geçen haftasonu km telim kırıldı. bugun vites ayaklıgım koptu trafikte. 10 dk once egzosuma poset yapıstı anca cıkardım....
adama demezler mi hayırdır bu ne şans diye?
bi durun lan sorunsuz 2 km yapıyım. almadım ki hiçbir mazlumunda ahını
Yazdırılabilir Görünüm
geçen haftasonu km telim kırıldı. bugun vites ayaklıgım koptu trafikte. 10 dk once egzosuma poset yapıstı anca cıkardım....
adama demezler mi hayırdır bu ne şans diye?
bi durun lan sorunsuz 2 km yapıyım. almadım ki hiçbir mazlumunda ahını
Birinin nazar ına gelmişsindir .:mrgreen::mrgreen:
Ara sıra kontrol etmek lazım motosikletimizin sağını solunu aksi taktirde alınır mızıkçılık yapar.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
km telinin uzun ömürlü olmasını istiyorsak her 1000 kmde km telini yağlamak gerekir.Metal bir borunun içinde binlerce devir atıyor yağsız kalınca da haliyle dayanamaz kopar.
Ara ara sürmeden önce ayaklıkları kontrol etmek lazım gevşeyebiliyorlar keratalar.
Alper geçmiş olsun
makinada birinin gözü kalmış nazar değmiştir geldimi üst üstte gelir allah büyüğünden sakınsın ayağı sanayide kaynattırırsın hallolur :(
İyisi mi sen bi kurşun döktür :p Aynı gidişat benim eski motorda (Tiger) oluyodu, yoluna da girmedi... En son sıyırdım, sattım ucuza...
Dün tanışmamızda anlamıştım zaten sende bir cenabetlik olduğunu :p
geçmiş olsun. allah beterinden saklasın.
saolun abiler kardeşler
salıh abı cevsen fıkrıne yarıldım yanlız :D
ha buarada dun aksam yaradan mesaj gondermıs bana megersem gıtme dıye... anlamadık tabı tanıstık kazayla honeyle :D
Alı ustaya gıttım bugun tanıstık nıhayet :D
ayaklıgın tekı 45 tl mıs baglantı aparatıyla beraber. bıde km telı degıstık oda 20 tl mıs
65 e cıktım şok olmus durumda :?
adamlar sanayıde ayaklıgı kaynatmak ıcın 20 tl ıstemıslerdı... cok mutlu oldum lan :D
alı usta her eve lazımmıs meger
bull sızın selamı soleyınce o 65 tl 165 fln olur dıye tırstım soleyemedım :D
evet abı ayaklıgı tek satmaları mütiş olmuş. bence boyle kolay kırılması iyi. yanı bıyere takılıp kırılmayıp motorun dengesını bozarak dusurmesındense kırılsın abı sert bı durumda daha iyi.
Alper gecmis olsun kardesin,kafaya takmaya degmez geldimi de ustuste gelir,beteri olmasin nazar nazar
dün ali ustada sol ayağı kırık bi daytonayla gelen sendin demek. bizde ordaydık sen geldiğinde ali usta bi km teli değiştireiyodu. ama tanışık olmadığımızdan farkına varamadık birbirimizin. neyse geçmiş olsun ucuz yırtmışsın.