Celil, Alper, yalan mı oldu organizasyon :?::?:(
Yazdırılabilir Görünüm
Celil, Alper, yalan mı oldu organizasyon :?::?:(
evet yaa ne oldu mangal cızbız?
İş atbine kaldıysa yandık yawwww...:x:p:p
Atbine en son uyduğumuzda Manyas diye Eskişehir'e gidiyorduk neredeyse.
Atbinnn, ses ver, nerde bu devlet, nerde orhanizasyon?
Böyle bir durum varsa ve henüz mekan belli değilse Sizi Sapanca taraflarına davet edebilirim. Hem biz de katılım gösteririz :)
Ya sorma kardeşim ben bununkadar dinleyip te anlamayanı görmedim...:p:p:p
Hacılar Karaburun'a gidelim verelim fasılın gözüne...8)
Sapanca güzel yer mesela çevreyi bilen misafirperver dostumuzda var daha ne olsun?
bas marşa Regal bas marşa :p
Yaaa sorma kardeşim hafta sonu pikniğinin çetrefilli bir organizasyonumu olur arkadaş... Kampa gitmiyoruz bişey yapmıyoruz...
haydi açık oylama :p
benim oyum Sapanca; Cihan54 rehberliğinde... :cheesy:
uzaya mekik göndermicez arkadaşlar mangala gidicez :mrgreen:
herkes fikrini söylesin karar verelim haftasonuna kadar
abi amma kasmışsınız biz gidiyoruz işte bursaya gelin katılın bıze. mangalımızıda yapcaz cadırımızıda kurcaz. hem celıl abı bızımlesın sen bursa gezısınde ne plan yapıyon haftasonuna fln :D
oylamaya devam 17 haziran pazar günü nereye gidiyoruz 8)
Sapanca-Akçayda yeşillik içerisinde dere kenarında mangal...
Sapanca-Maşukiye mevkiinde Alabalık...
Akyazı-Altındere mevkiinde Alabalık...
Acarlar Longozu-Maden Deresi Gezisi...
Poyrazlar Göl Kenarında Piknik...
Doğançay yeşillik içerisinde dere kenarında mangal + Şelale tracking...
Sakarya Merkezde Islama köfte + Sapanca-Kırkpınar sahilde çay faslı...
.. .. .. Arttırılabilir seçenekler bu şekilde. 8)
Yapılacak aktiviteler, yiyecek cinsi, yol mesafesi vs. gibi opsiyonlara göre yer-güzergah belirlenebilir :mrgreen:
Hepsi...8):p
Cihan kardeşim, süpersin.
Maşukiye şahane bir yer ama çok gidildiğinden bizim için keşfedilmedik yerler olursa daha iyi olur.
Mangal-Alabalık sonrası keşif gezileri mükemmel seçenek.
Biz ekip olarak sabah 10:00-11:00 civarı sendeyiz o zaman :)
Atbinnnnn, başlık aç olm...
Evet son durum SAKARYA gibi fakat kaç km orası bizim küçük makinar yormasın bizi ben kendi adıma yara agrılarını düzeltmeye çalışıyorum o kadar km beni yorar başka kimler geliyor elleri görelim 8)
O da doğru tabi. Hepimiz japon kullanmıyoruz. Uzun yolda titreşimi, sıcağı vs. sıkıntı olabilir. Her yönüyle düşünmek lazım...
Evet bence de hepimiz motor da kullanmıyoruz... :x:p
Ben aracımla gelicem umarım fazla trafik olmaz perişan olmam yolda...8)
Dostum regaller o yolu su gibi içer.
Ben RR E9B ile İstanbul-Samsun, Eskişehir, Erdek, adapazarı (birçok kere) sorunsuzca yapmıştım. Uzun yol değil Sapanca. Tosya'ya 10'u aşkın, Eskişehir'e 30 civarı, Dikili'ye yine 10-15 civarı regal birlikte gitmiştik, sorunsuz.
Sitemizin suskunlarından Tayfun kardeşim 5.000 km lik efsane bir gezi yapmıştı yine RR ile.
Yine de kendine güvenmeyen gelmesin tabii ki. Sonuçta keyif gezisi bu, sorun çıksın istemeyiz.
Yine ne varsa Gocumanlar da var yawww....:p:p:p
Öyleyse bir soru sorayım. Sülüklü göl dediğimiz bir yer var. yaklaşık 70 km daha yol ekler. Organizasyonu Sülüklü Göle yapsak sıkıntı olur mu sizin için? :|
Akıl vermek gibi olmasın ama sülüklü göl süper bir yer, ben yakın zamanda gittim. Gerçekten çok hoşuma gitti, göl suyuda baya bir yükselmişti bu sene. Gidecek arkadaşlara bol eğlenceler.
İsmi biraz cins ama farketmez yawww....:p:cheesy: