Arkadaşlar aranızda Ankara'da oturanlar varmı acaba? Ayrıca İstanbul ve İzmir var fakat Ankara neden yok ? Diğer sorumda Ankara/Aydınlıkevler'de sürekli bir RR dd250-e10 görüyorum.Acaba tanıdığınız varmı?
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar aranızda Ankara'da oturanlar varmı acaba? Ayrıca İstanbul ve İzmir var fakat Ankara neden yok ? Diğer sorumda Ankara/Aydınlıkevler'de sürekli bir RR dd250-e10 görüyorum.Acaba tanıdığınız varmı?
Bi kaç kişi gördüm sadece :) Yada dikkat etmedim :)
burada ankaralıların bir başlıgı var kaç kişi oldugunu görebilirsin 8)
http://www.regalraptor.net/forums/sh...ghlight=ankara
evet o benim :cheesy: (yazan barış kardeşim umut can yok :p ) sen aydınlıkta mı oturuyorsun..
ben bugün işe giderken yine bir regalle selamlaşıp çankaya civarlarında 5 dk peş peşe sürüş yaptım o buralarda mı :) bi de 701. sokak 19 numaraya bi abi girdi o da regalliydi.apt çıkmasını bekledim.işe dönmem gerektiği için görüşemedik :? o buralarda mı...kıssadan hisse ankarada regal kullanan çok ama çoğu forumda değil...
Burak ankara ekibi tanisma toplantisi yapiyor hatta beypazari tarafina gezi duzenliyordu hatta buradan fotograflari yayinladilar yaklasik bir on motora cuvari vardiy sadece o toplantida nazar nazar
Tamam sen sınavlarını hallet, sonra illaki tanışırız. :mrgreen: Motorsiklet tutkusu yaş, cinsiyet, marka.. ayırt etmiyor. :cheesy:
bende ankaradayım ama hala bir motor sahibi değilim az kaldı inşallah alır almaz tanışmak isterim:) yok almadan da tanışabiliriz derseniz olmaz boynu bükük kalırım ben dayanamam8)
Slm arkadaşlar bende arnıza yeni katıldım..Tamışıp etkinliklerden haberdar ederseniz sevinirim elimden geldiğince katılımcı olmak istiyorum hepinize saygılar sevgiler ...tanışmak üzere ankara_törekent :D
Hoşgeldin sefalar getirdin. nazar
Ankara'da kalabalık sayılırız. Havalar düzelir düzelmez keyifli etkinlikler başlar. :cheesy:
Doktorumun dediği gibi, tanışma başlığından yeni konu açarak kendini tanıtırsan süper olur. İşte bu da linki:
http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
Forumu takibe devam. 8)