardı ben motor dan girdim soruları paylaşmak isterseniz
mesala ilk aklıma gelen cevaplar:
günlük km sayacı
uzun hüzme işareti
amartisör resmi var dı
Sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun.
Ben de girdim ve sinirim bozuldu çok. 20 soru için 1 saat oturttular orada milleti.:x
Neyse, girdik çıktık halloldu şükür.
Aklıma gelen cevaplar:
Akü bakımında kutup başlarının oksitleri temizlenir.
Vites kutusu yağlanır.
Lastiklerin aşınmış/eski olması yağışlı havada kaza riskini arttırır.
Yakıt tüketimini bujilerin bozulması arttırır.
Hava filtresi basınçlı hava ile temizlenir.
Hava filtresi tıkalıysa motor gücü düşer.
Motosiklete hareket veren bölüm motordur.
Ateşleme sistemi parçası endüksiyon bobinidir.
Saygılar.
Benimde harika geçti. Ben üç dersten girdim sınava ama yine de 20 dk da kontrol etmiş halde bitirdim. Geri kalan 40 dk'da sıkıntıdan patladım :D
Sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun sitresli saatler işallah iyi sonuçlar gelir nazar8)
Sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. direksyon dersinde 3 defa kalan biriyim, bilerek bırakabiliyorlar aman dikkat ;)
Bugun bende ehliyet sınavına girdim malum 20 soru için 1 saat bekledik inş degerde beklediğimizede sınav sonucunda sıkıntı yasayan olmaz8)Direksiyon da 1 ay sonrasına artık onuda atlatalımda kafa rahat bınelim 2 tekerin ustune:)
evet arkadaşlar ya dışarda eşim ve bunim ufaklık bekliyordu dedim hemen yapayım vereyim en fazla 4-5 dakika sürdü ama nafile 1 saat bekledik ama forumda yazılanlara bakınca sonuç galiba 100 civarı gelecek :)
bu arada asıl stresi sınava girmeden hemen önce yaşadım :( anlatayım ama inanmayacaksınız cuma gecesi sabaha doğru görevden(şehir dışındaydım sırf sınav için izin aldım bugün geri döneceğim) geldim uykusuz bir şekilde sürücü kursuna gittim giriş belgemi aldım 200m. yürüyüp arabaya bindim okulun önüne geldim giriş kağıdı yok ara allah ara yok yok gerisin geri kursa gittim utana sıkala dedim "ben kaybettim giriş belgesini" tekrar çıkarttılar ama imzalatamadık çünkü saat 10.50 olmuştu artık sınav müdürüne falan gittim zorla aldılar sınava yani başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi neyse en azından sonu iyi bitti :)
bende girdim ankara atatürk lisesinde a2 ehliyeti için. 8. salonda giren varmıydı :)
sınava giren tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum :)
umutcanın abisi barış =) tüh keske önceden tanıssaymışız. Neyse artık hayırlısıyla alalım ehliyetlerimizi :))) ankara regalcileri toparlanıyor artık :)
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/detay...4&ID2=1&ID3=24 Sınav soru ve cevapları açıklandı arkadaşlar.
ilk yardım 30 soru 29 doğru
trafik 40 soru 37 doğru
motor 20 soru 19 doğru
Geçtim sanırım :)
tebrikler şimdi sıra direksiyon sınavında işallah oda bunun gibi sorunsuz başarılı geçer darısı diğer arkadaşların başına :cheesy::cheesy::cheesy:
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::al kis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alk is::alkis:
Teşekkürler Celil abi, çoğu gitti azı kaldı :)
motor 20 de 20 :)
sıra direksiyonda
Arkadaslar hepinizi tebrik diyorum bir 19 da bnden cıktı.Direksiyondanda firesiz geçelim de bitsin bu stres hergun motora bindiğimde polis cevirirse motoru baglarsa tereddutunu asıp rahat rahat yol yapalım:)Murat duydugum kadarıyla dıreksıyon sınavlarında hıc zorlamıyorlarmıs bence o bir gun bil senin için yeterde artar
cevdet sanada geçmiş olsun tebrik ederim
dediğin gibi yazılıdan firesiz çıktık darısı direksiyon sınavına nazar:cheesy:8):alkis::alkis::alkis::alkis::alkis: :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
bakalım artık direksiyon sınavında bişeyler yapıcaz ama bu çok acı ki sürücü kursları sürücü yetiştirmiyor sadece para kazanıyorlar :(